Download dé handleiding over starten met marketing voor jouw bedrijf!

Dit gratis e-book is voor jou als:

Je hebt direct toegang tot het e-book en mijn ‘marketing woordenboek’.

Hi! Ik ben Marieke.

Ik ben een enorme foodie en Marketingstrateeg.

Ik help coaches en dienstverleners met het scoren van de leukste klanten met een aanpak die bij ze past! Zodat hun bedrijf kan groeien (zonder dat ze trucjes moeten uithalen waar ze niet blij van worden)!

Dit gratis e-book helpt je op weg met de stappen die ik ook met al mijn klanten doorloop. Ik geloof namelijk dat je niet harder hoeft te schreeuwen of meer hoeft te doen. Je moet gewoon een aantal keuzes maken!

Als jij jouw bedrijf wilt laten groeien. En in contact wilt komen met jouw ideale klant vanuit rust, structuur en fun – dan is mijn e-book iets voor jou.

Geef me het e-book!

  • 36 pagina’s met stap-voor-stap uitleg.
  • Dé 9 stappen om jouw eigen marketingstrategie op te zetten.
  • Mijn marketing ‘woordenboek’ om al die marketingtermen eens en voor altijd te snappen.
  • 4 Bonus tips voor meer succes met marketing.
×
×

Winkelmand