In 10 stappen van onbekende naar klant

Na de masterclass weet jij:

Hoe maak je nu van een onbekende een klant? Hoe bereik je die hem of haar überhaupt? En hoe zorg je dat je niet af en toe ‘per ongeluk’ en nieuwe klant binnenhaalt, maar continu. Zodat je kan vertrouwen op je eigen bedrijf? Daar gaan we het samen over hebben!

Super interessant! Een aantal herkenbare inzichten, maar goed en vooral praktisch gebracht. Geeft handvatten en motiveert om mee aan de slag te gaan. Daarnaast een prettige manier van kennisoverdracht. Dus dank daarvoor! 🙂
Olivier
Een hele fijne webinar. Mijn grootste inzicht is de klantenreis en die stukjes ook met elkaar verbinden.
Iris
Ik heb er echt heel veel aangehad! Focus en structuur is waar ik op dit moment mee aan de slag moet. En als ik hier niet uit kom, weet ik dat ik bij jouw moet zijn.
Isabelle

MASTERCLASS
In 10 stappen: Van een onbekende een klant maken!

Wil jij jouw bedrijf laten groeien (of opbouwen) en vind je het ingewikkeld om van onbekenden een klant te maken? Dan is dit webinar voor jou!

Als startende ondernemer (ja, zelfs als marketeer) maakte ik fouten die ik ook weer om me heen zie gebeuren. Zonde! In deze masterclass ga ik je 10 stappen en succesprincipes geven waar je zelf echt mee aan de slag kan om nu wél klanten uit je (online) kanalen te halen. 

Dit alles met als doel: klanten binnenhalen vanuit rust, structuur en focus! Want zonder klanten, geen bedrijf!

 

De masterclass is speciaal voor coaches en dienstverleners die graag willen groeien met een sterke online strategie!

OVER MARIEKE

Deze masterclass wordt gegeven door Marieke Plant. Zij is naast foodlover (online) marketing strateeg en gespecialiseerd in food & lifestyle. De afgelopen jaren werkte zij o.a. voor Smulweb, Jumbo en Gusta. Daarnaast is zij de laatste jaren veel bezig met een gezondere lifestyle, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen.

“Ik coach ondernemers zo dat zij een marketingstrategie opzetten die ze snappen én die bij ze past. Zo kunnen zij groeien van focus, rust en strategie!”

Ik daag je uit om op een ander level naar je bedrijf en marketing te kijken. Niet vanuit de actie, maar vanuit strategie.

×
×

Winkelmand