Yes je bent er bij!

Ik kan niet wachten om je te verwelkomen in de masterclass. Alle informatie ontvang je in je e-mailbox, check even je spam als je niets ontvangt.

Tijdens de masterclass werken we aan jouw skills die je helpen om je bedrijf te laten groeien als startende ondernemer!

Maar stel je eens voor dat je ook op korte termijn al klanten aan kunt trekken.

Wil jij niet alleen bouwen aan een bedrijf met een klantenstroom, maar ook nú al klanten verwelkomen?

Dan heb ik iets voor je. Want als ik jou een beetje mag inschatten, dan wil jij dit. Je bent niet voor niets bij mijn masterclass beland! Je vraagt je vooral af hóe je dit gaat realiseren.

Daarom heb ik – alleen op deze pagina – een speciale aanbieding voor je die je helpt die eerste klanten te krijgen. 

Met mijn workshop ‘Sign Your First Client’ geef ik je concrete stappen om jouw eerste klanten te verwelkomen. 

Schaf de workshop nu aan van €47  voor €27 en trek jouw eerste klanten aan.

Die eerste klanten… waar haal je ze toch vandaan?

Ik kan me voorstellen dat jij heel graag een concreet en persoonlijk actieplan wilt hoe je ook daadwerkelijk jouw eerste klanten binnenhaalt. Hóe ga je dit zelf realiseren?

Deze vraag is al zó vaak door je hoofd geschoten. 

“Waar haal ik mijn (eerste) klanten vandaan?”

Als businesscoach is dit de nummer 1 vraag die ik krijg en als je op deze pagina bent beland, geldt dit waarschijnlijk ook voor jou. Terwijl het zoveel makkelijker kan.

Daarom ga ik je helpen! 

Met mijn workshop ‘Sign Your First Clients’

In deze workshop help ik je van onzekerheid, naar duidelijke stappen om jouw eerste klanten daadwerkelijk aan te trekken!

Alleen de komende 30 minuten ontvang je 40% korting op de workshop ‘Sign Your First Clients’. Je betaalt nu maar €27! Na 30 minuten sluit deze pagina automatisch en is het aanbod niet meer te gebruiken.

Dit is de perfecte volgende stap voor jou als je:

+ een ondernemer bent met een dienst (coach, trainer, marketeer, adviseur)

+ klaar bent om jouw eerste klanten te gaan helpen

+ nieuwsgierig bent hoe je eerste klanten aantrekt

 

+ een persoonlijk plan van aanpak wilt om dit daadwerkelijk te gaan doen!

Dit éénmalige aanbod verloopt over:

Uur
Minuten
Seconden

voor wie is deze workshop geschikt?

Sign Your First Clients is een workshop voor online coaches en dienstverleners, speciaal vormgegeven om jou van worstelen in je bedrijf, te helpen naar het aantrekken van je eerste klant(en). 

Je bent vol enthousiasme gestart met jouw bedrijf. Misschien is het wel de allereerste keer dat je gaat ondernemen! En ondanks dat je mega-enthousiast bent, grijpt het idee dat je nog geen klanten hebt je soms aan. Waar haal je ze vandaan? En waarom zouden ze voor jou kiezen? Heb je gelijk een hele marketingstrategie nodig, of kan het ook makkelijker?

Je merkt dat je het lastig vindt om te verkopen. Of om überhaupt met potentiële klanten in aanraking te komen. En dat is super begrijpelijk in deze fase van je bedrijf.

Het is het nummer één vraagstuk waarvoor klanten bij mij komen. Als jij je hier in herkent, wil ik je van harte uitnodigen voor Sign Your First Client!

na de workshop:

→ Heb je een duidelijk stappenplan, gebaseerd op bewezen strategieën, waarmee je eerste klanten gaat aantrekken.

→ Heb je vertrouwen in het proces van aantrekken van potentiële klanten én weet je hoe je vervolgens ook overtuigend en aan ze verkoopt.

→ Ken je de do’s en dont’s die je helpen bij deze fase in je bedrijf én jou helpen focussen op wat echt bijdraagt aan het aantrekken van nieuwe klanten. 

→ Kun je direct aan de slag met hands-on taken en het aantrekken van jouw eerste klant(en).

 

Ik vertel je namelijk...

Misschien vraag je je af: waarom is de investering zo laag?

Je krijgt ontzettend veel waarde voor slechts €27. Hoe kan dat?

Waarom? Omdat ik begrijp als geen ander dat je niet direct kunt investeren in trainingen van honderden of zelfs duizenden euro’s. Daarom heb ik in een workshop gecreëerd van 1 tot 1,5 uur, daarin heb ik zoveel mogelijk waarde gestopt die je nodig hebt om jouw eerste klanten te krijgen en kan ik de prijs betaalbaar houden. Ik gun je die eerste belangrijke stap!

De komende 30 minuten betaal je dus inderdaad maar €27 exclusief btw. Je ontvangt toegang tot de workshop.

Zo werkt het

1.

Schaf de workshop aan.

2.

Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail, met daar in ook de factuur voor jouw administratie.

3.

Je ontvangt de workshop en kunt deze bekijken zo vaak en wanneer je maar wilt.

handig om te weten

Alleen de komende 30 minuten op deze pagina €27,- exclusief BTW.

Dit éénmalige aanbod verloopt over:

Uur
Minuten
Seconden

Even voorstellen

Hi, ik ben Marieke Plant. Marketingstrategie en businesscoach. Naast dat ik gek ben op koken, lekkere etentjes en CrossFit help ik ondernemers zoals jij groeien.

Ik heb ruim 9 jaar ervaring in marketing en strategie. En deel die kennis met veel passie en succes met zowel startende als gevorderde ondernemers

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 3 én verviervoudigde ik mijn winst. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit strategie, marketing én mindset. Die driehoek is GOUD waard en maakt jou een magneet voor de leukste klanten.

Maar ik begrijp ook als geen ánder dat alles begint bij die eerste klant.

Are you ready to Sign Your First Client? 😉 

FAQ

Voor iedere ondernemer die graag zijn of haar eerste klanten wil aantrekken. Misschien is het tot nu toe helemaal nog niet gelukt om een eerste klant aan te trekken. Of voelde de eerste meer als ‘toeval’. We gaan aan de slag met praktische tips en technieken die je direct kan toepassen om meer beweging te krijgen in je bedrijf.

Deze editie kost op deze pagina slechts €27,- in plaats van €47,-.

Ik begrijp als geen ander dat je niet direct kunt investeren in trainingen van honderden of zelfs duizenden euro’s. Daarom heb ik in een workshop gecreëerd van 1 tot 1,5 uur, daarin heb ik zoveel mogelijk waarde gestopt die je nodig hebt om jouw eerste klanten te krijgen en kan ik de prijs betaalbaar houden!

Zeker niet! Het is mijn missie om marketing zo begrijpelijk mogelijk te maken. Je mag er op vertrouwen dat ik alles uitvoerig uitleg en met de juiste vragen en opdrachten zorg dat ook jij het gaat begrijpen!

De workshop is online en kun je bekijken op een moment dat voor jou passend is. Na aanschaf ontvang je direct toegang.

Je kunt betalen via iDeal of CreditCard, iDeal is de meestgebruikte betaalmethode in Nederland. Belgische ondernemers kunnen betalen met Bancontact. Je ontvangt na betaling een factuur in je mail voor jouw administratie. 

waarom de kick-start je marketing bundel?

Ik heb deze bundel ontwikkeld omdat ik je heel graag de basis principes van marketing en het aantrekken van klanten wil leren. 

Je ontvangt:

Alleen op deze pagina van €134 voor €34 ex btw!

Dit éénmalige aanbod verloopt over:

Uur
Minuten
Seconden

kick-start je marketing bundel

De complete bundel voor een strategische basis waarmee je constant meer klanten en omzet aantrekt.

Merk jij op dit moment dat:
  • Het ondernemen je overweldigd. Je voelt dat er vanalles is wat je zou ‘moeten’ om aan klanten te komen. Je probeert wel wat, levert het je ook nog eens niets op.
  • Je tot het besef  bent gekomen dat er meer bij komt kijken dan goed zijn in wat je doet en een website neerzetten. Je hebt geen idee hoe je jouw klanten moet gaan bereiken, laat staan aan ze verkopen.
  • Je vaak afkijkt of vergelijkt met de concurrentie die succesvol groeit. Dat maakt je onzeker. Je vraagt je continu af waarom mensen überhaupt voor jou zouden kiezen.
  • Je werkt aan losse flodders die je ontzettend veel tijd kosten, je spendeert uren op Instagram en aan je website, maar als je eerlijk bent: het levert niets op.
  • Je maar wat doet als het op marketing aankomt, je hebt leuke ideeën, probeert van alles, maar zonder plan of strategie. 
Kortom: je bent elke keer opnieuw op zoek naar nieuwe klanten en wanneer je iets verkoopt, voelt het eerder als toeval dan als strategie?
 
De complete bundel voor een strategische basis waarmee je constant meer klanten en omzet aantrekt.

 

Zo werkt het

1.

Bestel de Kick-Start Bundel.

2.

Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail, met daar in ook de factuur voor jouw administratie.

3.

Je ontvangt de Kick-Start bundel als een pakket in je mail en kunt direct van start. Je kunt alle bestanden en templates opslaan en behoudt zo altijd toegang. Ter ondersteuning ontvang je nog een aantal e-mails en video’s met extra uitleg.

Met de Kick-Start Je Marketing Bundel leer jij precies:

→ Hoe je genoeg, leuke en relevante potentiële klanten bereikt.

→ Hoe je potentiële klanten omzet in betalende klanten.

→ Welke content en acties jou magnetisch en super aantrekkelijk maken voor jouw ideale klant.

→ Hoe strategische marketing werkt en hoe jij dit vertaalt naar jouw bedrijf.

→ Hoe en welke stappen je moet zetten om ook doorlopend meer klanten aan te trekken met een duidelijke strategie.

 

Ik vertel je namelijk…

De komende 30 minuten betaal je geen €134 voor de bundel, maar slechts €34 exclusief btw.

Na aanschaf heb je direct toegang tot de volledige bundel. Je behoudt voor altijd toegang tot de bundel en dus alle kennis.

Even voorstellen

Hi, ik ben Marieke Plant. Marketingstrategie en businesscoach. Naast dat ik gek ben op koken, lekkere etentjes en CrossFit help ik ondernemers zoals jij groeien.

Ik heb ruim 9 jaar ervaring in marketing en strategie. En deel die kennis met veel passie en succes met zowel startende als gevorderde ondernemers

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 3 én verviervoudigde ik mijn winst. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit strategie, marketing én mindset. Die driehoek is GOUD waard en maakt jou een magneet voor de leukste klanten.

handig om te weten

Alleen de komende 30 minuten op deze pagina €34,- exclusief BTW i.p.v. €134

Veelgestelde vragen

De bundel is geschikt voor zowel dienstverleners als webshopeigenaren. 

De bundel is geschikt voor jou als je gestart bent met ondernemen, maar nog niet voldoende klanten aantrekt. Je merkt dat klanten nog veel uit je eigen kring komen of ‘toevallig’ op jouw pad komen. Er zit nog geen echt systeem in en je vindt het lastig om in contact te komen met de juiste potentiële klanten, laat staan aan ze verkopen. 

Je wilt graag weten hoe je dit verandert d.m.v. marketing en wilt praktische handvatten en kennis ontvangen om hier mee aan de slag te gaan.

De bundel kost normaal gesproken €134 exclusief BTW, maar alleen op deze pagina betaal je de komende 30 minuten slechts €34 exclusief BTW.

Zeker niet! Het is mijn missie om marketing zo begrijpelijk mogelijk te maken. Je mag er op vertrouwen dat ik alles uitvoerig uitleg en met de juiste vragen en opdrachten zorg dat ook jij het gaat begrijpen!

Je krijgt direct toegang tot alle online middelen en kunt dit ook zelf opslaan, je behoudt dus altijd toegang.

Je kunt betalen via iDeal of CreditCard, iDeal is de meestgebruikte betaalmethode in Nederland. Belgische ondernemers kunnen betalen met Bancontact. Je ontvangt na betaling een factuur in je mail voor jouw administratie. 

×
×

Winkelwagen