fbpx

Hey ondernemer, laat jezelf zien!

Ga jij online anoniem en onzichtbaar schuil achter je merk of durf jij jezelf te laten zien? Ik daag je uit om je gezicht te laten zien. En dat klinkt spannender dan het is.

Waarom? Omdat jij jouw eigen merk bent! Klanten zijn sneller geneigd om bij jou te kopen als ze jou leuk, spontaan, aardig, intelligent of gewoon heel gezellig vinden. Zelf koop je misschien ook wel sneller bij iemand waar je sympathie voor hebt dan van een onbekende.

Om je op weg te helpen heb ik in februari iets leuks voor je! 

Hoe kan ik mijzelf dan beter laten zien?

De afgelopen 5 jaar heb ik me verdiept in online marketing en fotografie. En de mix van die twee is een hele krachtige combinatie. Met de juiste beelden bereik je jouw publiek veel beter. 

Een personal branding fotoshoot is daarom een goed middel om een berg kekke kiekjes te verzamelen voor jouw website en social media.

En omdat je op deze pagina terecht bent gekomen heb ik iets leuks voor je.. In de maand februari krijgen de eerste 10 boekers de uitgebreide variant van de personal branding shoot met 20% korting. Dat betekent: van €350,- voor €280,-.

Review

Foto's van een espressobar moeten aantonen hoe de sfeer binnen is en wie wij als personeel zijn. Dat is belangrijk voor bijvoorbeeld Instagram. Dit heeft Marieke mooi weten vast te leggen.
Dave Lagendijk
Espressobar Lucca in Ede

Personal branding shoot info

Yes, je bent al een heel eind gekomen op deze pagina! Ik ga je precies vertellen wat je krijgt voor de speciale prijs van €280,-.

Personal brandingshoot: hoe werkt het?

We maken eerst even kennis. Samen bedenken we wat een goede setting is voor jouw fotoshoot. Daarna prikken we een datum waarop we samen op pad gaan. We kiezen voor een locatie met voldoende variatie aan settings zodat je een mooie diverse set foto’s krijgt. Daarnaast is er tijd voor een kledingwissel, of 2, als je dat leuk vindt!

Inhoud van de personal branding shoot t.w.v. €350,- 

  • Een telefonische kennismaking om jouw wensen te bespreken
  • Handige tips in de periode voor de shoot zodat je goed beslagen ten ijs komt
  • Foto’s via WeTransfer
  • Hi-res foto’s die je rechtenvrij kunt gebruiken
  • 1,5 – 2 uur sfeerfotografie
  • Tijd voor 1-2 kledingwissels tijdens shoot
  • Minimaal 80 (i.p.v. 30) hi-res digitale foto’s

→ Bonus: alle beelden op maat voor gebruik op social media. Zo kun je dus gelijk aan de slag met personal branding op social. 

En mocht je nu denken:

Maaar, ik ben niet fotogeniek dus dit is vast niets voor mij

Wees gerust! Ik durf je te beloven dat je mooie, ontspannen foto’s krijgt. We zoeken een setting waar jij je fijn bij voelt. Het is altijd goed gekomen. Dus jij gaat ook zeker stralen! En wil je nog even overtuigd worden? Bekijk dan de foto’s hier onder. 

*Tarieven zijn exclusief BTW en inclusief reiskostenvergoeding tot 20 km rond Ede. Daarbuiten geldt het tarief van 0,19/km. Prijzen zijn geüpdatet in januari 2020 en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden.

Prachtige foto's van mensen zoals jij en ik!

De shoot met Marieke was geweldig! Vaak had ik niet eens door dat ze er was. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen wat betreft social media materiaal. Daarnaast hadden we de foto's al binnen 2 dagen binnen!
Dave Lagendijk
Espressobar Lucca in Ede

Ben jij klaar om jezelf te laten zien?

Laten we aan de slag gaan!
Nog 9 plekken beschikbaar voor het actie-tarief

Schuiven naar boven