Yes je bent er bij!

Ik kan niet wachten om mijn adviezen te delen met jou. Alle informatie ontvang je in je e-mailbox, check even je spam als je niets ontvangt

Geen zin om te wachten met stappen zetten? Start vandaag!

Dan heb ik iets voor je. Want als ik jou een beetje mag inschatten, dan wil jij groeien, meer succes. Je bent niet voor niets bij mijn masterclass beland! Je vraagt je vooral af hóe je dit gaat realiseren.

Daarom heb ik – alleen op deze pagina – een speciale aanbieding voor je die je echt verder gaat helpen.

Ik heb de Kick-Start Je Marketing Bundel ontwikkeld zodat jij in één klap super veel marketingkennis bezit waarmee je klanten gaat aantrekken.

Je leert hoe je tot een succesvolle marketingstrategie en klantreis komt waarmee jij een constante stroom aan potentiële en betalende klanten genereert.

Je ontvangt dé strategie waarmee mijn klanten én ikzelf continu blijven groeien alleen op deze pagina met een énorme korting.

Gebruik deze complete blueprint voor succesvolle marketing Tijdelijk van €134  voor 34 ex btw!

waarom de kick-start je marketing bundel?

Ik heb deze bundel ontwikkeld omdat ik je heel graag de basis principes van marketing en het aantrekken van klanten wil leren. 

Je ontvangt:

Alleen op deze pagina van €134 voor €34 ex btw!

Dit éénmalige aanbod verloopt over:

Uur
Minuten
Seconden

kick-start je marketing bundel

De complete bundel voor een strategische basis waarmee je constant meer klanten en omzet aantrekt.

Merk jij op dit moment dat:
  • Het ondernemen je overweldigd. Je voelt dat er vanalles is wat je zou ‘moeten’ om aan klanten te komen. Je probeert wel wat, levert het je ook nog eens niets op.
  • Je tot het besef  bent gekomen dat er meer bij komt kijken dan goed zijn in wat je doet en een website neerzetten. Je hebt geen idee hoe je jouw klanten moet gaan bereiken, laat staan aan ze verkopen.
  • Je vaak afkijkt of vergelijkt met de concurrentie die succesvol groeit. Dat maakt je onzeker. Je vraagt je continu af waarom mensen überhaupt voor jou zouden kiezen.
  • Je werkt aan losse flodders die je ontzettend veel tijd kosten, je spendeert uren op Instagram en aan je website, maar als je eerlijk bent: het levert niets op.
  • Je maar wat doet als het op marketing aankomt, je hebt leuke ideeën, probeert van alles, maar zonder plan of strategie. 
Kortom: je bent elke keer opnieuw op zoek naar nieuwe klanten en wanneer je iets verkoopt, voelt het eerder als toeval dan als strategie?
 
De complete bundel voor een strategische basis waarmee je constant meer klanten en omzet aantrekt.

 

Zo werkt het

1.

Bestel de Kick-Start Bundel.

2.

Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail, met daar in ook de factuur voor jouw administratie.

3.

Je ontvangt de Kick-Start bundel als een pakket in je mail en kunt direct van start. Je kunt alle bestanden en templates opslaan en behoudt zo altijd toegang. Ter ondersteuning ontvang je nog een aantal e-mails en video’s met extra uitleg.

Met de Kick-Start Je Marketing Bundel leer jij precies:

→ Hoe je genoeg, leuke en relevante potentiële klanten bereikt.

→ Hoe je potentiële klanten omzet in betalende klanten.

→ Welke content en acties jou magnetisch en super aantrekkelijk maken voor jouw ideale klant.

→ Hoe strategische marketing werkt en hoe jij dit vertaalt naar jouw bedrijf.

→ Hoe en welke stappen je moet zetten om ook doorlopend meer klanten aan te trekken met een duidelijke strategie.

 

Ik vertel je namelijk…

De komende 30 minuten betaal je geen €134 voor de bundel, maar slechts €34 exclusief btw.

Na aanschaf heb je direct toegang tot de volledige bundel. Je behoudt voor altijd toegang tot de bundel en dus alle kennis.

Even voorstellen

Hi, ik ben Marieke Plant. Marketingstrategie en businesscoach. Naast dat ik gek ben op koken, lekkere etentjes en CrossFit help ik ondernemers zoals jij groeien.

Ik heb ruim 9 jaar ervaring in marketing en strategie. En deel die kennis met veel passie en succes met zowel startende als gevorderde ondernemers

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 3 én verviervoudigde ik mijn winst. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit strategie, marketing én mindset. Die driehoek is GOUD waard en maakt jou een magneet voor de leukste klanten.

Ben jij klaar om écht van start te gaan en flinke kick-start te nemen met jouw bedrijf?

handig om te weten

Alleen de komende 30 minuten op deze pagina €34,- exclusief BTW i.p.v. €134

Veelgestelde vragen

De bundel is geschikt voor zowel dienstverleners als webshopeigenaren. 

De bundel is geschikt voor jou als je gestart bent met ondernemen, maar nog niet voldoende klanten aantrekt. Je merkt dat klanten nog veel uit je eigen kring komen of ‘toevallig’ op jouw pad komen. Er zit nog geen echt systeem in en je vindt het lastig om in contact te komen met de juiste potentiële klanten, laat staan aan ze verkopen. 

Je wilt graag weten hoe je dit verandert d.m.v. marketing en wilt praktische handvatten en kennis ontvangen om hier mee aan de slag te gaan.

De bundel kost normaal gesproken €134 exclusief BTW, maar alleen op deze pagina betaal je de komende 30 minuten slechts €34 exclusief BTW.

Zeker niet! Het is mijn missie om marketing zo begrijpelijk mogelijk te maken. Je mag er op vertrouwen dat ik alles uitvoerig uitleg en met de juiste vragen en opdrachten zorg dat ook jij het gaat begrijpen!

Je krijgt direct toegang tot alle online middelen en kunt dit ook zelf opslaan, je behoudt dus altijd toegang.

Je kunt betalen via iDeal of CreditCard, iDeal is de meestgebruikte betaalmethode in Nederland. Belgische ondernemers kunnen betalen met Bancontact. Je ontvangt na betaling een factuur in je mail voor jouw administratie. 

×
×

Winkelwagen