fbpx

Kickstart call

Wat gaaf dat je jouw bedrijf naar het volgende niveau wilt tillen: een merk met fans! 

Speciaal voor ambitieuze ondernemers uit de food- en lifestyle branche bied ik een gratis kickstart call aan. 

Ik deel jouw passie voor mooi en lekker en begrijp jouw product of dienst helemaal. Daarom ben ik heel benieuwd wat jouw doelen en uitdagingen zijn!

In een gratis kick-start call kunnen we samen sparren, ik denk graag met je mee over waar je nu staat en of het “Geen klanten maar Fans’-traject bij je past. In het gesprek heb je ook de ruimte om vragen te stellen. Ik zal je altijd eerlijk adviseren of ik denk dat ik je écht kan helpen.

Wil je een gesprek inplannen? Vul dan het onderstaande formulier in. Met deze informatie kan ik ons gesprek alvast voorbereiden! Ik ga hier uiteraard zorgvuldig mee om.

Claim jouw gratis call

Per maand geef ik maximaal 5 gratis kickstart calls. Om de kickstart calls kwalitatief te houden worden de deelnemers zorgvuldig geselecteerd. Het antwoord op deze vragen helpt mij om onze call goed voor te bereiden. Ik ga uiteraard zorgvuldig om met de gegevens die je met mij deelt en zal deze informatie nooit met anderen delen. Na ontvangst van jouw formulier neem ik persoonlijk contact met je op. 

  • Marketing strategie adviescall t.w.v. €179,-
  • Ik geef je concrete tips om jouw aanpak te verbeteren.
  • 100% vrijblijvend en gratis.

Slechts 5 plekken per maand, VOL = VOL!

×
×

Winkelmand