schrijf je gratis in

HOT LEADS SESSION

Ben jij er klaar voor om meer leads aan te trekken én meer te verkopen? In deze sessie maken we een concrete marketingstrategie voor de komende maand. 

Deze gratis sessie is alles wat je nodig hebt om van 🧊 ijskoude onbekenden 🔥 hot leads te maken die van je kopen.

In deze sessie:

✓ krijg je een marketing en conversiestrategie voor deze maand, passend bij jouw business, 

✓ duidelijke to do’s creëren die bizarre impact maken op jouw leads en omzet,

BONUS: ik selecteer één ondernemer die live aanwezig is voor een exclusieve hot seat coaching

Let’s gooo!

Dit kan je verwachten

✓ 1 uur durende sessie met live coaching 

✓ duidelijke opdrachten om jouw persoonlijke plan te finetunen

✓ kans op hot seat coaching

✓ and it’s freeeee!

"Heb jij behoefte aan een helder, duidelijk en makkelijk toepasbaar marketingplan, heb je geen verstand van marketing, maar wil je wel je bedrijf laten groeien en doen waar jij goed in bent? Dan kan ik je Marieke zeker aanbevelen!
Tessa van Hal
Leefstijlcoach
"Marieke is enthousiast en heeft ontzettend veel waardevolle kennis. Ze is professioneel en heeft echt wat te bieden. Ze biedt structuur én kennis."
Ilse van de Steege
Eigenaresse bbb health boutique Delft
"Als jij door de bomen het bos niet meer ziet en graag wil werken aan je marketing ben je bij Marieke op het juiste adres. Zij hielp mij x 2,5 te gaan met mijn omzet."
Fabienne Verberne
Orthomoleculair therapeut

Even Voorstellen

Leven zonder grenzen van tijd, geld of energie. Balans in die driehoek is voor mij essentieel voor een fijn en gelukkig leven waarin ik goed ben voor mezelf én voor anderen!

Dat vraagt om een specifieke aanpak.

Dit doe ik niet alleen met marketing en strategie, maar ook mindset. Omdat ik geloof dat hoe jij naar jezelf kijkt, in de wereld staat én hoe je je gedraagt álles zegt over het eindresultaat van jouw bedrijf én dus je leven. 

Ik heb ruim 10 jaar ervaring in het marketingvak. Alles wat ik in de afgelopen 10 jaar leerde over marketing én mindset heb ik steeds weer gecombineerd en toegepast in mijn bedrijf. Mét resultaat:

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 3 én verviervoudigde ik mijn winst. Met als resultaat 100K omzet in 2022. Een groei die ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. 

Ben jij klaar om dit te verwelkomen in jouw leven en bedrijf? Het lijkt me geweldig om je te mogen helpen.

×
×

Winkelwagen