Boost Your Business

In 3 maanden meer klanten, vrijheid en omzet met een sterke mindset én marketingstrategie die bij jou past.

Ben jij gestart als kennisondernemer of coach of sta je op het punt om te beginnen? Ben jij vol passie over jouw vak, maar loop je vast op het essentiële punt van ondernemerschap: genoeg klanten, omzet én tegelijk ook vrijheid creëren? 

Je wéét dat er meer in zit. Maar je weet gewoon niet hoe. Zowel praktisch als ‘in je hoofd’ loop je soms even vast. Is jouw bedrijf is nog niet wat je van tevoren had gehoopt of bedacht?

Kortom: je wilt héél graag, maar het lukt niet en dat moet anders.

Goed nieuws, want dat is precies waarmee ik jou in het Boost Your Business traject help! 

Is dit hoe jij het ondernemen nu ervaart?

 • Je voelt je overweldigd doordat je van alles ziet wat je zou ‘moeten’ om aan klanten te komen: adverteren, een weggever, funnels. Je probeert wel wat, maar het is overwhelming en ingewikkeld. En als je het doet, levert het je ook nog eens niets op.
 • Je bent vol enthousiasme begonnen met ondernemen vanuit jouw passie, maar bent tot het besef gekomen dat er meer bij komt kijken dan goed zijn in wat je doet en een website neerzetten. Je hebt geen idee hoe je jouw klanten moet gaan bereiken, laat staan aan ze verkopen.
 • Je ziet andere ondernemers succesvol groeien en kijkt vergelijkend (of misschien zelfs af) naar de concurrentie. Dat maakt je onzeker. Je vraagt je soms af waarom mensen überhaupt voor jou zouden kiezen als er zoveel anderen zijn.
 • Je werkt aan losse flodders die je ontzettend veel tijd kosten, je spendeert uren op Instagram en aan je website, maar als je eerlijk bent: het levert niets op.
 • Je doet maar wat als het op marketing aankomt, je hebt leuke ideëen, probeert van alles, maar zonder plan of strategie. Of je begint gewoon nergens aan omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen.
 • Je weet niet of jouw aanbod en prijs kloppen, je verandert regelmatig iets aan je prijs of voegt wat toe aan jouw aanbod in de hoop dat mensen dan wél kopen.

Kortom: je wilt héél graag, maar het lukt niet en dat moet anders.

Ik geloof dat jij het in je hebt om héél veel mensen te helpen 

met wat jij doet én daar zelf lekker van te leven. 

Dit is jouw moment

Ik zie en spreek zoveel ondernemers die starten en ontzettend goed zijn in hun vak, maar marketing, verkopen, de mentale druk en het commerciële plaatje dat bij ondernemen komt kijken: daar blijft het op steken. Terwijl dat juist zó essentieel is voor het draaien van een succesvol bedrijf. Hun potentieel blijft liggen, omdat ze het spelletje van ondernemen nog niet doorhebbenTerwijl er zo’n mooie toekomst voor hun bedrijf in het verschiet ligt!

Ze hebben alleen nog niet de juiste stappen bij de hand om dat bedrijf van jouw dromen te realiseren.

Daarom ontwikkelde ik het Boost Your Business Traject. Speciaal voor coaches, creatieve dienstverleners en kennisondernemers.

In dit traject leer ik je alle stappen, maar ook praktische skills om jouw bedrijf van de grond te krijgen, klanten aan te trekken en dus meer omzet te maken! Dit kan gaan over praktische marketing, maar ook over mindset. Wie ben jij als ondernemer? Hoe sta je in de wedstrijd? En welk effect heeft wat jij denkt en voelt op jouw bedrijf en resultaat?

Natuurlijk krijg je bij mij geen strategie die ik op ieder bedrijf plak, maar juist een stappenplan waarmee we tot een strategie komen die 100% bij jou en jouw bedrijf past. Daarnaast zorgen we er voor dat jij als ondernemer de juiste mindset te pakken krijgt waarmee je extra snel kan groeien. 

Ben jij er klaar voor om nú wél resultaat te behalen?

nikki

Voedingscoach Nikki Coco

" Ik zag het grote geheel niet, nu weet ik hoe marketing werkt"

Als je begint met je bedrijf komt er zoveel op je af, en weet je vaak niet goed waar je moet beginnen om de berg te beklimmen.  Door het traject heb ik nu bepaalde keuzes gemaakt zodat ik alleen daarop hoef te focussen. Het zijn kleine stappen maken, die zorgen voor het maken van kilometers. Maar als je alleen denkt aan al die kilometers, kom je nergens. 

De Boost Your Business Academy geeft mij heel veel inzicht! Ik wist een paar kleine dingen van marketing, maar zag het grote geheel niet. Nu leer ik hoe marketing werkt, wat er nodig is om een duidelijke basis op te bouwen in je bedrijf, met een duidelijk doel, zodat je daar gestructureerd aan kan werken.

Daarnaast vind ik het heel prettig dat het stap voor stap wordt aangeboden, zodat je niet overdonderd raakt door de hoeveelheid informatie. Ook de opdrachten (huiswerk) zijn heel toegankelijk, waardoor iedereen marketing kan begrijpen! Heel waardevol. 

Ik heb nu een structuur ontwikkeld voor mijn marketingstrategie, waar ik met rust aan werk.

Hier gaan we mee aan de slag

Je creeërt tijdens Boost Your Business een duidelijk plan en leert hoe je het direct uitvoert.

Deze dingen realiseer je niet zomaar. Als dit nog niet jouw realiteit is, betekent dat, dat er nog werk aan de winkel is. 

Gelukkig heb ik dat zo makkelijk mogelijk gemaakt voor jou! De stappen staan voor je klaar om nu eindelijk wél die klanten binnen te halen en te genieten van jouw bedrijf!

Gelukkig_Gezond_05-08-20 (met filter Aqua)-15

Tessa van Hal – Gelukkig Gezond met Tessa

"Toen ik startte met Marieke hoopte ik op 3 nieuwe klanten. Nu heb ik gemiddeld 10 nieuwe klanten per maand en heb ik een wachtlijst."

Voordat ik met Marieke aan de slag ging: Oké ik voelde dat ik er klaar voor was en ik wist ergens wel dat het me zou gaan lukken.. maar hoe? Ik miste structuur in mijn bedrijf. Ik besloot mee te doen aan het programma van Marieke omdat ik direct voelde dat zij mij kon bieden wat ik nodig had. Een duidelijk helder marketing/ bedrijfsplan!

Voorheen rommelde ik maar een beetje aan met mijn marketing nu weet ik wat ik aan het doen ben, waarom ik doe wat ik doe en het allerbelangrijkste voor WIE ik het doe!

Samen met Marieke brachten we mijn klantenreis in kaart en kwam ik erachter wie mijn droomklanten nou eigenlijk zijn. Want zeg nou zelf, niet iedere betalende klant is ook ECHT jou droomklant. Ik trek nu ook echt alleen maar die leuke gemotiveerde klanten aan.

Het maakt mij dankbaar en zo ontzettend trots!

Het Boost Your Business traject is speciaal voor jou als:

Heb jij de basis van je bedrijf staan, maar is het (continu) aantrekken van klanten nog een ding. Of ben je al even onderweg als ondernemer en is het tijd om je marketing nu echt eens gestructureerd aan te pakken? Ik ga het je leren in Boost Your Business!

Dit is het Boost Your Business Traject

In het traject help ik jou in 3 maanden naar een ijzersterke mindset én marketingstrategie die bij jou past. Eéntje waar je snel mee groeit, maar ook kan opschalen naar dat bedrijf waar je nu nog van droomt. Het is een ontzettend compleet programma waarin ik je alles leer over strategie, marketing en mindset: je aanbod bepalen, schrijven van een ebook of website, hoe je kan adverteren, maar ook hoe je omgaat met onzekerheden  en spannende momenten in het ondernemerschap.

Dit programma leert je de ondernemers skills waar je de rest van je leven van profiteert!

Marketing met Marieke?

Dan kun je het volgende verwachten:

 • Stap voor stap werken aan het neerzetten en uitwerken van een passende (online) aanpak voor meer klanten door middel van een online academy en interactieve groeps Q&A’s.
 • Werken aan de gouden driehoek van strategie, marketing én mindset. Waardoor je zelfvertrouwen groeit.
 • Accountability ik wil écht dat Boost Your Business een succes wordt voor jou dus bied je een stok achter de deur.
 • Een enorme kennis boost over de mogelijkheden om nieuwe klanten binnen te halen. 
 • Je start direct met het uitvoeren van jouw unieke plan zodat werkt vanuit structuur.
 • Een community van andere ondernemers om samen te sparren.
 • Altijd begeleiding wanneer je vastloopt.

Dit programma bevat alles wat je nodig hebt om van jouw bedrijf het gedroomde succes te maken

Je gaat aan de slag met:

Module 1: Big dreams

Alles start met goede doelen! Je wilt weten waar je naartoe gaat en hoe je daar naartoe gaat sturen. Daar ga ik je bij helpen. We checken jouw aanbod, prijzen én mindset rondom doelen.

Module 2: Lievelingsklant

Tijd om jouw ideale klant onder de loep te nemen. Ik help je jouw klant 100% te begrijpen en doorgronden. Je weet precies hoe én waar je jouw ideale klant gaat bereiken. En wat je moet delen en zeggen om iemand ook echt klant te maken.

Module 3: Jouw goud

Niemand doet wat jij doet, op jouw manier. Ontdek jouw why en schrijf jouw verhaal. Hier zit jouw goud! Hoe zorg jij er voor dat de concurrentie geen invloed meer heeft op jouw succes?

Module 4: Marketingstrategie en klantreis

Weggevers, advertenties, funnels, een website, social media: de middelen en kanalen vliegen je om de oren. Maar wanneer zet je wat in? Ik neem je mee in de strategie! Hoe ziet jouw klantreis er nu uit? Wat bereik je nu, met wat je nu doet? Wat werkt goed en wat werkt niet? Wat ga je anders doen? Ik leg je uit hoe je alle marketingkanalen aan elkaar verbindt en hoe ze elkaar versterken. 

Module 5: Reality Check

Matcht jouw gekozen aanpak met dat wat jij wilt bereiken? Kloppen de keuzes en verwachtingen? Wat kan er beter? Tijd voor een reality check. 

Module 6: Marketing vanuit verbinding

Een goede marketingstrategie draait om jou, jouw klant en klantreis. Verbinden met jouw klant zorgt voor succes. Maar hoe doe je dat en hoe bereik je ze?

Module 7: Rust, planning & actie

Van jouw strategie maken we een roadmap. Een duidelijk plan van aanpak. Je krijgt een duidelijk overzicht van alles stappen en taken om te zetten voor jouw strategie!

Module 8: Een weggever die werkt

Weggevers: je ziet ze overal. En waar de een groot succes behaalt, vraagt de ander zich af of ze er nog aan moet beginnen. JA! Is mijn antwoord. Als je het goed doet.

Module 9: Bouw je eigen salesfunnel

Alles valt of staat met een overtuigend gebracht aanbod. Ik leer je hoe je een salespage maakt die werkt! We kijken naar de opbouw, psychologie, gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk ook teksten.

Module 10: een ijzersterke salespage

Alles valt of staat met een overtuigend gebracht aanbod. Ik leer je hoe je een salespage maakt die werkt! We kijken naar de opbouw, psychologie, gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk ook teksten.

Module 11: Adverteren!

Adverteren is een vak op zich. Ik leer je wat nodig is om te starten met adverteren op Facebook en Instagram. Hoe maak je een advertentie, hoe zorg je dat het winstgevend wordt, hoe verbeter je en hoe schaal je op?

Module 12: Optimaliseren

Als je strategie staat, dan begint het pas. Hoe maak je het nog beter? En wat als het resultaat tegenvalt? Dit is de essentiële stap waar veel ondernemers niet aan denken, maar waar jij júist het verschil gaat maken.

Even voorstellen

Ik ben Marieke! En als je mij een beetje kent weet je dat ik naast marketing en business gék ben op lekker eten, CrossFit én alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. 

Nadat ik 6 jaar heb gewerkt als marketeer, voor prachtige namen als Jumbo en Centraal Beheer en intensieve marketing traineeships heb gevolgd. Besloot ik te gaan ondernemen, met als missie: zoveel mogelijk ondernemers helpen het bedrijf van hun dromen te laten runnen met een strategie die écht bij ze past. 

Dit doe ik niet alleen met marketing en strategie maar ook mindset.

Ik heb zelf ervaren dat hoe jij naar jezelf kijkt, in de wereld staat én hoe je je gedraagt álles zegt over het eindresultaat van jouw bedrijf én dus je leven. Daarvoor heb ik vele boeken verslonden, maar ook geïnvesteerd in trainingen van o.a. Kim Munnecom, Sanny Verhoeven en Cosmic Life.

Alles wat ik leerde over marketing én mindset heb ik steeds weer gecombineerd en toegepast in mijn bedrijf. Mét resultaat:

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 2,5 én verdrievoudigde ik mijn winst. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! 

Dit zeggen andere ondernemers over
Boost Your Business

WhatsApp Image 2021-04-08 at 16.44.48 (1)

Athina & Vincent – The Kefi Lifestyle

"Dat we het in onze eerste week adverteren al zó goed deden - 5 aankopen en 100 inschrijvingen - hadden we niet verwacht."

En na 3 weken hadden we al 250 mensen op onze mailinglist, zoveel mensen die wij nu kunnen voorzien van waarde! We vinden de korte, maar duidelijke video’s heel fijn: niet zo langdradig! De academy ziet er ook mooi uit. We vinden de Q&A’s ontzettend waardevol. Je krijgt hierin ook de vragen van andere mee en daardoor kom je zelf ook weer op allerlei ideeën en vragen. Ook merk je dat de buddy’s elkaar tips kunnen geven, omdat we allemaal onze eigen kwaliteiten hebben: erg fijn! We raden BYB aan bij iedereen die net is begonnen, maar die op dit moment door de bomen het bos niet meer ziet en maar een beetje aan het aanmodderen in. Het is super zonde als je zo nog  maanden doorgaat!

"Mijn strategie is duidelijk en ik heb nu veel meer rust. "

Ik ben het meest trots op dat ik gewoon door ben gegaan, dat ik niet de handdoek in de ring heb gegooid en ben gestopt. Ik ben er trots op dat ik zoveel heb gemaakt in een korte tijd en dat de dingen waar ik eerder tegenop keek nu achteraf wel meevallen. Ik ben dankbaar voor de support van Marieke en de andere ondernemers die me constant motiveerde om het beste uit mezelf te halen. Dankje Marieke voor de afgelopen maanden, ik heb veel geleerd en gedaan. Het voelde alsof je dagelijks mij die schop onder mn kont gaf om door te blijven gaan! Ik heb waardevolle inzichten gekregen door dit programma en ik zie marketing nu echt als onderdeel van mijn bedrijf. Mijn strategie is duidelijk en ik heb nu veel meer rust. Dit programma kwam op het perfecte moment voor mij .

Nicky-06416

Nicky Waanders – Yoga met Nicky

Let's go!

Het Boost Your Business traject leert jou alle stappen waarmee ik mijn omzet verdubbelde en mijn winst zelfs verdriedubbelde. Ik deel álles wat ik de afgelopen 8 jaar heb geleerd en getest en beantwoord je vragen als je toch nog vastloopt.

Je krijgt direct toegang als je nu instapt.

Boost Your Business

1350 betalen in 3 of 6 termijnen mogelijk
 • 3 maanden strategie traject met o.a.
 • 12 Uitgebreide online modules Je krijgt een jaar lang toegang tot de online Boost Your Business Academy. Hierin vind je 10 uitgebreide modules met videotrainingen en opdrachten. Je leert alles over doelgroepen, strategisch aanbod, een marketingplan maar ook tools als Facebook adverteren en Mailfunnels in Mailblue.
 • Support & feedback op jouw opdrachten Je ontvangt schriftelijk persoonlijke (!) feedback op jouw doelgroep, aanbod en klantreis. Dit onderscheid dit traject van de online programma's waarbij je geen feedback ontvangt.
 • 6 Live sessies voor jouw vragen Iedere twee weken is er een live Q&A via Google Hangout (een online meeting systeem zoals Zoom of Skype) waarin ik jouw vragen live beantwoord. Tijdens de sessie beantwoord ik de ingestuurde vragen en na afloop ontvang je de opname.
 • Masterminds met gelijkgestemden Je komt in contact met andere ondernemers en als je wilt maak je connecties en businessbuddy's voor het leven.
 • Werken aan je mindset met praktische tools en masterclasses over groeien als ondernemer.
 • Praktisch stappenplan en handige tools om sneller in actie te komen Je hebt toegang tot praktische instructie video's en templates waarmee jij makkelijker en sneller jouw marketingstrategie uitvoert.
 • Toegang tot de exclusieve community Je krijgt toegang tot de besloten Facebook community met business buddies om te sparren en elkaar te supporten.
 • Bonus:Toegang tot de video academy met masterclasses van diverse experts (o.a. PinCreative, Brander&Brander, The Brand Movement en Knallen met SEO)

Heb je nog ergens twijfels of dit traject bij jou past?

Plan dan even een gesprekje in en ik denk persoonlijk met je mee.

De academy bied een hoop inzicht in de stappen en wat ik moet doen en hoe ik bepaalde dingen het beste kan opstellen. Ik vind het vooral fijn dat document vraag voor vraag vorm krijgen zodat het niet als 1 grote bulk voelt.
Je werkt bijvoorbeeld aan je klantreis, maar het is stap voor stap niet in 1x maak een klantreis, dit maakt het makkelijk om overzicht te houden. De Q&A’s zijn waardevolle sparring momenten en ik vind het ook interessant waar andere tegenaan lopen wat mij ook weer nieuwe ideeën geeft.

Veelgestelde vragen

Quote van één van mijn klanten: “Voor iedereen die denkt dat marketing van je bedrijf een berg is waar je niet tegenop kan. Iedereen die van alles doet qua marketing, zonder echt te weten waarom je het doet. Iedereen die wel wil, maar niet weet hoe je relevante klanten krijgt.”

“Iedereen die net is begonnen (maar bijvoorbeeld al wel een website heeft of iets heeft staan zogezegd), maar die op dit moment door de bomen het bos niet meer ziet en maar een beetje aan het aanmodderen in. Het is super zonde als je zo nog 3 maanden doorgaat!”

Voor starters en ondernemers die al iets langer onderweg zijn en nu gestructureerd en snel aan de slag willen met een strategie die ze meer klanten oplevert.

De investering is 1350,- exclusief btw. Elke ronde bekijk ik de prijs opnieuw. Het kan dus zijn dat het de volgende keer duurder is. 

Ja, je kunt zonder extra kosten in 3 of 6 termijnen betalen. Wanneer je op de inschrijfknop klikt kun je zelf kiezen hoe je wilt betalen.

Ik ken het gevoel dat jij nu ook hebt! Want ik heb ook op dit punt gestaan. Ik weet dat het spannend is om te investeren. Maar wat ben ik blij dat ik vanaf het begin van mijn onderneming wél de keuze maakte om te investeren in trainingen en coaches. Het heeft mij zoveel gebracht. Niet alleen meer leuke klanten, maar ook heel veel zelfvertrouwen en kennis dat ik dit kan!

Wat ik mezelf afvraag: waar wil ik naar toe? En wat gaat deze investering mij opleveren? Wat heb ik al gedaan om daar te komen en was dat succesvol? En wat kost het me als ik het níet de?

Weet dat hulp vragen geen schande maar een kracht is. Je komt zoveel verder!

In dit traject krijg je ook persoonlijke begeleiding. Het is dus geen standaard online training maar echt een traject waarin ik ook met jou meedenk. Dat maakt Boost Your Business zo waardevol én anders dan andere cursussen. Naast de persoonlijke begeleiding valt er natuurlijk altijd weer iets te leren als het gaat om het laten groeien van jouw bedrijf. Het volgen van Boost Your Business is dus óók waardevol als je al iets anders hebt gevolgd.

Je krijgt direct toegang tot alle online middelen en wordt uitgenodigd voor de Q&A’s. Je krijgt automatisch de  inloggegevens en alle benodigde informatie om te starten!

De modules en Q&A’s duren 3 maanden.

De trainingen, handleidingen, tutorials en andere middelen kun je later ook nog inzien. 

Na afloop kun je er voor kiezen om zelf verder te gaan of de coaching te verlengen.

Zeker weten! In de academy vind je uitgebreide filmpjes waarin ik de systemen die handig zijn voor online marketing uitleg. Stap-voor-stap: laat een stukje techniek je dus niet afschrikken!