gratis podcast: sneller groeien vanuit je expertstatus

In deze podcast vertel ik je:
  • Wat is het precies, die expertstatus?
  • Hoe pak je hem dan?
  • En wat levert het je vervolgens op?
Beluister nu gratis mijn podcast: 

Vond je deze aflevering interessant en wil je weten welke ideeën ik voor jouw bedrijf heb om jouw expertstatus te claimen?

marieke plant

Plan een vrijblijvende strategiesessie

Je draait al minimaal 4 of 5K per maand. Daar ben je trots op, maar..
Groei is belangrijk voor jou. Je merkt dat de ambitie en dromen die jij hebt, niet passen bij de manier waarop je jouw bedrijft nu runt. Het kost veel tijd en energie om die omzet te realiseren en je loopt tegen een omzetplafond omdat jouw tijd ook niet oneindig is.

Aan de ene kant kriebelt het om meer omzet te halen, aan de andere kant zou je graag wat meer rust en tijd voor jezelf ervaren. Je wilt minder kwantiteit en meer kwaliteit.

Bespreek met mij waar jouw kansen liggen om jouw omzetplafond te doorbreken zónder meer uren te maken: op naar een tijdloos bedrijf waarmee je blijft groeien én kan genieten van vrijheid.

We bespreken

Marketing

Welke kansen ik voor jou zie om met slimme strategieën nu écht die klanten aan te trekken waar jij blijf van wordt én die jou goed betalen.

Kansen

Waar de korte én lange termijn kansen liggen in jouw bedrijf om echt die persoonlijke én financiële vrijheid te claimen.

Mindset

Waar ik zie dat jij jezelf nog in de weg staat om écht jouw financiële plafond te doorbreken én je bedrijf op te bouwen zoals jij diep van binnen wilt.

Zij gingen jou voor:

"Toen ik startte met Marieke had ik nauwelijks omzet. Nu heb ik gemiddeld 10 nieuwe klanten per maand en heb ik een wachtlijst."

Voordat ik met Marieke aan de slag ging voelde ik dat ik er klaar voor was en ik wist ergens wel dat het me zou gaan lukken.. maar hoe? Nu ben ik het meest trots dat ik eindelijk volledig mijn gevoel kan volgen en 100% voor mijn eigen bedrijf kan gaan. Ik voelde aan alles dat ik mezelf en mijn bedrijf klein hield. Mijn eigen energie is veranderd. Ik ben een introvert persoon en zal niet zo snel zeggen ‘Hey kijk mij eens shinen’ maar ik voelde ineens dat ik dat moest doen. Ik ontmoete nieuwe mensen en zag overal kans liggen. Is het mijn investering waard geweest? In 1 woord ja! Wat heeft het mij gebracht? Inzicht, rust, structuur en een helder plan en meer droomklanten!!

Tessa van Hal – gelukkig gezond met tessa

"Met Marieke heb je niet alleen een marketingstrateeg tot je beschikking, maar ook iemand die als het moet de vinger op de zere plek legt."

Allysia Machielsen – COOS

Even voorstellen

Hi, ik ben Marieke Plant. Naast dat ik gek ben op koken, lekkere etentjes en CrossFit help ik 50K+ food en lifestyle coaches en dienstverleners door te groeien zonder omzetplafond.

Dit doe ik niet alleen met marketing en strategie, maar ook mindset. Ik heb zelf ervaren dat hoe jij naar jezelf kijkt, in de wereld staat én hoe je je gedraagt álles zegt over het eindresultaat van jouw bedrijf én dus je leven. 

Alles wat ik leerde over marketing én mindset heb ik steeds weer gecombineerd en toegepast in mijn bedrijf. Mét resultaat:

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 3 én verviervoudigde ik mijn winst. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit strategie, marketing én mindset. Die driehoek is GOUD waard en maakt jou een magneet voor de leukste klanten.

Ben jij klaar om in de actie modus te gaan en die mentale, persoonlijke én financiële vrijheid te claimen? Het lijkt me geweldig om je te mogen helpen.

Enthousiast onderaan deze pagina belandt?

Dan weet jij net als ik dat je actie mag gaan ondernemen. Jij wilt meer, jouw bedrijf loopt, maar jouw dromen zijn groter. 

Ik weet zeker dat jij alles al in je hebt om hier een groot succes van te maken. Je hebt alleen nog wat praktische hulp nodig en vooral inzicht in alle kansen en mogelijkheden die er nog voor jou liggen omdat je vast zit in je eigen hoofd en mogelijkheden! Ik kan je hier bij helpen.

Ben je benieuwd naar die kansen? Plan hier dan direct een vrijblijvende match call met mij. We bespreken waar je staat, waar je heen wilt, wat je nu in de weg staat en welke kansen ik voor je zie. We bespreken samen of mijn 1:1 mentoring goed bij jou past.