Marieke Plant

Leuk dat je er bij bent!

Ik weet zeker dat het een waardevolle masterclass wordt. Zet de masterclass dus gelijk alvast in je agenda (je krijgt een bevestiging per mail).

Tijdens de live masterclass ga ik je alles vertellen over de geheimen van succesvolle coaches. Maar, ik heb nu alvast één belangrijke tip als opwarmer, waarmee jij van start kunt gaan met het aantrekken van méér leuke klanten.

Wil jij meer klanten uit social media halen?

Kijk je vol bewondering naar concullega’s die zonder zorgen zichtbaar zijn op socials en daar hun klanten binnenhalen? En wil jij dat ook heel graag? Dat begrijp ik als geen ander.

Om dat te bereiken is het belangrijk om in actie te komen. Iedere succesvolle ondernemer heeft ooit een eerste stap gezet. En ik ga je helpen met één hele waardevolle eerste stap.

Van gratis e-books lezen of twijfelen is nooit iemand succesvol geworden.

Maar van jezelf zonder angst of onzekerheid te laten zien en jouw klanten aanspreken via social media wel: en dat kun jij ook écht.

Ben jij er klaar voor om klanten te krijgen via social media?

Dan is Zorgeloos Zichtbaar iets voor jou.

Hierin leer je hoe je jezelf op social media kan laten zien en meer klanten aantrekt via jouw eigen kanalen! Met een duidelijke aanpak én vol zelfvertrouwen.

De €20 korting geldt nog:
Start met Connect & Grow

Ik weet zeker dat jij het ook kunt!

Naast de geheimen die ik met je ga delen, is er nog iets wat heel krachtig is om klanten aan te trekken: jezelf laten zien! Jouw passie en missie delen. De verbinding aangaan en daarmee groeien in je bedrijf.

In 8 online modules leer, motiveer en inspireer ik jou hoe je – net als ik – zorgeloos zichtbaar kan zijn. En hoe je daar klanten uit haalt.

En denk je: ‘Hé, dit klinkt top, hier wil ik iets mee’, dan kun je alleen nu mijn Zorgeloos Zichtbaar cursus kopen voor maar €27,- exclusief btw.

>> Schrijf je in en krijg direct toegang <<

 


De €20 korting geldt nog:
Start met Connect & Grow

De cursus Zorgeloos Zichtbaar zorgt dat jij:

Dit krijg je:

Wat is het addertje?

Misschien denk je: een training voor deze prijs.. is dat wel wat? Waar zit het addertje?

Ik ga het je vertellen: dat addertje is er niet. Ik wil jou gewoon heel graag helpen social media efficiënt en vol zelfvertrouwen in te zetten voor meer groei. Omdat ik zeker weet dat dat je gaat helpen om te groeien.

8 Modules om zorgeloos zichtbaar te worden!

  1. Module 1: Wat maakt jou uniek?
  2. Module 2: Neem afscheid van belemmerende stemmetjes.
  3. Module 3: Kies een aanpak die voor jou werkt.
  4. Module 4: Stap over de drempel.
  5. Module 5: Make it FUN!
  6. Module 6: Een nieuwe gewoonte aanleren.
  7. Module 7: Ga voor interactie.
  8. Module 8: Klanten uit je online kanalen.

Tijdelijk van €47,- voor €27,-
Als ik naar de afgelopen periode kijk, dan ben ik vooral trots op hoe ik mijn mindset veranderd heb. Voorheen werd mij vaak verteld dat dingen niet mogelijk waren, dat er al zo veel mensen zijn die hetzelfde doen. Maar dankzij Marieke ben ik hier compleet anders naar gaan kijken. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik flink gegroeid ben. Ik durf groter te denken, en zie ook mijn waarde in!

Fabienne Verberne
Orthomoleculair therapeut

Over Marieke

Als je mij een beetje kent weet je dat ik een enorme foodie ben. Maar daarnaast ben ik in de afgelopen jaren ook flink afgevallen, ging ik van totaal a-sportief naar 5x CrossFit in de week en investeer ik sinds ruim 2 jaar ook veel in persoonlijke ontwikkeling en mindset. Als ik praat met ondernemers in food en lifestyle raken we niet uitgepraat! Ik deel hun passie.

Ik weet dat veel coaches starten, omdat ze zelf een transformatie zijn ondergaan en vanuit hun eigen verhaal anderen zijn gaan helpen. Bij mij is het iets anders gelopen. Ik ben niet gaan coachen op de gebieden waar ik me de laatste jaren meer in ontwikkelde (body, food en mind) maar ik help juist díe coaches met dat waar ík goed in ben: marketing!

Ik vind het zó zonde als je zo’n geweldig aanbod hebt waarmee je anderen kunt helpen, maar jouw potentiële succes niet behaalt omdat je niet weet welke stappen je (nog) moet zetten. Daarom zet ik mijn marketing skills graag in om jou te helpen aan de aller leukste klanten!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die zichzelf graag meer wil laten zien, maar dat spannend of lastig vindt óf gewoonweg geen resultaat ziet uit social media.

In deze cursus help ik je met keuzes maken en over die drempel heen komen. Daarnaast krijg je tips over het opzetten van een aanpak die voor jou werkt.

Wat is de investering?

De cursus kost normaal gesproken €47. Alleen op deze pagina betaal je €27 tijdens het eerste half uur.

Wanneer start de cursus?

Na je bestelling krijg je direct toegang. Je kunt dus vrijwel gelijk aan de slag op een moment dat jou uitkomt.

Nu even te druk maar wel geïnteresseerd? Bestel de training alvast en volg hem op een moment dat wel uitkomt. Zet gewoon de eerste stap naar groei!

Hoe lang krijg ik toegang?

Je krijgt minimaal een jaar toegang. De templates en werkboeken kun je downloaden en voor altijd gebruiken!

De €20 korting geldt nog:
Start met Connect & Grow
×
×

Winkelwagen