Boost Your Business

Zo zet jij een goede basis neer voor groei!

In 3 maanden een marketingstrategie die bij jou past. Up and running!

Het is tijd om te stoppen met aanmodderen. Tijd voor focus, keuzes en een duidelijke strategie. In het Boost Your Business traject leer jij wat er nodig is om continu leuke klanten aan te trekken met een (online) strategie die bij jou past.

Ik deel alle strategieën en marketingtools met je die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Het is een super compleet programma met ruimte om vragen te stellen zodat je niet vastloopt. 

Ben jij er bij?

Boost your Business

Zo zet jij een goede basis neer voor groei!

In 3 maanden een marketingstrategie die bij jou past. Up and running!

Het is tijd om te stoppen met aanmodderen. Tijd voor focus, keuzes en een duidelijke strategie. In het Boost Your Business traject leer jij wat er nodig is om continu leuke klanten aan te trekken met een (online) strategie die bij jou past.

Ik deel alle strategieën en marketingtools met je die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Het is een super compleet programma met ruimte om vragen te stellen zodat je niet vastloopt. 

Ben jij er bij?

Je bent gestart met je bedrijf. Vol energie en goede moed! Je passie heeft je al ver gebracht, maar tot nu toe blijft het lastig om genoeg klanten binnen te halen. Je probeert van alles. Misschien heb je zelfs al wel e-books, een website of nieuwsbrieven verstuurt. Je wéét dat er meer in zit. Maar je weet gewoon niet hoe.

Ben jij klaar met:

Zoveel moeite, maar niet met het resultaat dat je graag wilt.. Dat kan echt anders. Je hoeft niet steeds iets nieuws te bedenken. 

En ben je klaar voor:

Dan is dit voor jou. Lees even verder!

Boost Your Business: jouw snelstart naar meer klanten.

Heb jij de basis van je bedrijf staan, maar is het (continu) aantrekken van klanten nog een ding. Of ben je al even onderweg als ondernemer en is het tijd om je marketing nu echt eens gestructureerd aan te pakken? Ik ga het je leren in Boost Your Business!

Wekelijks ontvang je van mij een training met daarbij opdrachten om aan te werken. Iedere twee weken stel je jouw vragen aan mij in de live Q&A.

De Boost Your Business Academy geeft mij heel veel inzicht!! Ik wist een paar kleine dingen van marketing, maar zag het grote geheel niet. Nu leer ik hoe marketing werkt, wat er nodig is om een duidelijk basis op te bouwen in je bedrijf, met een duidelijk doel, zodat je daar gestructureerd aan kan werken.

Daarnaast vind ik het heel prettig dat het stap voor stap wordt aangeboden, zodat je niet overdonderd raakt door de hoeveelheid informatie.

Ook de opdrachten (huiswerk) zijn heel toegankelijk, waardoor iedereen marketing kan begrijpen! Heel waardevol.
"Toen ik startte met Marieke had ik voorzichtig ingezet op 3 tot 4 nieuwe klanten per maand. Nu heb ik gemiddeld 10 nieuwe klanten per maand en heb ik een wachtlijst."​

Voorheen rommelde ik maar een beetje aan met mijn marketing nu weet ik wat ik aan het doen ben, waarom ik doe wat ik doe en het allerbelangrijkste voor wie ik het doe! Ik trek nu ook echt alleen maar die leuke gemotiveerde klanten aan."

Dit ga jij in 3 maanden bereiken:

 • Je hebt jouw eigen marketingstrategie neergezet en weet hoe je nieuwe klanten kan aan te trekken.
 • Je voelt je zelfverzekerd over de strategie.
 • Je weet hoe je een lancering doet. Als je een nieuwe dienst hebt dan breng je die zonder twijfel aan de man.
 • Je weet hoe je advertenties, funnels, sterke teksten, social content en een goede website maakt.
 • Je weet hoe je jouw marketing verbetert in plaats van steeds iets nieuws proberen. Je optimaliseert ads, e-books of andere marketingmiddelen.
 • Je ervaart rust en focus rondom marketing.

Dit krijg je:

Even voorstellen!

De afgelopen 6 jaar heb ik op verschillende plekken gewerkt als marketeer. Totdat ik besloot om voor mijzelf te beginnen met als missie: zoveel mogelijk ondernemers helpen met een marketingstrategie die écht bij ze past. Want hoe vaak doe je wel niet iets omdat je denkt dat het zo hoort, maar past het toch niet bij je (en werkt het dus niet)?

Er is helaas geen toverpil die je ineens bakken met klanten bezorgd. Zelfs als marketing expert ervaar ik dat voor mijn eigen bedrijf! Er bestaat geen ‘one size fits all’ plannetje waarmee je gelijk een top omzet draait. Ik weet dat het frustrerend is, hoe boos of verdrietig het je soms maakt. Maar ik weet gelukkig ook dat het anders kan!

Als jij er klaar voor bent, dan help ik je graag om klanten te krijgen op een manier die bij jou past.

Ik help mijn klanten door intensief samen te werken aan een aanpak waarmee jij eindelijk continu genoeg klanten binnenhaalt om lekker te leven van jouw bedrijf. Maar nog belangrijker: je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit een positieve energie en mindset.

Ben jij klaar om in de actie modus te gaan en resultaat te zien? Dan is deze persoonlijke marketing coaching iets voor jou. Het lijkt me geweldig om je te mogen helpen.

Marketing met Marieke?

Dan kun je het volgende verwachten:

 • Stap-voor-stap werken aan het neerzetten en uitwerken van een passende (online) aanpak voor meer klanten door middel van een online academy en interactieve groeps Q&A’s.
 • Een enorme kennis boost over de mogelijkheden om nieuwe klanten binnen te halen. Waardoor je zelfvertrouwen groeit.
 • Je start direct met het uitvoeren van jouw unieke plan zodat werkt vanuit structuur.
 • Een community van andere ondernemers om samen te sparren.

Dit is voor die ambitieuze ondernemer die:

Of je nu starter bent die er klaar voor is om klanten aan te trekken, of al even meedraait als ondernemer. Ik ga je helpen! Boost Your Business helpt je om jouw bedrijf goed neer te zetten óf professionaliseren.

Dit zijn de stappen die we samen zetten:

Onze coachingscalls maak ik zo waardevol mogelijk: zoveel mogelijk ruimte voor jouw vragen dus! Ik kijk en denk met je mee en help je verder. 

Daarnaast ontvang je video’s en opdrachten van mij zodat je onze calls goed kunt voorbereiden én echt in actie komt.

Module 1: Big dreams

Alles start met goede doelen! Daar ga ik je bij helpen. We checken jouw aanbod, prijzen én mindset rondom doelen.

Module 2: Lievelingsklant

Tijd om jouw persona’s onder de loep te nemen. Ik help je jouw klant 100% te begrijpen en doorgronden.

Module 3: Jouw goud

Niemand doet wat jij doet, op jouw manier. Ontdek jouw why en schrijf jouw verhaal. Hier zit jouw goud!

Module 4: Marketing vanuit verbinding

Een goede marketingstrategie draait om jou, jouw klant en klantreis. Verbinden met jouw klant zorgt voor succes. Kies jouw unieke journey en pas alle nieuwe kennis direct toe!

Module 5: Marketing strategie

Weggevers, advertenties, funnels, een website, social media: de middelen en kanalen vliegen je om de oren. Maar wanneer zet je wat in? Ik neem je mee in de strategie!

Module 6: Jouw klantreis

Hoe ziet jouw klantreis er nu uit? Wat bereik je nu, met wat je nu doet? Wat werkt goed en wat werkt niet? Wat ga je anders doen? Ontwerp jou klantreis!

Module 7: Puntjes op de i

Passen jouw acties bij jouw dromen en doelen? En klopt alles met jouw ideale klant? Je vult jouw klantreis aan waar nodig.

Module 8: Rust, planning & actie

Van jouw strategie maken we een roadmap. Een duidelijk plan van aanpak. Je krijgt een duidelijk overzicht van alles stappen en taken om te zetten voor jouw strategie!

Module 9: Een weggever die werkt

Weggevers: je ziet ze overal. En waar de een groot succes behaalt, vraagt de ander zich af of ze er nog aan moet beginnen. JA! Is mijn antwoord. Als je het goed doet.

Module 10: een ijzersterke salespage

Alles valt of staat met een overtuigend gebracht aanbod. Ik leer je hoe je een salespage maakt die werkt!

Module 11: Adverteren!

Adverteren is een vak op zich. Ik leer je wat nodig is om te starten met adverteren op Facebook en Instagram.

Module 12: Optimaliseren

Als je strategie staat, dan begint het pas. Hoe maak je het nog beter? En wat als het resultaat tegenvalt?

Bonus modules

Zodra jouw planning af is ga je in de actie modus! In de volgende modules leer je alles over het maken van de middelen en het gebruiken van de kanalen die jij inzet. Denk aan e-mail marketing, advertenties, je website of een weggever.

Dit zeggen andere ondernemers over
Boost Your Business

De academy bied een hoop inzicht in de stappen en wat ik moet doen en hoe ik bepaalde dingen het beste kan opstellen. Ik vind het vooral fijn dat document vraag voor vraag vorm krijgen zodat het niet als 1 grote bulk voelt.
Je werkt bijvoorbeeld aan je klantreis, maar het is stap voor stap niet in 1x maak een klantreis, dit maakt het makkelijk om overzicht te houden. De Q&A’s zijn waardevolle sparring momenten en ik vind het ook interessant waar andere tegenaan lopen wat mij ook weer nieuwe ideeën geeft.
Ik vind de korte, maar duidelijke video’s heel fijn: niet zo langdradig! De academy ziet er ook mooi uit.

We vinden de Q&A’s ontzettend waardevol. Je krijgt hierin ook de vragen van andere mee en daardoor kom je zelf ook weer op allerlei ideeën en vragen. Ook merk je dat de buddy’s elkaar tips kunnen geven, omdat we allemaal onze eigen kwaliteiten hebben: erg fijn!

We raden BYB aan bij iedereen die net is begonnen, maar die op dit moment door de bomen het bos niet meer ziet en maar een beetje aan het aanmodderen in. Het is super zonde als je zo nog 3 maanden doorgaat!

Boost Your Business

Voor de ondernemer die zelf een strategie neerzet.
€997
697 betalen in termijnen mogelijk
 • 3 maanden strategie traject
 • 6 groeps live Q&A's (iedere 2 weken)
 • Video masterclasses en handleidingen om stap voor stap te werk te gaan, waardoor de calls echt over jouw vragen gaan!
 • Academy waar alle lessen en tutorials in staan.
 • Bonus 1: Expert video's van o.a. Pinterest, SEO en E-mailmarketing experts.

Boost Your Business +

Voor de ondernemer die feedback wil op haar strategie.
€1697
1297 betalen in termijnen mogelijk
 • 3 maanden strategie traject
 • 6 groeps live Q&A's (iedere 2 weken)
 • Video masterclasses en handleidingen om stap voor stap te werk te gaan, waardoor de calls echt over jouw vragen gaan!
 • Academy waar alle lessen en tutorials in staan.
 • Persoonlijke feedback op jouw gemaakte opdrachten uit de academy.
 • Bonus 1: Expert video's van o.a. Pinterest, SEO en E-mailmarketing experts.

Veelgestelde vragen

Quote van één van mijn klanten: “Voor iedereen die denkt dat marketing van je bedrijf een berg is waar je niet tegenop kan. Iedereen die van alles doet qua marketing, zonder echt te weten waarom je het doet. Iedereen die wel wil, maar niet weet hoe je relevante klanten krijgt.”

“Iedereen die net is begonnen (maar bijvoorbeeld al wel een website heeft of iets heeft staan zogezegd), maar die op dit moment door de bomen het bos niet meer ziet en maar een beetje aan het aanmodderen in. Het is super zonde als je zo nog 3 maanden doorgaat!”

Voor starters en ondernemers die al iets langer onderweg zijn en nu gestructureerd en snel aan de slag willen met een strategie die ze meer klanten oplevert.

De investering is tijdelijk 697,- exclusief btw. Elke ronde bekijk ik de prijs opnieuw. Het kan dus zijn dat het de volgende keer duurder is. 

Ja, je kunt zonder extra kosten in termijnen betalen. Wanneer je op de inschrijfknop klikt kun je zelf kiezen hoe je wilt betalen.

Het traject start op de eerste van de nieuwe maand. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging. Op de dag dat Boost Your Business start krijg je de  inloggegevens en alle benodigde informatie om te starten!

De modules en Q&A’s duren 3 maanden.

De trainingen, handleidingen, tutorials en andere middelen kun je later ook nog inzien. 

Na afloop kun je er voor kiezen om zelf verder te gaan of de coaching te verlengen.

Zeker weten! In de academy vind je uitgebreide filmpjes waarin ik de systemen die handig zijn voor online marketing uitleg. Stap-voor-stap: laat een stukje techniek je dus niet afschrikken!

Twijfel je of dit iets voor je is of heb je nog een vraag? Stuur me gerust even een mailtje of Whatsapp bericht dan beantwoord ik jouw vraag met liefde!