Wil jij als eerste het allerbeste aanbod ontvangen én zeker zijn van een plekje?
>>Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst.<<

Build & Grow Traject

6 maanden die jouw ondernemersleven veranderen.

Video afspelen

Het ondernemerschap, a hell of a ride, in de positieve en negatieve zin soms. Dat is wat ik terug hoor van veel ondernemers. Én: ook ik stond ooit daar! 

Jij staat aan de start van jouw onderneming, of draait nog geen 4K per maand terwijl je dat wel zou willen. Je hebt besloten dat jouw bedrijf méér is dan een vertaling van ‘doen wat je leuk vindt’. Jij wilt een groeiende business waar je keer op keer vervulling, passie & financiële onafhankelijkheid brengt. 

Die beslissing was stap één, maar je merkt dat het soms anders loopt, meer van je vraagt, dan je had verwacht. 

I got you. Echt, ik snap waar je doorheen gaat. Uit persoonlijke ervaring én alle geweldige ondernemers die ik de afgelopen jaren heb begeleid. 

En ik dacht bij mezelf: dat moet anders. Ik creëer een traject dat voelt als een warm bad. Waarin je jezelf transformeert tot de ondernemer die je wilt zijn, die jou de komende jaren gaat verbazen. Waarin je alles leert wat je nodig hebt om een geweldig bedrijf te bouwen voor jezelf. Mét klanten. 

En dat alles onder mijn persoonlijke begeleiding. I couldn’t be more excited. En ik hoop dat jij dat ook bent!

Op dit moment is er een wachtlijst voor de nieuwe ronde van dit traject. 

Build & Grow business coaching

Van chaos en overwhelm bij het laten groeien van je bedrijf, naar een consistente klantenstroom met een unieke strategie die bij je past én voor jou werkt.

Build & Grow is een business coaching traject voor ondernemers die voelen dat het anders kan, maar het lastig vinden de juiste volgende stap te bepalen. Voor jou geen standaard marketing trucjes, maar bouwen aan een strategie die zó kloppend voelt bij jou, dat het niet anders kan dan voor jou werken. 

zo werkt build & grow business coaching

Build & Grow bestaat uit 1-op-1 sessies, groepscoaching, online modules en maar liefst 2 livedagen. We gaan 5 maanden samen aan de slag met businesscoaching.

Je werkt aan jouw aanbod, marketingstrategie en mindset door middel van de lessen die je van mij ontvangt. Ik help je om dit alles, stap-voor-stap, te doen. Zodat je afscheid neemt van overwhelm en vanuit rust en vertrouwen gaat groeien.

Je ontvangt feedback op ingestuurde stukken (ik ga er letterlijk met de pen doorheen), hebt  3 x een 1-op-1 coachingssessies met Marieke en bent onderdeel van groepscoachings en twee livedagen. Deze combinatie zorgt dat je super snel stappen zet.

Ik leer je niet alleen meer over marketing, maar ook over jezelf als ondernemer. Dit is onwijs waardevol wanneer je droomt van een bedrijf en strategie die écht bij jou past. 

Alles wat we doen heeft als doel om jezelf en jouw bedrijf te ontwikkelen, want jij wéét dat er meer in zit

Als ik jou mag inschatten, wil jij dolgraag anderen helpen, maar loop je nu zélf vast in je bedrijf

En dat is niet de bedoeling.. Heb ik gelijk?

Dat je goed bent in wat je doet, is zeker, jij bent hier om mensen te helpen. Máár:
 • Jouw hoofd draait overuren op de vraag hoe je structureel aan nieuwe klanten komt. 

   

 • Je hebt passie en bent goed in wat je doet, maar weet dat dat álleen niet genoeg is. Scrollend over Instagram ervaar je onzekerheid bij de successen van anderen.

 • Je hebt geen kaas gegeten van marketing, sales, en strategie. Toch wéét je dat je het nodig hebt: maar waar moet je beginnen?

   

 • Je bent zoekende in jouw aanbod. De inhoud, de prijs, klopt het wel? Is het aantrekkelijk genoeg? Je hebt het al tien keer verandert, of je krijgt juist niets op papier.
 • Je gebruikt voor je gevoel losse flodders, doet misschien helemaal niets of juist heel veel. Maar zonder strategie of plan en dat werkt niet, weet je inmiddels. 
 • Geen one-size-fits all voor jou. Daarom kom je er ook niet uit met standaardprogramma’s of gratis e-books of masterclasses.
 • Je verzandt vaak in de waan van de dag of juist in alle mogelijkheden op je pad. Vanaf nu wil je  stappen zetten die er toe doen.
 • Je voelt je soms onbegrepen of alleen in het ondernemerschap. Diep van binnen verlang je daarom naar een veilige plek waar je kunt sparren, dromen, het uitschreeuwen van frustratie of juist geluk met mensen die jou begrijpen.

Als je stiekem hebt zitten ja-knikken bij één of meer punten dan wil ik je uitnodigen even verder te lezen

Ik ga je niet vertellen 'wat je moet doen', maar help je met nieuwe inzichten te kiezen voor wat bij jou past.Dat is de énige duurzame strategie.

Het perfecte moment...


is nú.

All-in gaan voor jouw bedrijf ís spannend, daar kunnen we eerlijk over zijn, maar je voelt ook dat het tijd is. Tijd om te gaan voor jouw droom. En daar is meer (of iets anders) voor nodig dan je tot nu toe hebt gedaan.

Van nature ben je zelfredzaam, misschien is ‘ik wil of moet het zelf doen’ een gedachte die je regelmatig hebt. Maar jij wilt niet meer aanklooien, geen losse flodders. Niet een tijdje zelf proberen, om vervolgens te denken: “had ik maar…”. Jij wilt ondernemen vanuit een plan, dat zorgt voor rust en houvast en daar kun je hulp bij gebruiken. Je bent er klaar voor om het goed aan te pakken. 

En ondertussen iemand aan je zijde die je stap voor stap helpt. Feedback geeft. Een spiegel voorhoudt wanneer nodig, je inspireert en nog zoveel meer.  Van iemand die jouw bedrijf net zo belangrijk vindt als jijzelf! 

Kortom: Jij voelt aan alles: dit is mijn moment!

ik daag je uit de strategie ‘volgens het boekje’ los te laten en marketing te doen op een manier die echt bij je past.

ben jij er klaar voor?

IMG_8842

"Toen ik startte met Marieke had ik nauwelijks omzet. Nu heb ik gemiddeld 10 nieuwe klanten per maand en heb ik een wachtlijst."

Voordat ik met Marieke aan de slag ging voelde ik dat ik er klaar voor was en ik wist ergens wel dat het me zou gaan lukken.. maar hoe? Nu ben ik het meest trots dat ik eindelijk volledig mijn gevoel kan volgen en 100% voor mijn eigen bedrijf kan gaan. Ik voelde aan alles dat ik mezelf en mijn bedrijf klein hield. Mijn eigen energie is veranderd. Ik ben een introvert persoon en zal niet zo snel zeggen ‘Hey kijk mij eens shinen’ maar ik voelde ineens dat ik dat moest doen. Ik ontmoete nieuwe mensen en zag overal kans liggen. Is het mijn investering waard geweest? In 1 woord ja! Wat heeft het mij gebracht? Inzicht, rust, structuur en een helder plan en meer droomklanten!!

Tessa van Hal – gelukkig gezond met tessa

Dit is concreet wat je krijgt tijdens build & Grow

In 5 maanden van chaos en overwhelm → naar een unieke strategie die voor jou werkt

Het is mijn missie om jou in 5 maanden alles mee te geven wat je nodig hebt in jouw ondernemersreis. Dat betekent onder andere dat:

Kortom: jouw bedrijf, maar ook jijzelf als ondernemer, het staat als een huis. Je rugtas zit vol. Je bent gegroeid als ondernemer. Weet wanneer je wat nodig hebt of toepast om te verbeteren. Je maakt in 5 maanden een transformatie waar de meeste ondernemers meerdere jaren voor nodig hebben.

"Je wil écht vanuit je hart mensen helpen, dat merk je aan hoe jij werkt met je klanten!"

We waren echt maar wat aan het aanmodderen voordat we met Marieke besloten te gaan samenwerken. We hadden allemaal dingen gehoord die we ‘moesten’ doen: social media, funnels, adverteren, een goede website etc. Maar we hadden geen concreet plan en daardoor voelde alles te veel in ons hoofd.

In vergelijking met onze situatie vóór dat we met Marieke gingen werken staat er nu echt een concreet plan. We weten onze doelgroep, onze producten staan en er lopen advertenties om meer naamsbekendheid om te bouwen. Een voorbeeld: We waren wat sceptisch over adverteren, maar zagen ook de waarde er van. Na 3 weken adverteren staan er 250 mensen in onze mailingslist die we van meer waarde kunnen voorzien: fantastisch!
Athina & Vincent
The Kefi Lifestyle

ik geloof dat iedereen een succesvol bedrijf kan opbouwen

Tegelijkertijd weet ik dat het heel belangrijk is dat je in dat proces de juiste stappen kent. 

Eerst leek het zo makkelijk: inschrijven, een dienst kiezen en starten maar. Inmiddels lijkt het misschien moeilijk. Overzie je de stappen niet meer zo goed en zou je dolgraag iemand hebben die het klappen van de zweep kent en jou meeneemt in het proces. 

En dat is precies wie ik voor je wil zijn! Daarom heb ik dit traject ontwikkeld. Om een warm bad te bieden aan jou, startende ondernemer, in de jungle van het ondernemerschap. Duidelijke stappen, steun en toeverlaat, een voorbeeld en sparringspartner. Ik neem je onder mijn vleugels en help je een bedrijf opbouwen dat jou vervulling, plezier én financiële groei biedt. 

Ik beloof je geen gouden bergen. Maar ik beloof je wel dat ik je help om marketing (weer) met plezier doen, omdat de strategie bij je past en het resultaten oplevert.

Je leert de exacte stappen voor het creëren van een onweerstaanbaar aanbod, het bereiken van jouw ideale klant, strategische marketing waar je nog jaren op voort kan bouwen waardoor je keer op keer verkopen genereert. Maar ook leer je jezelf als ondernemer kennen én ontwikkelen. Hoe sta je sterk in een dynamische en volle markt? Dat stuk mindset nemen we mee zodat jij gemakkelijker gaat ondernemen!

Oh en voor ik het vergeet: je gaat (jouw eerste) klanten binnenhalen. 

" Ik zag het grote geheel niet, nu heb ik een structuur ontwikkeld voor mijn marketingstrategie, waar ik met rust aan werk.

Als je begint met je bedrijf komt er zoveel op je af, en weet je vaak niet goed waar je moet beginnen om de berg te beklimmen.  Door het traject heb ik nu bepaalde keuzes gemaakt zodat ik alleen daarop hoef te focussen. Het zijn kleine stappen maken, die zorgen voor het maken van kilometers. Maar als je alleen denkt aan al die kilometers, kom je nergens. 

 Ik wist een paar kleine dingen van marketing, maar zag het grote geheel niet. Nu leer ik hoe marketing werkt, wat er nodig is om een duidelijke basis op te bouwen in je bedrijf, met een duidelijk doel, zodat je daar gestructureerd aan kan werken.

Daarnaast vind ik het heel prettig dat het stap voor stap wordt aangeboden, zodat je niet overdonderd raakt door de hoeveelheid informatie. Ook de opdrachten (huiswerk) zijn heel toegankelijk, waardoor iedereen marketing kan begrijpen! Heel waardevol. 

Voedingscoach Nikki Coco

nog even voorstellen

Hi, ik ben Marieke Plant, marketingexpert en business coach voor ondernemers. Inmiddels heb ik bijna 10 jaar ervaring in het marketingvak. Ik heb gewerkt voor zowel grote bedrijven als Jumbo en Centraal Beheer als voor kleine bedrijven en ZZP’ers. Ik werkte met marketingbudgetten van (tien)duizenden euro’s. Dat gaf eerst wat buikpijn 😉 Maar vervolgens ook een geweldige kick als we de code hadden gekraakt!

Ik durf dus te stellen dat ik weet wat wel en niet werkt. Waar het 9 van de 10 keer mis gaat bij ondernemers en hoe dat anders kan.

En zo ontstond de onbedwingbare drang om zélf te gaan ondernemen. Inmiddels coach ik al 3 jaar zowel startende en gevorderde ondernemers in het opzetten, uitbouwen en optimaliseren van een bedrijf dat vervulling, plezier en natuurlijk mooi financieel resultaat geeft! 

Om dit te kunnen doen heb ik zelf duizenden euro’s geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling, (business) coaching en o.a. NLP-opleidingen. 

De strategische marketing combineer ik met mindset coaching omdat ik geloof dat een bedrijf niet alleen groeit met marketing, maar vooral ook wanneer jij groeit als ondernemer. Laat je verrassen door wat dit voor jóu kan betekenen. 

Het lijkt me geweldig jou daar ook mee te helpen! Are you in?

"Mijn strategie is duidelijk en ik heb nu veel meer rust. "

Ik ben het meest trots op dat ik gewoon door ben gegaan, dat ik niet de handdoek in de ring heb gegooid en ben gestopt. Ik ben er trots op dat ik zoveel heb gemaakt in een korte tijd en dat de dingen waar ik eerder tegenop keek nu achteraf wel meevallen. Ik ben dankbaar voor de support van Marieke en de andere ondernemers die me constant motiveerde om het beste uit mezelf te halen. Dankje Marieke voor de afgelopen maanden, ik heb veel geleerd en gedaan. Het voelde alsof je dagelijks mij die schop onder mn kont gaf om door te blijven gaan! Ik heb waardevolle inzichten gekregen door dit programma en ik zie marketing nu echt als onderdeel van mijn bedrijf. Mijn strategie is duidelijk en ik heb nu veel meer rust. Dit programma kwam op het perfecte moment voor mij .

Nicky-06416

Nicky Waanders – Yoga met Nicky

Past dit traject bij voor jou? jou?

Herken jij jezelf in wat je leest op deze pagina en kun je één of meer van onderstaande wensen met JA beantwoorden?

zie ik jou tijdens de volgende livedag?

Video afspelen

5 Maanden Build & Grow Business Coaching

3497
2997
 • Het volgende moment om in te stromen is in november 2023 en biedt plek aan maximaal 5 deelnemers.

  Zeker zijn van een plek? Plan jouw kennismaking uiterlijk 14 november.
  Daarna sluiten we de deuren voor deze editie!
 • 5 maanden begeleidingstraject
 • 2 LIVE coachingsdagen op locatie (catering volledig verzorgd)
 • 3 x 1-op-1 sessies met Marieke van 45 minuten
 • 1 Groepscoaching per maand
 • Stuur maandelijks één stuk in voor feedback van Marieke voor jouw specifieke situatie
 • 1 jaar toegang tot de Boost Your Business academy (13 modules)
 • Community om te sparren, vragen te stellen en successen te delen
 • Bij betaling in één keer ontvang je een pakket met mijn favoriete business goodies!
Ontvang als eerste het meest exclusieve en complete aanbod voor het half jaar traject!

Het is helemaal vrijblijvend om je in te schrijven. Ik beloof je een prachtige bonus als jij straks besluit in te stappen en op deze interesselijst staat t.w.v. €595.

"Na 3 maanden coaching is er al veel veranderd. Mijn mindset met stip op 1. Ik doe dingen die ik voorheen never nooit had gedaan! Én mijn omzet gaat dit jaar zelfs x 2,5!​

Marieke is een hele kundige & behulpzame vrouw, die écht het allerbeste met je voor heeft. Tijdens de 1:1 coachingcalls heeft ze alle aandacht voor je. Maar buiten deze calls staat ze ook altijd voor je klaar! Ik zou het programma aan iedereen aanbevelen die graag wil groeien. Ik ga dit jaar zelfs x 2,5 met mijn omzet!

Fabienne Verberne – Fabfit

Veelgestelde vragen

Quote van één van mijn klanten: “Voor iedereen die denkt dat marketing van je bedrijf een berg is waar je niet tegenop kan. Iedereen die van alles doet qua marketing, zonder echt te weten waarom je het doet. Iedereen die wel wil, maar niet weet hoe je relevante klanten krijgt.”

“Iedereen die net is begonnen (maar bijvoorbeeld al wel een website heeft of iets heeft staan zogezegd), maar die op dit moment door de bomen het bos niet meer ziet en maar een beetje aan het aanmodderen in. Het is super zonde als je zo nog 3 maanden doorgaat!”

Voor starters en ondernemers die al iets langer onderweg zijn en nu gestructureerd en snel aan de slag willen met een strategie die ze meer klanten oplevert. 

Herken jij jezelf in wat je leest op deze pagina en kun je één of meer van onderstaande wensen met JA beantwoorden?

– Tussen de €0 en €4.000 omzet per maand draait, of nog moet starten.
– Je iemand zoekt die jou onder haar vleugels neemt en de stappen geeft om consistent klanten aan te trekken.
– Je wilt groeien in omzet, maar daarbij vrijheid en plezier wilt behouden.
– Je een coach wilt die persoonlijk in jouw bedrijf meedenkt, maar ook gelooft in de energie van een groep en samen groeien.
– Je voelt dat ‘ik doe het nog even zelf’ je niet verder gaat helpen in jouw ambities en geen tijd, geld en energie (meer) wilt verspillen.

De investering is deze ronde 2997,- exclusief btw. Elke ronde bekijk ik de prijs opnieuw. Het kan dus zijn dat het de volgende keer duurder is. 

Je kan dit in één keer of in termijnen betalen.

Ja, je kunt zonder extra kosten in 3 of 6 termijnen betalen. Wanneer je op de inschrijfknop klikt kun je zelf kiezen hoe je wilt betalen.

Wil je heel graag deelnemen, maar zijn deze termijnen niet haalbaar? Stuur dan even een mailtje naar support@mariekeplant.nl om te bespreken welk persoonlijke betalingsplan haalbaar is voor jou. 

Ik ken het gevoel dat jij nu ook hebt! Want ik heb ook op dit punt gestaan. Ik weet dat het spannend is om te investeren. Maar wat ben ik blij dat ik vanaf het begin van mijn onderneming wél de keuze maakte om te investeren in trainingen en coaches. Het heeft mij zoveel gebracht. Niet alleen meer leuke klanten, maar ook heel veel zelfvertrouwen en kennis dat ik dit kan!

Wat ik mezelf afvraag: waar wil ik naar toe? En wat gaat deze investering mij opleveren? Wat heb ik al gedaan om daar te komen en was dat succesvol? En wat kost het me als ik het níet de?

Weet dat hulp vragen geen schande maar een kracht is. Je komt zoveel verder!

Vind je het toch spannend? Laat me dan gerust weten wat je nodig hebt of hoe ik je kan helpen deze beslissing te maken.

In dit traject krijg je ook 1-op-1  persoonlijke begeleiding, live dagen, en groepscoaching. Het is dus geen standaard online training, maar echt een traject waarin ik ook met jou meedenk. Dat maakt Build & Grow onderscheidend t.o.v. andere programma’s en ook zo waardevol. Naast de persoonlijke begeleiding valt er natuurlijk altijd weer iets te leren als het gaat om het laten groeien van jouw bedrijf. Het volgen van het programma is dus óók waardevol als je al iets anders hebt gevolgd.

Voor mij persoonlijk is het echter nóóit een argument om niet in iemand te investeren. Want het gaat niet om die inhoud. Het gaat niet om de bal die je krijgt. Het gaat er om dat je iemand vindt die jou triggert. Die jou gaat laten lopen. Die er voor zorgt dat de bal gaat rollen.

Als je gecoacht wordt in je bedrijf, een training doet of boek leest, dan stikt het van de ‘aha’ en ‘oh dat wist ik al’ momenten. Als je al mijn podcasts en trainingen hebt geluisterd, heb je al veel van mijn kennis tot je genomen. Toch heb je niets aan kennis alleen.

Kennis is niets, totdat je het op de juiste manier, in de juiste volgorde en passend bij jou en jouw bedrijf toepast. Daarom krijg je alles stap voor stap, met handige opdrachten, ruimte voor feedback en verdieping van mij aangereikt tijdens Build & Grow. Als je nu denkt: ja maar ik wéét het allemaal al. Check dan eens bij jezelf of je het ook allemaal al succesvol toepast. Zo niet, dan is er ruimte voor groei. En daar help ik je graag mee.

De live dagen vinden plaats op ene locatie in het midden van Nederland, zo is het voor iedereen goed te doen qua reizen.

Het programma duurt 6 maanden. 

De trainingen, handleidingen, tutorials en andere middelen kun je later ook nog inzien. Tot minimaal één jaar na je inschrijving.

Na afloop kun je er voor kiezen om zelf verder te gaan of de coaching te verlengen.

Zeker weten! In de academy vind je uitgebreide filmpjes waarin ik de systemen die handig zijn voor online marketing uitleg. Stap-voor-stap: laat een stukje techniek je dus niet afschrikken!