fbpx

Kick-start

Wat gaaf dat je jouw bedrijf naar het volgende niveau wilt tillen: een merk met fans! 

Speciaal voor ambitieuze coaches uit de food- en lifestyle branche bied ik een gratis kick-start aan. 

In een gratis kick-start call kunnen we samen sparren of ik je kan helpen bij het laten groeien van jouw bedrijf. In het gesprek heb je ook de ruimte om vragen te stellen. Ik zal je altijd eerlijk adviseren of ik denk dat ik je écht kan helpen.

Wil je een gesprek inplannen? Vul dan het onderstaande formulier in. Met deze informatie kan ik ons gesprek alvast voorbereiden! Ik ga hier uiteraard zorgvuldig mee om.

Claim jouw kickstart call

Per maand geef ik maximaal 5 gratis kickstart calls. Om de kickstart calls kwalitatief te houden worden de deelnemers zorgvuldig geselecteerd. Het antwoord op de vragen helpt mij om onze call goed voor te bereiden. Ik ga uiteraard zorgvuldig om met de gegevens die je met mij deelt en zal deze informatie nooit met anderen delen. Na ontvangst van jouw formulier neem ik persoonlijk contact met je op. 

  • Marketing strategie adviescall t.w.v. €179,-
  • Ik geef je concrete tips om jouw aanpak te verbeteren.
  • 100% vrijblijvend en gratis.

Slechts 5 plekken per maand, VOL = VOL!

Tessa over de kick-start call

“De 1 op 1 call over doelen en dromen was zeer inspirerend voor mij. Met een realistische blik keken wij naar waar ik nu sta met mijn bedrijf en waar ik graag naar toe zou willen.

Wat het mij opleverde? Durf groots te dromen en durf uit je comfort zone te stappen om je dromen daadwerkelijk uit te laten komen. Marieke geeft mij energie én het vertrouwen dat het mij gaat lukken.”

Gelukkig Gezond met Tessa
×
×

Winkelmand