Download dé handleiding over starten met marketing voor jouw bedrijf!

Dit e-book is voor jou als:

Vul het formulier in en ontvang het e-book direct, gratis in jouw mailbox:

Je hebt direct toegang tot het e-book en mijn ‘marketing woordenboek’.

Even voorstellen

Hi, ik ben Marieke Plant. Naast dat ik gek ben op koken, lekkere etentjes en CrossFit help ik ondernemers zoals jij groeien.

Dit doe ik niet alleen met marketing en strategie, maar ook mindset. Omdat ik geloof dat hoe jij naar jezelf kijkt, in de wereld staat én hoe je je gedraagt álles zegt over het eindresultaat van jouw bedrijf én dus je leven. 

Alles wat ik leerde over marketing én mindset heb ik steeds weer gecombineerd en toegepast in mijn bedrijf. Mét resultaat:

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 3 én verviervoudigde ik mijn winst. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit strategie, marketing én mindset. Die driehoek is GOUD waard en maakt jou een magneet voor de leukste klanten.

Als jij jouw bedrijf wilt laten groeien. En in contact wilt komen met jouw ideale klant vanuit rust, structuur en fun - dan is mijn e-book iets voor jou.

Ik wil het e-book!

  • 36 pagina’s met stap-voor-stap uitleg.
  • Dé 9 stappen om jouw eigen marketingstrategie op te zetten.
  • Mijn marketing ‘woordenboek’ om al die marketingtermen eens en voor altijd te snappen.
  • 4 Bonus tips voor meer succes met marketing.
Vul het formulier in en je ontvangt het e-book direct, gratis in je mailbox:
×
×

Winkelwagen