Boost your Business academy

Met de Boost Your Business Academy leer ik je alles wat je nodig hebt voor meer klanten, vrijheid en omzet met een strategie die bij jou past.

Ben je onlangs vol passie gestart met ondernemen – of sta je op dat punt – om zoveel mogelijk mensen te helpen met dat waar je super goed in bent en blij van wordt? Voel en wéét je dat er meer in zit? En ben je vastbesloten om jouw bedrijf te laten groeien naar waar je van droomt: meer vrijheid, omzet en plezier?

Maar voel je jezelf (steeds vaker) overweldigd door alles wat je zou ‘moeten’ om aan nieuwe klanten te komen?

Maar merk jij op dit moment dat:

 • Het ondernemen je overweldigt. Je voelt dat er vanalles is wat je zou ‘moeten’ om aan klanten te komen: adverteren, een weggever, funnels. Je probeert wel wat, levert het je ook nog eens niets op.
 • Je eigenlijk geen idee hebt waar je moet beginnen. Je hebt mooie dromen, maar welke stappen jou daar gaan brengen? Je staart regelmatig naar een leeg Word document en probeert wat, maar voelt je vaak ‘verloren’. 
 • Je tot het besef  bent gekomen dat er meer bij komt kijken dan goed zijn in wat je doet en een website neerzetten. Je hebt geen idee hoe je jouw klanten moet gaan bereiken, laat staan aan ze verkopen.
 • Je vaak afkijkt of vergelijkt met de concurrentie die succesvol groeit. Dat maakt je onzeker. Je vraagt je continu af waarom mensen überhaupt voor jou zouden kiezen.
 • Je werkt aan losse flodders die je ontzettend veel tijd kosten maar niets of weinig opleveren, je spendeert uren op Instagram en aan je website, maar als je eerlijk bent: het levert niets op en je blokkeert soms.
 • Je zo gepassioneerd bent, maar eigenlijk geen kaas hebt gegeten van marketing of verkopen. Je maar wat doet als het op marketing aankomt, je hebt leuke ideeën, probeert van alles, maar zonder plan of strategie. 
 • Je niet achter je aanbod staat of durft te staan omdat je niet het aanbod en de prijs kloppen, je verandert steeds iets aan je prijs of voegt wat toe aan jouw aanbod in de hoop dat mensen dan wél kopen.

Kortom: je wilt héél graag, maar het lukt niet en dat moet anders.

Stop met aanrommelen:
Dit is jouw moment voor een doorbraak

Ik zie en spreek zoveel ondernemers die starten en ontzettend goed zijn in hun vak, maar marketing, verkopen, de mentale druk en het commerciële plaatje: daar blijft het op steken. 

Hun potentieel blijft liggen, omdat ze het spelletje van ondernemen nog niet doorhebben. Terwijl er zo’n mooie toekomst voor hun bedrijf in het verschiet ligt! 

Ben jij één van hen?

Ik geloof dat iedereen een geweldige (online) business kan neerzetten. Wanneer je maar weet welke hele duidelijke stappen je nodig hebt om daar te komen.

Ik geloof dat het ook voor jou is weggelegd. Je hebt alleen nog niet de juiste stappen bij de hand om dat bedrijf van jouw dromen te realiseren.

Daarom ontwikkelde ik de Boost Your Business Academy. Speciaal voor coaches, creatieve dienstverleners en kennisondernemers. Het antwoord op precies die vragen waar je nu op vastloopt zitten er in. 

dit is hoe het werkt:

Ik leer je in de Boost Your Business Academy alle stappen, maar ook praktische skills om jouw bedrijf van de grond te krijgen, klanten aan te trekken en dus meer omzet te maken! Dit gaat over praktische marketing, maar ook over mindset. Wie ben jij als ondernemer? Hoe sta je in de wedstrijd? En welk effect heeft wat jij denkt, doet en voelt op jouw bedrijf en resultaat?

Ik geef je géén kant-en-klaar strategie die ik op ieder bedrijf plak, maar juist een stappenplan waarmee we tot een strategie komen die 100% bij jou en jouw bedrijf past. Je maakt dus een plan op maat. Daarnaast zorgen we er voor dat jij als ondernemer de juiste mindset te pakken krijgt waarmee je extra snel kan groeien. 

Ben jij er klaar voor om nú wél resultaat te behalen?

"Toen ik startte met Marieke had ik nauwelijks omzet. Nu heb ik gemiddeld 10 nieuwe klanten per maand en heb ik een wachtlijst."

Voordat ik met Marieke aan de slag ging voelde ik dat ik er klaar voor was en ik wist ergens wel dat het me zou gaan lukken.. maar hoe? Nu ben ik het meest trots dat ik eindelijk volledig mijn gevoel kan volgen en 100% voor mijn eigen bedrijf kan gaan. Ik voelde aan alles dat ik mezelf en mijn bedrijf klein hield. Mijn eigen energie is veranderd. Ik ben een introvert persoon en zal niet zo snel zeggen ‘Hey kijk mij eens shinen’ maar ik voelde ineens dat ik dat moest doen. Ik ontmoete nieuwe mensen en zag overal kans liggen. Is het mijn investering waard geweest? In 1 woord ja! Wat heeft het mij gebracht? Inzicht, rust, structuur en een helder plan en meer droomklanten!!

Tessa van Hal – gelukkig gezond met tessa

Hier gaan we mee aan de slag

Je creeërt tijdens Boost Your Business een echte 100% maatwerk strategie. Niet een standaard rijtje trucjes, maar een aanpak die is gebouwd rond jou en jouw bedrijf. Dat is de enige manier van marketing die werkt.

" Ik zag het grote geheel niet, nu weet ik hoe marketing werkt"

Als je begint met je bedrijf komt er zoveel op je af, en weet je vaak niet goed waar je moet beginnen om de berg te beklimmen.  Door het traject heb ik nu bepaalde keuzes gemaakt zodat ik alleen daarop hoef te focussen. Het zijn kleine stappen maken, die zorgen voor het maken van kilometers. Maar als je alleen denkt aan al die kilometers, kom je nergens. 

De Boost Your Business Academy geeft mij heel veel inzicht! Ik wist een paar kleine dingen van marketing, maar zag het grote geheel niet. Nu leer ik hoe marketing werkt, wat er nodig is om een duidelijke basis op te bouwen in je bedrijf, met een duidelijk doel, zodat je daar gestructureerd aan kan werken.

Daarnaast vind ik het heel prettig dat het stap voor stap wordt aangeboden, zodat je niet overdonderd raakt door de hoeveelheid informatie. Ook de opdrachten (huiswerk) zijn heel toegankelijk, waardoor iedereen marketing kan begrijpen! Heel waardevol. 

Ik heb nu een structuur ontwikkeld voor mijn marketingstrategie, waar ik met rust aan werk.

Voedingscoach Nikki Coco

de Boost Your Business academy is speciaal voor jou als:

Is het aantrekken van klanten aan het begin van je bedrijf nog wat jij al lastig ervaart. Of ben je al even onderweg als ondernemer en is het tijd om je marketing nu echt eens gestructureerd aan te pakken? Ik ga het je leren in Boost Your Business!

Dit is de inhoud van de Boost Your Business academy

Met de Boost Your Business Academy leid ik je op als online ondernemer, naar een ijzersterke mindset én marketingstrategie die bij jou past. Eéntje waar je snel mee groeit, maar ook kan opschalen naar dat bedrijf waar je nu nog van droomt. Het is een ontzettend compleet programma waarin je jouw rugzak helemaal vol stopt met alles wat je nodig hebt om succesvol te gaan ondernemen.

In deze academy leert je de ondernemers skills waar je de rest van je leven van profiteert!

Hiermee realiseer jij:

"Mijn strategie is duidelijk en ik heb nu veel meer rust. "

Ik ben het meest trots op dat ik gewoon door ben gegaan, dat ik niet de handdoek in de ring heb gegooid en ben gestopt. Ik ben er trots op dat ik zoveel heb gemaakt in een korte tijd en dat de dingen waar ik eerder tegenop keek nu achteraf wel meevallen. Ik ben dankbaar voor de support van Marieke en de andere ondernemers die me constant motiveerde om het beste uit mezelf te halen. Dankje Marieke voor de afgelopen maanden, ik heb veel geleerd en gedaan. Het voelde alsof je dagelijks mij die schop onder mn kont gaf om door te blijven gaan! Ik heb waardevolle inzichten gekregen door dit programma en ik zie marketing nu echt als onderdeel van mijn bedrijf. Mijn strategie is duidelijk en ik heb nu veel meer rust. Dit programma kwam op het perfecte moment voor mij .

Nicky-06416

Nicky Waanders – Yoga met Nicky

Het programma bevat alles wat je nodig hebt om van jouw bedrijf het gedroomde succes te maken

Je gaat aan de slag met:

1. De ondernemersmindset

Hoe jij als ondernemer in de wedstrijd staat, bepaalt de uitkomst. We kijken naar patronen en overtuigingen die je nu klein houden en je leert dit om te buigen voor succes.

2. Big dreams

Alles start met goede doelen! Je wilt weten waar je naartoe gaat en hoe je daar naartoe gaat sturen. Daar ga ik je bij helpen. We checken jouw aanbod, prijzen én mindset rondom doelen.

3. Jouw ideale klant ráken

Tijd om jouw ideale klant onder de loep te nemen. Ik help je jouw klant 100% te begrijpen en doorgronden. Je weet precies hoe én waar je jouw ideale klant gaat bereiken. En wat je moet delen en zeggen om iemand ook echt klant te maken.

4. Jouw goud

Niemand doet wat jij doet, op jouw manier. Ontdek jouw why, USP’s en schrijf jouw verhaal. Hier zit jouw goud! Hoe zorg jij er voor dat de concurrentie geen invloed meer heeft op jouw succes?

5. Een onweerstaanbaar productaanbod

Creëer een aanbod waar je 100% achter staat en dat je vol vertrouwen gaat verkopen. Je ontwikkelt jouw succesfomule.

Module 6: Marketingstrategie en klantreis

Weggevers, advertenties, funnels, een website, social media: de middelen en kanalen vliegen je om de oren. Maar wanneer zet je wat in? Ik neem je mee in de strategie! Hoe ziet jouw klantreis er nu uit? Wat bereik je nu, met wat je nu doet? Wat werkt goed en wat werkt niet? Wat ga je anders doen? Ik leg je uit hoe je alle marketingkanalen aan elkaar verbindt en hoe ze elkaar versterken. 

7. Marketing vanuit verbinding

Een goede marketingstrategie draait om jou, jouw klant en klantreis. Verbinden met jouw klant zorgt voor succes. Maar hoe doe je dat en hoe bereik je ze?

8. Rust, planning & actie

Van jouw strategie maken we een roadmap. Een duidelijk plan van aanpak. Je krijgt een duidelijk overzicht van alles stappen en taken om te zetten voor jouw strategie!

9. Een weggever die werkt

Weggevers: je ziet ze overal. En waar de een groot succes behaalt, vraagt de ander zich af of ze er nog aan moet beginnen. JA! Is mijn antwoord. Als je het goed doet.

10. Bouw je eigen salesfunnel

Alles valt of staat met een overtuigend gebracht aanbod. Ik leer je hoe je een salespage maakt die werkt! We kijken naar de opbouw, psychologie, gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk ook teksten.

11. Een ijzersterke salespage

Alles valt of staat met een overtuigend gebracht aanbod. Ik leer je hoe je een websitepagina maakt die werkt! We kijken naar de opbouw, psychologie, gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk ook teksten.

12. Adverteren!

Adverteren is een vak op zich. Ik leer je wat nodig is om te starten met adverteren op Facebook en Instagram. Hoe maak je een advertentie, hoe zorg je dat het winstgevend wordt, hoe verbeter je en hoe schaal je op?

Module 13: Optimaliseren

Als je strategie staat, dan begint het pas. Hoe maak je het nog beter? En wat als het resultaat tegenvalt? Dit is de essentiële stap waar veel ondernemers niet aan denken, maar waar jij júist het verschil gaat maken.

WhatsApp Image 2021-04-08 at 16.44.48 (1)

Athina & Vincent – The Kefi Lifestyle

"Dat we het in onze eerste week adverteren al zó goed deden - 5 aankopen en 100 inschrijvingen - hadden we niet verwacht."

En na 3 weken hadden we al 250 mensen op onze mailinglist, zoveel mensen die wij nu kunnen voorzien van waarde! We vinden de korte, maar duidelijke video’s heel fijn: niet zo langdradig! De academy ziet er ook mooi uit. 

Ook merk je dat de buddy’s elkaar tips kunnen geven, omdat we allemaal onze eigen kwaliteiten hebben: erg fijn! We raden BYB aan bij iedereen die net is begonnen, maar die op dit moment door de bomen het bos niet meer ziet en maar een beetje aan het aanmodderen in. Het is super zonde als je zo nog  maanden doorgaat!

De academy bied een hoop inzicht in de stappen en wat ik moet doen en hoe ik bepaalde dingen het beste kan opstellen. Ik vind het vooral fijn dat document vraag voor vraag vorm krijgen zodat het niet als 1 grote bulk voelt.
Je werkt bijvoorbeeld aan je klantreis, maar het is stap voor stap niet in 1x maak een klantreis, dit maakt het makkelijk om overzicht te houden.

Voel je die kriebel in je buik? Dan is dit het moment om in beweging te komen

Groei ontstaat alleen wanneer jij in beweging komt. 

Het Boost Your Business traject leert jou alle stappen waarmee ik mijn omzet verdubbelde en mijn winst zelfs verdriedubbelde. Ik deel álles wat ik de afgelopen 8 jaar heb geleerd en getest en beantwoord je vragen als je toch nog vastloopt.

Je krijgt direct toegang als je nu instapt.

Boost Your Business

950 3 of 6 termijnen mogelijk.
 •  
 • 13 Uitgebreide online modules Je krijgt een jaar lang toegang tot de online Boost Your Business Academy. Hierin vind je 13 uitgebreide modules met videotrainingen en opdrachten. Je leert alles over doelgroepen, strategisch aanbod, een marketingplan maar ook tools als Facebook adverteren en Mailfunnels.
 • Werken aan je mindset met praktische tools en masterclasses over groeien als ondernemer.
 • Praktisch stappenplan en handige tools om sneller in actie te komen Je hebt toegang tot praktische instructie video's en templates waarmee jij makkelijker en sneller jouw marketingstrategie uitvoert.
 • Bonus:Toegang tot de video academy met masterclasses van diverse experts (o.a. PinCreative, Brander&Brander, The Brand Movement en Knallen met SEO)

Veelgestelde vragen

Quote van één van mijn klanten: “Voor iedereen die denkt dat marketing van je bedrijf een berg is waar je niet tegenop kan. Iedereen die van alles doet qua marketing, zonder echt te weten waarom je het doet. Iedereen die wel wil, maar niet weet hoe je relevante klanten krijgt.”

“Iedereen die net is begonnen (maar bijvoorbeeld al wel een website heeft of iets heeft staan zogezegd), maar die op dit moment door de bomen het bos niet meer ziet en maar een beetje aan het aanmodderen in. Het is super zonde als je zo nog 3 maanden doorgaat!”

Voor starters en ondernemers die al iets langer onderweg zijn en nu gestructureerd en snel aan de slag willen met een strategie die ze meer klanten oplevert.

De investering is 950,- exclusief btw. Elke ronde bekijk ik de prijs opnieuw. Het kan dus zijn dat het de volgende keer duurder is. 

Ja, je kunt zonder extra kosten in 3 of 6 termijnen betalen. Wanneer je op de inschrijfknop klikt kun je zelf kiezen hoe je wilt betalen.

Ik ken het gevoel dat jij nu ook hebt! Want ik heb ook op dit punt gestaan. Ik weet dat het spannend is om te investeren. Maar wat ben ik blij dat ik vanaf het begin van mijn onderneming wél de keuze maakte om te investeren in trainingen en coaches. Het heeft mij zoveel gebracht. Niet alleen meer leuke klanten, maar ook heel veel zelfvertrouwen en kennis dat ik dit kan!

Wat ik mezelf afvraag: waar wil ik naar toe? En wat gaat deze investering mij opleveren? Wat heb ik al gedaan om daar te komen en was dat succesvol? En wat kost het me als ik het níet de?

Weet dat hulp vragen geen schande maar een kracht is. Je komt zoveel verder!

Dit kan ik lastig voor jou beoordelen. Als de inhoud zoals hier gepresenteerd precies hetzelfde is: waarschijnlijk niet. Maar ik bedenk mezelf altijd: ieder traject is anders en er is altijd weer iets te leren als het gaat om het laten groeien van jouw bedrijf. Het volgen van Boost Your Business is dus óók waardevol als je al iets anders hebt gevolgd, maar nog geen resultaat hebt behaald. 

Je krijgt direct toegang tot alle online middelen. Je krijgt automatisch de  inloggegevens en alle benodigde informatie om te starten!

De modules duren 3 maanden.

De trainingen, handleidingen, tutorials en andere middelen kun je in totaal 6 maanden blijven inzien.

Zeker weten! In de academy vind je uitgebreide filmpjes waarin ik de systemen die handig zijn voor online marketing uitleg. Stap-voor-stap: laat een stukje techniek je dus niet afschrikken!

Twijfel je of dit iets voor je is of heb je nog een vraag? Stuur mij dan een mail. Je ontvangt gemiddeld binnen 2 werkdagen uitgebreid antwoord op jouw vraag.