Ontdek het geheim van succesvolle food- en lifestyle coaches!

Naast dat ze super goed zijn in hun vak hebben succesvolle coaches allemaal 3 elementen die hun succes bepalen. En ik ga ze met jou delen!

Deze masterclass is speciaal voor food- en lifestyle coaches:

Ben jij die ambitieuze food- of lifestyle coach die wéét dat er meer in zit?

En herken je deze vragen die bij heel veel coaches zoals jij spelen?

Dan is mijn online masterclass ‘de 3 geheimen van succesvolle food en lifestyle coaches’ echt iets voor jou!

De masterclass is speciaal voor: voedingsconsulenten, mindsetcoaches, loopbaancoaches, yogatrainers, mindfullness coaches, diëtisten, voedingscoaches voor kinderen, personal trainers en alle andere ondernemers die mensen coachen op het gebied van body, food en mind!

Na de masterclass weet jij:

Alvast eén tipje van de sluier? Er is meer voor nodig dan adverteren en zichtbaar zijn op social media!

Nieuwsgierig? Schrijf je dan GRATIS in voor deze masterclass!

OVER MARIEKE

Deze masterclass wordt gegeven door Marieke Plant. Zij is naast foodlover (online) marketing strateeg en gespecialiseerd in food & lifestyle. De afgelopen jaren werkte zij o.a. voor Smulweb, Jumbo en Gusta. Daarnaast is zij de laatste jaren veel bezig met een gezondere lifestyle, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen.

“Ik werk exclusief voor food- en lifestyle bedrijven omdat daar mijn passie ligt. Ik geloof dat wederzijdse passie leidt tot een onweerstaanbaar resultaat!”

"Het is heel fijn om samen te werken met iemand die ook een passie heeft voor food en dezelfde denkwijze heeft als wij!"

"Het is heel fijn om samen te werken met een online marketeer / expert die ook een passie heeft voor food en dezelfde denkwijze heeft als wij! Marieke haar presentaties en adviezen zijn heel toegankelijk en inspirationeel, na haar sessies wil je vol goede zin direct aan de slag!"

Ik daag je uit om op een ander level naar je bedrijf en marketing te kijken. Niet vanuit de actie, maar vanuit strategie.

×
×

Winkelwagen