Sinds de zomer van 2019 heeft Ede een echte Espressobar in het centrum. Espressobar Lucca zit in een uniek pand met rondom glas en zicht op de winkelstraat. In het weekend bruist het er met winkelpubliek, op een gewone dinsdagochtend verzamelen vriendinnen er voor een heerlijke kop koffie, tref je er studenten van de hogeschool en wordt er hard gewerkt door ZZP’ers. 

De medewerkers van Lucca zijn regelmatig actief op Instagram, maar herkenden de terugkerende vraag: ‘wat moeten we nu weer posten’? Een goede foto helpt dan aardig op weg. En met een ruime keuze van ca. 80 beelden hebben ze nu een heuse beeldbank waar ze weer een aantal maanden mee vooruit kunnen!

Foto's van een espressobar moeten aantonen hoe de sfeer binnen is en wie wij als personeel zijn. Dat is belangrijk voor o.a. Instagram. Dit heeft Marieke mooi weten vast te leggen.
Dave Lagendijk
Barista Espressobar Lucca

Wil jij jouw horecazaak ook mooi in beeld brengen?

Ik help je graag, neem vrijblijvend contact met me op. Samen bedenken we hoe we jouw bedrijf en passie het beste in beeld kunnen brengen. Zo heb jij geen gebrek meer aan prachtig beeld voor jouw socials en website.