Strategiesessie

Wat gaaf dat je jouw bedrijf naar het volgende niveau wilt tillen. Speciaal voor ambitieuze coaches , dienstverleners en kennisondernemers bied ik een gratis strategiesessie aan. 

In dit gesprek kijken we waar je staat en waar je naartoe wilt. Aan de hand van jouw dromen, doelen en wat jou nu nog in de weg gaat deel ik welke kansen ik voor jou zie om jouw plafond te doorbreken en door te groeien naar een onderneming met persoonlijke én financiële vrijheid.

We bespreken..

Marketing

Welke kansen ik voor jou zie om met slimme strategieën nu écht die klanten aan te trekken waar jij blijf van wordt én die jou goed betalen.

Kansen

Waar de korte én lange termijn kansen liggen in jouw bedrijf om echt die persoonlijke én financiële vrijheid te claimen.

Mindset

Waar ik zie dat jij jezelf nog in de weg staat om écht jouw financiële plafond te doorbreken én je bedrijf op te bouwen zoals jij diep van binnen verlangt.

Jij bent coach of dienstverlener en jouw bedrijf loopt. Máár: jij voelt dat er meer in zit.

Jouw eerst droom is uitgekomen: je kan (lekker) van jouw bedrijf leven. Je draait zo’n 30 à 40K per jaar, of misschien zelfs al meer.

Jij snapt het ondernemersspel, want je hebt met de huidige aanpak al een mooie omzet. Maar dit is ontstaan uit toevalligheden, of bestaat nog teveel uit uurtje-factuurtje. Het komt voort uit: ‘gewoon doen en proberen’, maar die strategie heeft z’n plafond bereikt.

En dat zorgt voor een kriebel en misschien wat spanning op z’n tijd.

Jij wilt méér. Opschalen, minder tijd, meer winst en vrijheid. Jij wilt jouw volledige potentieel benutten. Eindelijk die droomresultaten.

Het loopt ‘wel lekker’ is voor jou niet (meer) genoeg.

Je ziet andere ondernemers keihard groeien én genieten van hun geld en vrijheid.

Doordat je die mooie resultaten ziet, geloof je dat het ook voor jou mogelijk is.

Maar iets houdt jou tegen om door jouw plafond heen te breken. 

En dat ‘iets’: dat is waar ik je mee help.

Ben je benieuwd naar die kansen? Plan hier onder dan direct een vrijblijvende strategiesessie met mij. We bespreken waar je staat, waar je heen wilt, wat je nu in de weg staat en welke kansen ik voor je zie. We gaan ook ontdekken of er een match is en of ik je persoonlijk verder kan helpen. 

De strategiesessie is voor jou als..

Plan jouw strategie sessie

No worries: dit gesprek is helemaal vrijblijvend!

Het antwoord op de vragen helpt mij om onze call goed voor te bereiden. Ik ga uiteraard zorgvuldig om met de gegevens die je met mij deelt en zal deze informatie nooit met anderen delen. Na ontvangst van jouw formulier neem ik persoonlijk contact met je op. 

Even voorstellen

Ik ben Marieke! En als je mij een beetje kent weet je dat ik naast marketing en business gék ben op lekker eten, CrossFit én alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. 

Nadat ik 6 jaar heb gewerkt als marketeer, voor prachtige namen als Jumbo en Centraal Beheer en intensieve marketing traineeships heb gevolgd. Besloot ik te gaan ondernemen, met als missie: zoveel mogelijk ondernemers helpen het bedrijf van hun dromen te laten runnen met een strategie die écht bij ze past. 

Dit doe ik niet alleen met marketing en strategie maar ook mindset.

Ik heb zelf ervaren dat hoe jij naar jezelf kijkt, in de wereld staat én hoe je je gedraagt álles zegt over het eindresultaat van jouw bedrijf én dus je leven. Daarvoor heb ik vele boeken verslonden, maar ook geïnvesteerd in trainingen van o.a. Kim Munnecom, Sanny Verhoeven en Cosmic Life.

Alles wat ik leerde over marketing én mindset heb ik steeds weer gecombineerd en toegepast in mijn bedrijf. Mét resultaat:

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 2,5 én verdrievoudigde ik mijn winst. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit strategie, marketing én mindset. Die driehoek is GOUD waard en maakt jou een magneet voor de leukste klanten.

“De 1 op 1 call strategiesessie was zeer inspirerend voor mij. Met een realistische blik keken wij naar waar ik nu sta met mijn bedrijf en waar ik graag naar toe zou willen.

Wat het mij opleverde? Durf groots te dromen en durf uit je comfort zone te stappen om je dromen daadwerkelijk uit te laten komen. Marieke geeft mij energie én het vertrouwen dat het mij gaat lukken.”

Gelukkig Gezond met Tessa

"Je wil écht vanuit je hart mensen helpen, dat merk je aan hoe jij werkt met je klanten!"

We waren echt maar wat aan het aanmodderen voordat we met Marieke besloten te gaan samenwerken. We hadden allemaal dingen gehoord die we ‘moesten’ doen: social media, funnels, adverteren, een goede website etc. Maar we hadden geen concreet plan en daardoor voelde alles te veel in ons hoofd. In vergelijking met onze situatie vóór dat we met Marieke gingen werken staat er nu echt een concreet plan. We weten onze doelgroep, onze producten staan en er lopen advertenties om meer naamsbekendheid om te bouwen. Een voorbeeld: We waren wat sceptisch over adverteren, maar zagen ook de waarde er van. Na 3 weken adverteren staan er 250 mensen in onze mailingslist die we van meer waarde kunnen voorzien: fantastisch!
Athina & Vincent
The Kefi Lifestyle

"Marieke helpt je echt met wat jíj nodig hebt. Dit vond ik heel fijn."

Een paar maanden geleden ben ik bij Marieke in haar 1-op-1 traject gestapt. Ik ben zelf (e-mail)marketeer, maar was op zoek naar een mede marketeer om te sparren over mijn bedrijf en hoe ik bepaalde dingen het beste aan kon pakken. Bij de loodgieter lekt het en dat was bij mij ook een beetje het geval. De sessies met Marieke hebben mij een hoop duidelijkheid gegeven. Aan het begin was dat veel op strategie, later gingen we lekker hands-on aan de slag met bijvoorbeeld advertenties. Fijn dat dit allebei mogelijk is in dit traject! Ze helpt je echt met wat jíj nodig hebt. Dit vond ik heel fijn. Qua communicatie is Marieke heel duidelijk en open. Ik had het gevoel altijd terecht te kunnen bij haar met vragen en ze gaf altijd even enthousiast antwoord. Heel fijn persoon om mee samen te werken! 😊
Marissa Reijngoud
The E-mailclub
×
×

Winkelmand