Marieke Plant

Boek jouw call met marieke

En bespreek hoe jij jouw bedrijf slimmer, beter, leuker of efficiënter laat groeien op een manier die bij jou past. Nu en later.

Jij zoekt iemand die jou versterkt, helpt om kansen te zien, die in jou gelooft en net zo graag wil dat jij succes hebt als jijzelf. 

Zij gingen jou voor:

In deze call krijg je de mogelijkheid om te bespreken:

  • Welke korte en langetermijn kansen ik voor je zie om met slimme strategieën (meer) klanten aan te trekken waar jij blij van wordt, op een manier die bij jou past én oplevert wat jij verdient.

  • Wat het 1:1 marketing en business mentoring traject voor jou kan betekenen en of dit het juiste moment is.

  •  Of wij een match zijn: je bedrijf naar een hoger level tillen of verbeteren vraagt om een samenwerking die klopt. We onderzoeken of mijn 1:1 coaching voor jou de juiste stap is en of jij en ik een match zijn.

Plan jouw call

Je kunt een dag en tijdstip kiezen waarop je graag in gesprek wilt. We willen je graag beter leren kennen, dus na het plannen hebben we nog een aantal vragen voor je om het gesprek goed voor te bereiden.

"Met Marieke heb je niet alleen een marketingstrateeg tot je beschikking, maar ook iemand die als het moet de vinger op de zere plek legt."

Allysia Machielsen – COOS

marieke plant

Dit is voor jou...

Je draait al minimaal 3K per maand. Daar ben je trots op, maar..
Groei is belangrijk voor jou. Je merkt dat de ambitie en dromen die jij hebt, niet passen bij de manier waarop je jouw bedrijft nu runt. Het kost veel tijd en energie om die omzet te realiseren en je loopt tegen een omzetplafond omdat jouw tijd ook niet oneindig is óf je ervaart dat je marketing nog niet zo werkt als je graag zou zien.

Aan de ene kant kriebelt het om meer omzet te halen, aan de andere kant zou je graag wat meer rust en tijd voor jezelf ervaren. Je wilt minder kwantiteit en meer kwaliteit.

Jij weet wat je wilt en je zoekt iemand die jou versterkt, helpt om kansen te zien, die in jou gelooft en net zo graag wil dat jij succes hebt als jijzelf. 

Bespreek met mij waar jouw kansen liggen om jouw omzetplafond te doorbreken  of je marketing te optimaliseren: op naar een tijdloos bedrijf waarmee je blijft groeien én kan genieten van vrijheid.

Even voorstellen

Hi, ik ben Marieke Plant. Naast dat ik gek ben op koken, lekkere etentjes en CrossFit help ik 50K+ food en lifestyle coaches en dienstverleners door te groeien zonder omzetplafond.

Dit doe ik niet alleen met marketing en strategie, maar ook mindset. Ik heb zelf ervaren dat hoe jij naar jezelf kijkt, in de wereld staat én hoe je je gedraagt álles zegt over het eindresultaat van jouw bedrijf én dus je leven. 

Alles wat ik leerde over marketing én mindset heb ik steeds weer gecombineerd en toegepast in mijn bedrijf. Mét resultaat:

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 3 én verviervoudigde ik mijn winst. In jaar drie is mijn omzet en winst in de zomer al gelijk aan dat van het jaar er voor. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit strategie, marketing én mindset. Die driehoek is GOUD waard en maakt jou een magneet voor de leukste klanten.

Ben jij klaar om in de actie modus te gaan en die mentale, persoonlijke én financiële vrijheid te claimen? Het lijkt me geweldig om je te mogen helpen.

“De 1 op 1 call strategiesessie was zeer inspirerend voor mij. Met een realistische blik keken wij naar waar ik nu sta met mijn bedrijf en waar ik graag naar toe zou willen.

Wat het mij opleverde? Durf groots te dromen en durf uit je comfort zone te stappen om je dromen daadwerkelijk uit te laten komen. Marieke geeft mij energie én het vertrouwen dat het mij gaat lukken.”

Gelukkig Gezond met Tessa

"Je wil écht vanuit je hart mensen helpen, dat merk je aan hoe jij werkt met je klanten!"

We waren echt maar wat aan het aanmodderen voordat we met Marieke besloten te gaan samenwerken. We hadden allemaal dingen gehoord die we ‘moesten’ doen: social media, funnels, adverteren, een goede website etc. Maar we hadden geen concreet plan en daardoor voelde alles te veel in ons hoofd. In vergelijking met onze situatie vóór dat we met Marieke gingen werken staat er nu echt een concreet plan. We weten onze doelgroep, onze producten staan en er lopen advertenties om meer naamsbekendheid om te bouwen. Een voorbeeld: We waren wat sceptisch over adverteren, maar zagen ook de waarde er van. Na 3 weken adverteren staan er 250 mensen in onze mailingslist die we van meer waarde kunnen voorzien: fantastisch!
Athina & Vincent
The Kefi Lifestyle

"Marieke helpt je echt met wat jíj nodig hebt. Dit vond ik heel fijn."

Een paar maanden geleden ben ik bij Marieke in haar 1-op-1 traject gestapt. Ik ben zelf (e-mail)marketeer, maar was op zoek naar een mede marketeer om te sparren over mijn bedrijf en hoe ik bepaalde dingen het beste aan kon pakken. Bij de loodgieter lekt het en dat was bij mij ook een beetje het geval. De sessies met Marieke hebben mij een hoop duidelijkheid gegeven. Aan het begin was dat veel op strategie, later gingen we lekker hands-on aan de slag met bijvoorbeeld advertenties. Fijn dat dit allebei mogelijk is in dit traject! Ze helpt je echt met wat jíj nodig hebt. Dit vond ik heel fijn. Qua communicatie is Marieke heel duidelijk en open. Ik had het gevoel altijd terecht te kunnen bij haar met vragen en ze gaf altijd even enthousiast antwoord. Heel fijn persoon om mee samen te werken! 😊
Marissa Reijngoud
The E-mailclub

Enthousiast onderaan deze pagina belandt?

Dan weet jij net als ik dat je actie mag gaan ondernemen. Jij wilt meer, jouw bedrijf loopt, maar jouw dromen zijn groter. 

Ik weet zeker dat jij alles al in je hebt om hier een groot succes van te maken. Je hebt alleen nog wat praktische hulp nodig en vooral inzicht in alle kansen en mogelijkheden die er nog voor jou liggen omdat je vast zit in je eigen hoofd en mogelijkheden! Ik kan je hier bij helpen.

PS: deze sessie is geschikt voor ondernemers die al minimaal 2-3K per maand draaien. 

×
×

Winkelwagen