In 9 praktische stappen nieuwe klanten aantrekken (GRATIS EBOOK)

Dit gratis e-book is voor jou als:

Je hebt direct toegang tot het e-book en mijn ‘marketing woordenboek’.

Hi! Ik ben Marieke. En ik help jou graag om meer klanten te krijgen!

Ik ben een enorme foodie en marketingstrateeg & businesscoach.

Ik help jou als coach of dienstverlener met het aantrekken van de leukste klanten met een aanpak die bij je past! Zodat je bedrijf kan groeien zonder dat ze trucjes moeten uithalen waar je niet blij van wordt!

Dit gratis e-book helpt je op weg met de stappen die ik ook met al mijn klanten doorloop. Ik geloof namelijk dat je niet harder hoeft te schreeuwen of meer hoeft te doen. Je moet gewoon een aantal keuzes maken!

Als jij jouw bedrijf wilt laten groeien. En in contact wilt komen met jouw ideale klant vanuit rust, structuur en fun – dan is mijn e-book iets voor jou.

Geef me het e-book!

  • 36 pagina’s met stap-voor-stap uitleg.
  • Dé 9 stappen om jouw eigen marketingstrategie op te zetten.
  • Mijn marketing ‘woordenboek’ om al die marketingtermen eens en voor altijd te snappen.
  • 4 Bonus tips voor meer succes met marketing.
×
×

Winkelwagen