De deuren van BUILD & GROW gaan bijna open. Wil jij als eerste het allerbeste aanbod ontvangen én zeker zijn van een plekje?
>>Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst.<<

Build & Grow Traject

6 maanden die jouw ondernemersleven veranderen.
Geef jouw bedrijf een kick-start: van starter naar goedlopend bedrijf

Video afspelen

Het ondernemerschap, a hell of a ride, in de positieve en negatieve zin soms. Dat is wat ik terug hoor van veel ondernemers. Én: ook ik stond ooit daar! 

Jij staat aan de start van jouw onderneming, of draait nog geen 4K per maand terwijl je dat wel zou willen. Je hebt besloten dat jouw bedrijf méér is dan een vertaling van ‘doen wat je leuk vindt’. Jij wilt een groeiende business waar je keer op keer vervulling, passie & financiële onafhankelijkheid brengt. 

Die beslissing was stap één, maar je merkt dat het soms anders loopt, meer van je vraagt, dan je had verwacht. 

I got you. Echt, ik snap waar je doorheen gaat. Uit persoonlijke ervaring én alle geweldige ondernemers die ik de afgelopen jaren heb begeleid. 

En ik dacht bij mezelf: dat moet anders. Ik creëer een traject dat voelt als een warm bad. Waarin je jezelf transformeert tot de ondernemer die je wilt zijn, die jou de komende jaren gaat verbazen. Waarin je alles leert wat je nodig hebt om een geweldig bedrijf te bouwen voor jezelf. Mét klanten. 

En dat alles onder mijn persoonlijke begeleiding. I couldn’t be more excited. En ik hoop dat jij dat ook bent!

We starten in september, maar voor deelnemers die instappen vóór 28 juni 9.00 is er de Summer School in juli & augustus. 

Build & Grow Traject

6 maanden die jouw ondernemersleven veranderen: van twijfels, onzekerheid en hard werken naar plezier, rust en structuur voor meer klanten!

We gaan van start in september 2022. 

Let op: de plekken zijn écht beperkt. Wil je zeker zijn van een plekje in de groep van september? Claim je plekje zodat je er zeker weten bij bent!

wil jij graag anderen helpen met dat waar jij goed in bent én zelf vervulling, passie en financiële onafhankelijkheid creëren met jouw eigen bedrijf?

Maar is dit wat er op dit moment speelt bij jou?

 • Klanten krijgen houdt je meer bezig dan jou lief is. Waar kun je ze bereiken en hoe zorg je dat ze kopen? Komen ze wel? En hoe krijg ik er meer? Waar haal je überhaupt potentiële klanten vandaan? Jouw hoofd draait overuren bij dit vraagstuk.
 • Je hebt passie voor wat je doet, maar ervaart soms ook onzekerheid. En je bent er goed in, dat wéét je. Maar je weet ook dat dit niet meer het belangrijkste argument is voor een klant om voor jou te kiezen en ervaart soms onzekerheid.
 • Je bent zoekende in jouw aanbod. De inhoud, de prijs, klopt het wel? Is het aantrekkelijk genoeg? Je hebt het al tien keer verandert, of je krijgt juist niets op papier. Wat zou je er graag 100% achter staan.
 • Jouw aanpak levert je nog niet genoeg op: lees ‘geen of weinig klanten’. Je gebruikt losse flodders, doet misschien helemaal niets of juist óntzettend veel. Maar je werkt zonder plan en dat werkt niet, weet je inmiddels. 
 • Je hebt geen kaas gegeten van marketing, sales, strategie en ondernemerschap. Dat je goed bent in wat je doet is zeker, jij bent hier om mensen te helpen. Maar die andere taken die je cadeau hebt gekregen bij het ondernemerschap… je wilt er alles van leren of rent gillend weg bij het idee. Maar je weet dat je het nodig hebt. 
 • Je zoekt een duidelijk stappenplan, maar geen one-size-fits all strategie. Je wilt ondernemen op een manier die bij jou past. Daarom kom je er ook niet uit met standaardprogramma’s en gratis content.
 • Je verlangt naar een stevige stok achter de deur, iemand die het klappen van de zweep kent en er voor zorgt dat jij doet wat moet gebeuren. Iemand die je accountable houdt voor wat je moet doen, omdat je anders soms verzandt in de waan van de dag of juist alle mogelijkheden op je pad. Je wilt begeleiding van iemand die jouw bedrijf net zo belangrijk vindt als jijzelf!
 • Je zoekt soms naar een veilige plek waar je jouw struggels, ideëen of successen kunt delen. Met mensen die jou begrijpen, omdat ze zelf precies hetzelfde ervaren. Sparren, dromen, het uitschreeuwen van frustratie of juist geluk. Een veilige plek dus.
Klinkt dit bekend? Ja? Lees dan even verder. Ik heb iets prachtigs voor je!

lieve jij, dit is jouw moment!

Het perfecte moment... is nú.

Misschien sta je aan het begin van jouw reis, of heb je de keuze om écht door te pakken juist al tien keer uitgesteld. All-in gaan voor jouw bedrijf voelt spannend, maar je voelt ook dat het tijd is. Tijd om te gaan voor jouw droom.

Je bent er klaar voor om het goed aan te pakken. 
Jij wilt niet aanklooien, geen losse flodders (meer). Niet een tijdje zelf proberen, om vervolgens te denken: “had ik maar…”. Jij wilt een duidelijke strategie. Ondernemen vanuit een plan, dat zorgt voor rust en houvast. 

En ondertussen iemand aan je zijde die je stap voor stap helpt. Feedback geeft. Een spiegel voorhoudt wanneer nodig, je inspireert en nog zoveel meer. 

Jij voelt aan alles: dit is mijn moment!

"Toen ik startte met Marieke had ik nauwelijks omzet. Nu heb ik gemiddeld 10 nieuwe klanten per maand en heb ik een wachtlijst."

Tessa van Hal – gelukkig gezond met tessa

IMG_8842

Voordat ik met Marieke aan de slag ging voelde ik dat ik er klaar voor was en ik wist ergens wel dat het me zou gaan lukken.. maar hoe? Nu ben ik het meest trots dat ik eindelijk volledig mijn gevoel kan volgen en 100% voor mijn eigen bedrijf kan gaan. Ik voelde aan alles dat ik mezelf en mijn bedrijf klein hield. Mijn eigen energie is veranderd. Ik ben een introvert persoon en zal niet zo snel zeggen ‘Hey kijk mij eens shinen’ maar ik voelde ineens dat ik dat moest doen. Ik ontmoete nieuwe mensen en zag overal kans liggen. Is het mijn investering waard geweest? In 1 woord ja! Wat heeft het mij gebracht? Inzicht, rust, structuur en een helder plan en meer droomklanten!!

ik geloof dat iedereen een succesvol bedrijf kan opbouwen

Tegelijkertijd weet ik dat het heel belangrijk is dat je in dat proces de juiste stappen kent. 

Eerst leek het zo makkelijk: inschrijven, een dienst kiezen en starten maar. Inmiddels lijkt het misschien moeilijk. Overzie je de stappen niet meer zo goed en zou je dolgraag iemand hebben die het klappen van de zweep kent en jou meeneemt in het proces. 

En dat is precies wie ik voor je wil zijn! Daarom heb ik dit traject ontwikkeld. Om een warm bad te bieden aan jou, startende ondernemer, in de jungle van het ondernemerschap. Duidelijke stappen, steun en toeverlaat, een voorbeeld en sparringspartner. Ik neem je onder mijn vleugels en help je een bedrijf opbouwen dat jou vervulling, plezier én financiële groei biedt. 

Je leert de exacte stappen voor het creëren van een onweerstaanbaar aanbod, het bereiken van jouw ideale klant, strategische marketing waar je nog jaren op voort kan bouwen waardoor je keer op keer verkopen genereert. Maar ook leer je jezelf als ondernemer kennen én ontwikkelen. Hoe sta je sterk in een dynamische en volle markt? Dat stuk mindset nemen we mee zodat jij gemakkelijker gaat ondernemen!

Oh en voor ik het vergeet: je gaat (jouw eerste) klanten binnenhalen. 

"Mijn strategie is duidelijk en ik heb nu veel meer rust. "

Ik ben het meest trots op dat ik gewoon door ben gegaan, dat ik niet de handdoek in de ring heb gegooid en ben gestopt. Ik ben er trots op dat ik zoveel heb gemaakt in een korte tijd en dat de dingen waar ik eerder tegenop keek nu achteraf wel meevallen. Ik ben dankbaar voor de support van Marieke en de andere ondernemers die me constant motiveerde om het beste uit mezelf te halen. Dankje Marieke voor de afgelopen maanden, ik heb veel geleerd en gedaan. Het voelde alsof je dagelijks mij die schop onder mn kont gaf om door te blijven gaan! Ik heb waardevolle inzichten gekregen door dit programma en ik zie marketing nu echt als onderdeel van mijn bedrijf. Mijn strategie is duidelijk en ik heb nu veel meer rust. Dit programma kwam op het perfecte moment voor mij .

Nicky-06416

Nicky Waanders – Yoga met Nicky

Dit gaan we doen tijdens Build & Grow:

Dit is hoe het werkt als je beslist om in te stappen:

In september openen we het programma samen op een locatie in het hartje van Nederland. We maken kennis, bepalen doelen en kijken vooruit naar het traject zodat je voorbereid bent om álles er uit te halen (de rest van het programma is nog een verrassing). 

Vervolgens gaan we 6 maanden aan de slag. 

Je werkt aan jouw aanbod, marketingstrategie en mindset door middel van de lessen die je van mij ontvangt. Ik ga je helpen om dit alles, stap-voor-stap te doen. Zodat je rust en vertrouwen ervaart in het proces. Waardoor je ook vanuit rust en vertrouwen gaat verkopen.

Tussendoor krijg je persoonlijke feedback op de door jou gemaakte opdrachten (ik kijk alles na en ga er met de pen doorheen), ontvang je 3 1-op-1 coachingssessies met Marieke en werken we tijdens groepscoachingssessies verder aan jouw plannen en de ontwikkeling van je bedrijf. Halverwege gaan we nogmaals 2 dagen samen live aan de slag voor maximale transformatie! Dit alles om te zorgen dat je vanuit rust, structuur en vertrouwen gaat ondernemen en prachtige resultaten gaat behalen.

Ik heb nog meer voor je in petto, maar ik ben gek op verrassingen, dus laat je verwonderen! Alles wat we doen heeft als doel om jezelf en jouw bedrijf te ontwikkelen. Van de grond af óf naar het volgende level. 

Ben jij er klaar voor?

" Ik zag het grote geheel niet, nu weet ik hoe marketing werkt"

Als je begint met je bedrijf komt er zoveel op je af, en weet je vaak niet goed waar je moet beginnen om de berg te beklimmen.  Door het traject heb ik nu bepaalde keuzes gemaakt zodat ik alleen daarop hoef te focussen. Het zijn kleine stappen maken, die zorgen voor het maken van kilometers. Maar als je alleen denkt aan al die kilometers, kom je nergens. 

De Boost Your Business Academy geeft mij heel veel inzicht! Ik wist een paar kleine dingen van marketing, maar zag het grote geheel niet. Nu leer ik hoe marketing werkt, wat er nodig is om een duidelijke basis op te bouwen in je bedrijf, met een duidelijk doel, zodat je daar gestructureerd aan kan werken.

Daarnaast vind ik het heel prettig dat het stap voor stap wordt aangeboden, zodat je niet overdonderd raakt door de hoeveelheid informatie. Ook de opdrachten (huiswerk) zijn heel toegankelijk, waardoor iedereen marketing kan begrijpen! Heel waardevol. 

Ik heb nu een structuur ontwikkeld voor mijn marketingstrategie, waar ik met rust aan werk.

Voedingscoach Nikki Coco

nog even voorstellen

Hi, ik ben Marieke Plant, marketingexpert en business coach voor ondernemers. Inmiddels heb ik bijna 10 jaar ervaring in het marketingvak. Ik heb gewerkt voor zowel grote bedrijven als Jumbo en Centraal Beheer als voor kleine bedrijven en ZZP’ers.

Je mag mij wakker maken voor het opzetten van een slimme en passende marketingstrategie voor meer klanten. Dat is ook precies wat ik al die jaren heb gedaan. Ik heb gewerkt met marketingbudgetten van (tien)duizenden euro’s. Dat gaf eerst wat buikpijn 😉 Maar vervolgens ook geen geweldige kick als we de code hadden gekraakt!

Ik durf dus te stellen dat ik weet wat wel en niet werkt. Waar het 9 van de 10 keer mis gaat bij ondernemers en hoe dat anders kan.

Inmiddels coach ik al ruim 2,5 jaar zowel startende en gevorderde ondernemers in het opzetten, uitbouwen en optimaliseren van een bedrijf dat vervulling, plezier en natuurlijk mooi financieel resultaat geeft!

De strategische marketing combineer ik met mindset coaching omdat ik geloof dat een bedrijf niet alleen groeit met marketing, maar vooral ook wanneer jij groeit als ondernemer. 

Het lijkt me geweldig jou daar ook mee te helpen! Are you in?

Ik neem je onder mijn vleugels om het beste uit jezelf en jouw bedrijf te halen.

Dit is concreet wat je krijgt in deze 6 maanden:

"Na 3 maanden coaching is er al veel veranderd. Mijn mindset met stip op 1. Ik doe dingen die ik voorheen never nooit had gedaan! Én mijn omzet gaat dit jaar zelfs x 2,5!​

Marieke is een hele kundige & behulpzame vrouw, die écht het allerbeste met je voor heeft. Tijdens de 1:1 coachingcalls heeft ze alle aandacht voor je. Maar buiten deze calls staat ze ook altijd voor je klaar! Ik zou het programma aan iedereen aanbevelen die graag wil groeien. Ik ga dit jaar zelfs x 2,5 met mijn omzet!

Fabienne Verberne – Fabfit

na 6 maanden heb jij dit bereikt

Het is mijn missie om jou in 6 maanden alles mee te geven wat je nodig hebt in jouw ondernemersreis. Dat betekent onder andere dat:

Kortom: jouw bedrijf, maar ook jijzelf als ondernemer, het staat als een huis. Je rugtas zit vol. Je bent gegroeid als ondernemer. Weet wanneer je wat nodig hebt of toepast om te verbeteren. Je maakt in 6 maanden een transformatie waar de meeste ondernemers meerdere jaren voor nodig hebben.

"Je wil écht vanuit je hart mensen helpen, dat merk je aan hoe jij werkt met je klanten!"

We waren echt maar wat aan het aanmodderen voordat we met Marieke besloten te gaan samenwerken. We hadden allemaal dingen gehoord die we ‘moesten’ doen: social media, funnels, adverteren, een goede website etc. Maar we hadden geen concreet plan en daardoor voelde alles te veel in ons hoofd. In vergelijking met onze situatie vóór dat we met Marieke gingen werken staat er nu echt een concreet plan. We weten onze doelgroep, onze producten staan en er lopen advertenties om meer naamsbekendheid om te bouwen. Een voorbeeld: We waren wat sceptisch over adverteren, maar zagen ook de waarde er van. Na 3 weken adverteren staan er 250 mensen in onze mailingslist die we van meer waarde kunnen voorzien: fantastisch!
Athina & Vincent
The Kefi Lifestyle

is dit voor jou?

Herken jij jezelf in wat je leest op deze pagina en kun je één of meer van onderstaande wensen met JA beantwoorden?

6 maanden programma

Bouw je bedrijf en groei als ondernemer
3497
2997
 • 6 maanden begeleidingstraject vanaf september 2022
 • 1 jaar toegang tot de Boost Your Business academy (13 modules)
 • LIVE kick-off dag op locatie voor een vliegende start (catering volledig verzorgd)
 • 2 LIVE coachingsdagen op locatie (catering volledig verzorgd)
 • 3 x 1-op-1 sessies met Marieke van 45 minuten
 • 1 Groepscoaching per maand
 • Insturen van gemaakte opdrachten voor feedback van Marieke voor jouw specifieke situatie
 • Iedere maand een expertsessie
 • Community om te sparren, vragen te stellen en successen te delen
Ontvang als eerste het meest exclusieve en complete aanbod voor het half jaar traject!

Het is helemaal vrijblijvend om je in te schrijven. Ik beloof je een prachtige bonus als jij straks besluit in te stappen en op deze interesselijst staat t.w.v. €595.

Veelgestelde vragen

Quote van één van mijn klanten: “Voor iedereen die denkt dat marketing van je bedrijf een berg is waar je niet tegenop kan. Iedereen die van alles doet qua marketing, zonder echt te weten waarom je het doet. Iedereen die wel wil, maar niet weet hoe je relevante klanten krijgt.”

“Iedereen die net is begonnen (maar bijvoorbeeld al wel een website heeft of iets heeft staan zogezegd), maar die op dit moment door de bomen het bos niet meer ziet en maar een beetje aan het aanmodderen in. Het is super zonde als je zo nog 3 maanden doorgaat!”

Voor starters en ondernemers die al iets langer onderweg zijn en nu gestructureerd en snel aan de slag willen met een strategie die ze meer klanten oplevert. 

Herken jij jezelf in wat je leest op deze pagina en kun je één of meer van onderstaande wensen met JA beantwoorden?

– Tussen de €0 en €4.000 omzet per maand draait, of nog moet starten.
– Je iemand zoekt die jou onder haar vleugels neemt en de stappen geeft om consistent klanten aan te trekken.
– Je wilt groeien in omzet, maar daarbij vrijheid en plezier wilt behouden.
– Je een coach wilt die persoonlijk in jouw bedrijf meedenkt, maar ook gelooft in de energie van een groep en samen groeien.
– Je voelt dat ‘ik doe het nog even zelf’ je niet verder gaat helpen in jouw ambities en geen tijd, geld en energie (meer) wilt verspillen.

 •  

Dan is Build & Grow wat je op dit moment nodig hebt. Twijfel je en wil je persoonlijk advies? Plan dan even een gesprekje in zodat Marieke je kan adviseren.

De investering is deze ronde 2997,- exclusief btw. Elke ronde bekijk ik de prijs opnieuw. Het kan dus zijn dat het de volgende keer duurder is. 

Je kan dit in één keer of in termijnen betalen.

Ja, je kunt zonder extra kosten in 3 of 6 termijnen betalen. Wanneer je op de inschrijfknop klikt kun je zelf kiezen hoe je wilt betalen.

Wil je heel graag deelnemen, maar zijn deze termijnen niet haalbaar? Stuur dan even een mailtje naar support@mariekeplant.nl om te bespreken welk persoonlijke betalingsplan haalbaar is voor jou. 

Ik ken het gevoel dat jij nu ook hebt! Want ik heb ook op dit punt gestaan. Ik weet dat het spannend is om te investeren. Maar wat ben ik blij dat ik vanaf het begin van mijn onderneming wél de keuze maakte om te investeren in trainingen en coaches. Het heeft mij zoveel gebracht. Niet alleen meer leuke klanten, maar ook heel veel zelfvertrouwen en kennis dat ik dit kan!

Wat ik mezelf afvraag: waar wil ik naar toe? En wat gaat deze investering mij opleveren? Wat heb ik al gedaan om daar te komen en was dat succesvol? En wat kost het me als ik het níet de?

Weet dat hulp vragen geen schande maar een kracht is. Je komt zoveel verder!

Vind je het toch spannend? Laat me dan gerust weten wat je nodig hebt of hoe ik je kan helpen deze beslissing te maken.

In dit traject krijg je ook 1-op-1  persoonlijke begeleiding, live dagen, en groepscoaching. Het is dus geen standaard online training, maar echt een traject waarin ik ook met jou meedenk. Dat maakt Build & Grow onderscheidend t.o.v. andere programma’s en ook zo waardevol. Naast de persoonlijke begeleiding valt er natuurlijk altijd weer iets te leren als het gaat om het laten groeien van jouw bedrijf. Het volgen van het programma is dus óók waardevol als je al iets anders hebt gevolgd.

Voor mij persoonlijk is het echter nóóit een argument om niet in iemand te investeren. Want het gaat niet om die inhoud. Het gaat niet om de bal die je krijgt. Het gaat er om dat je iemand vindt die jou triggert. Die jou gaat laten lopen. Die er voor zorgt dat de bal gaat rollen.

Als je gecoacht wordt in je bedrijf, een training doet of boek leest, dan stikt het van de ‘aha’ en ‘oh dat wist ik al’ momenten. Als je al mijn podcasts en trainingen hebt geluisterd, heb je al veel van mijn kennis tot je genomen. Toch heb je niets aan kennis alleen.

Kennis is niets, totdat je het op de juiste manier, in de juiste volgorde en passend bij jou en jouw bedrijf toepast. Daarom krijg je alles stap voor stap, met handige opdrachten, ruimte voor feedback en verdieping van mij aangereikt tijdens Build & Grow. Als je nu denkt: ja maar ik wéét het allemaal al. Check dan eens bij jezelf of je het ook allemaal al succesvol toepast. Zo niet, dan is er ruimte voor groei. En daar help ik je graag mee.

Je krijgt direct toegang tot alle online middelen en wordt uitgenodigd voor de Q&A’s. Je krijgt automatisch de  inloggegevens en alle benodigde informatie om te starten!

Het programma met ondersteuning en livedagen start in september 2022. 

De summerschool start op 29 juni. 

Alles is terug te kijken op een later moment (live dagen uitgesloten).

De live dagen vinden plaats op ene locatie in het midden van Nederland, zo is het voor iedereen goed te doen qua reizen.

Het programma duurt 6 maanden. 

De trainingen, handleidingen, tutorials en andere middelen kun je later ook nog inzien. Tot minimaal één jaar na je inschrijving.

Na afloop kun je er voor kiezen om zelf verder te gaan of de coaching te verlengen.

Zeker weten! In de academy vind je uitgebreide filmpjes waarin ik de systemen die handig zijn voor online marketing uitleg. Stap-voor-stap: laat een stukje techniek je dus niet afschrikken!