Marieke Plant

Connect & Grow

Probeer je vanalles – en doe je dat zelfs misschien wel heel goed – maar lukt het tóch niet om de leukste klanten naar je toe te laten komen?

Dan nodig ik je uit om ‘de diepere lagen’ in jouw bedrijf eens onder ogen te komen. Wie ben jij als ondernemer, hoe zit het met jouw mindset én ga je wel écht de connectie aan met jouw ideale klant?

Soms doe je alles op papier goed maar mag je van binnen nog wat stappen zetten. Daar help ik je mee met Connect & Grow. Je krijgt direct toegang, dus zet de eerste stap. De lessen die je leert in deze cursus kun je ook toepassen in het dagelijks leven én op ieder niveau in je bedrijf weer herhalen.

Tijdelijk van €47 voor slecht €37.

Ontdek de 3 pijlers waarmee ik mijn bedrijf laat stromen

Voor groei heb je drie essentiële onderdelen nodig: jijzelf, jouw mindset en jouw ideale klant. Ze hebben voor mij gezorgd dat ik nu zorgeloos kan leven van mijn bedrijf.

Het verschil maak je niet alleen door te kiezen voor de juiste middelen en kanalen. Het verschil, dat maak jij! Door te werken en de connectie aan te gaan met jouw passie, de juiste mindset en jouw ideale klant.

Als businesscoach zie ik vaak dat ondernemers óf druk zijn met praktische marketing zaken óf werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. 

Merk jij op dit moment dat je niet genoeg, of niet de juiste klanten aantrekt, hoe erg je ook je best doet. En begrijp je maar niet waarom? Of wil je dit voor zijn?

En denk je: ‘Hé, dit klinkt top, hier wil ik iets mee’, dan kun je tijdelijk mijn Connect & Grow Cursus kopen voor maar €37,- exclusief btw.

Dit krijg je:

Na de training weet jij:

  • Hoe je meer passie en persoonlijkheid in je marketing kunt aanbrengen voor meer resultaat.
  • Wat jou er nu van weerhoudt om te groeien én hoe je dit kan shiften.
  • Hoe je de kloof tussen jou en je ideale klant verbreekt en de écht leuke klanten aanspreekt.

Hi, ik ben Marieke!

Ik ben Marieke en ik ben marketing en businesscoach voor ondernemers die super goed zijn in wat ze doen, maar nog niet (voldoende van) de klanten aantrekken waar zij blij van worden!

Geen mooie verhalen hier dat mijn bedrijf in één keer door het dak ging: I learned it the hard way

Daarom gun ik jou mijn kennis en ervaring om wel met grote stappen vooruit te gaan. Je hoeft het echt niet allemaal zelf uit te vogelen!

Ik combineer mijn marketingkennis en skills graag met persoonlijke ontwikkeling en mindset om jou te helpen jouw bedrijf te laten groeien op een manier die bij je past!

In de Connect & Grow Cursus geef ik je een mooie basis mee om jouw bedrijf vanuit deze verschillende lagen te laten groeien, keer op keer!

Je bent hier niet voor niets beland.

Als jouw business al 100% liep zoals je wilde was je niet op zoek naar informatie of advies over jouw (marketing)strategie. 

Wie weet herken jij ook dat je al best wel wat hebt geprobeerd, maar voelt dat er iets nog niet helemaal op zijn plek is gevallen?

Ik zie het bij veel ondernemers, bij mijn klanten en bij de ‘oude ik’ gebeuren. Je stort je volledig op een aanbod, een website, Instagram, alles wat je anderen ziet doen. Maar wat je niet ziet is soms veel belangrijker.

Een succesvol bedrijf draait vaak niet enkel op een goede aanpak rond marketing. Zo’n ondernemer heeft vaak al heel wat werk op persoonlijk vlak gedaan én geïnvesteerd in het verbinden met die ideale klant.

Deze onzichtbare lagen maken hét verschil. Ze maken of breken jouw strategie letterlijk. Ze zijn echt een fundament voor groei dat je nodig hebt om verder te kunnen bouwen, oftewel: groeien.

Hoe ziet de Connect & Grow cursus er uit?

Allereerst krijg je toegang tot de online omgeving van de cursus. Hierin vind je alle video’s en downloads die je nodig hebt.

Stap 1: Ontdek jouw goud

Misschien denk je wel eens: ‘ja maar er zijn al zoveel anderen die dit doen.. waarom zouden ze voor mij kiezen?’. Of je hebt het idee dat anderen uitblinken, maar je hebt nog niet ontdekt wat jou nu zo sterk of overtuigend maakt. Dat pakken we aan in module 1, zodat jij jouw goud gaat vinden én inzetten. Dat maakt jouw marketingaanpak persoonlijker, leuker én succesvoller. 

Stap 2: Mindset voor groei

Je ‘mind’ is iets ontzettend krachtigs. Het is bijna niet te geloven hoeveel invloed jouw gedachten en gevoel hebben op jouw resultaat. Daarom wil je een mindset voor groei creëren. Je raadt het al: dit leer ik je in module 2. Je maakt doorbraken die groei mogelijk maken.

Stap 3: Jouw ideale klant écht raken

Eén van de meest gehoorde opmerkingen die ondernemers met me delen? Ik krijg die klant maar niet te pakken… Herkenbaar? Ik begrijp het wel. Vaak zit er een enorme kloof of taalbarrière tussen jullie in. Die doorbreek je met module 3.

Wat is het addertje?

Misschien denk je: een training voor deze prijs.. is dat wel wat? Waar zit het addertje?

Ik ga het je vertellen: dat addertje is er niet. Ik wil gewoon heel graag een nieuwe kijk op marketing en ondernemen met je delen. Omdat ik zeker weet dat dat je gaat helpen om te groeien.

Ik kan je nog zoveel vertellen over marketing alleen, maar als je de soul mist in het geheel dan gaat het niet werken. En dat vind ik zonde. 

Heb je dus al vaker ‘bewezen strategieën’ geprobeerd, maar nog geen succes ervaren: geef het dan eens een kans vanuit een andere hoek! Misschien is jouw marketingstrategie al on point, maar mag je nog werken aan de connectie met jezelf, jouw mindset en ideale klant. 

Als ik naar de afgelopen periode kijk, dan ben ik vooral trots op hoe ik mijn mindset veranderd heb. Voorheen werd mij vaak verteld dat dingen niet mogelijk waren, dat er al zo veel mensen zijn die hetzelfde doen. Maar dankzij Marieke ben ik hier compleet anders naar gaan kijken. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik flink gegroeid ben. Ik durf groter te denken, en zie ook mijn waarde in!
Fabienne Verberne
Orthomoleculair therapeut

Veelgestelde vragen

De Connect & Grow Cursus past bij jou als je wilt ondernemen vanuit passie, plezier en persoonlijke verbinding.

Als je nog niet (genoeg van) die leuke klanten aantrekt die je graag zou willen. 

Als je voelt dat strategie belangrijk is, maar dat jij het op jouw manier wilt doen.

Als je voelt dat er vanbinnen nog iets in de weg zit wat jou weerhoudt van de resultaten waar je naar verlangt!

De cursus kost normaal gesproken €47 maar nu tijdelijk €37,-.

Na je bestelling krijg je direct toegang. Je kunt dus vrijwel gelijk aan de slag op een moment dat jou uitkomt.

Nu even te druk maar wel geïnteresseerd? Bestel de training alvast en volg hem op een moment dat wel uitkomt. Zet gewoon de eerste stap naar groei!

Je krijgt minimaal een jaar toegang. De templates en werkboeken kun je downloaden en voor altijd gebruiken!

×
×

Winkelmand