Marieke Plant

Strategiesessie

Bespreek met mij hoe jij snel & slim kunt opschalen zónder meer uren te draaien.

Zodat je jouw omzet laat groeien en er meer tijd en persoonlijke vrijheid overblijft voor jou.

Op naar een onderneming met groei vanuit meer rust, plezier en voldoening. Op naar een doorbraak.

In deze call bespreken we

Marketing

Welke kansen ik voor jou zie om met slimme strategieën nu écht die klanten aan te trekken waar jij blijf van wordt én die jou goed betalen.

Kansen

Waar de korte én lange termijn kansen liggen in jouw bedrijf om echt die persoonlijke én financiële vrijheid te claimen.

Mindset

Waar ik zie dat jij jezelf nog in de weg staat om écht jouw financiële plafond te doorbreken én je bedrijf op te bouwen zoals jij diep van binnen wilt.

marieke plant

Plan een vrijblijvende strategiesessie

Je draait al minimaal 4 of 5K per maand. Daar ben je trots op, maar..
Groei is belangrijk voor jou. Je merkt dat de ambitie en dromen die jij hebt, niet passen bij de manier waarop je jouw bedrijft nu runt. Het kost veel tijd en energie om die omzet te realiseren en je loopt tegen een omzetplafond omdat jouw tijd ook niet oneindig is.

Aan de ene kant kriebelt het om meer omzet te halen, aan de andere kant zou je graag wat meer rust en tijd voor jezelf ervaren. Je wilt minder kwantiteit en meer kwaliteit.

Bespreek met mij waar jouw kansen liggen om jouw omzetplafond te doorbreken zónder meer uren te maken: op naar een tijdloos bedrijf waarmee je blijft groeien én kan genieten van vrijheid.

Zij gingen jou voor:

"Met Marieke heb je niet alleen een marketingstrateeg tot je beschikking, maar ook iemand die als het moet de vinger op de zere plek legt."

Allysia Machielsen – COOS

Even voorstellen

Hi, ik ben Marieke Plant. Naast dat ik gek ben op koken, lekkere etentjes en CrossFit help ik 50K+ food en lifestyle coaches en dienstverleners door te groeien zonder omzetplafond.

Dit doe ik niet alleen met marketing en strategie, maar ook mindset. Ik heb zelf ervaren dat hoe jij naar jezelf kijkt, in de wereld staat én hoe je je gedraagt álles zegt over het eindresultaat van jouw bedrijf én dus je leven. 

Alles wat ik leerde over marketing én mindset heb ik steeds weer gecombineerd en toegepast in mijn bedrijf. Mét resultaat:

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 3 én verviervoudigde ik mijn winst. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit strategie, marketing én mindset. Die driehoek is GOUD waard en maakt jou een magneet voor de leukste klanten.

Ben jij klaar om in de actie modus te gaan en die mentale, persoonlijke én financiële vrijheid te claimen? Het lijkt me geweldig om je te mogen helpen.

“De 1 op 1 call strategiesessie was zeer inspirerend voor mij. Met een realistische blik keken wij naar waar ik nu sta met mijn bedrijf en waar ik graag naar toe zou willen.

Wat het mij opleverde? Durf groots te dromen en durf uit je comfort zone te stappen om je dromen daadwerkelijk uit te laten komen. Marieke geeft mij energie én het vertrouwen dat het mij gaat lukken.”

Gelukkig Gezond met Tessa

"Je wil écht vanuit je hart mensen helpen, dat merk je aan hoe jij werkt met je klanten!"

We waren echt maar wat aan het aanmodderen voordat we met Marieke besloten te gaan samenwerken. We hadden allemaal dingen gehoord die we ‘moesten’ doen: social media, funnels, adverteren, een goede website etc. Maar we hadden geen concreet plan en daardoor voelde alles te veel in ons hoofd. In vergelijking met onze situatie vóór dat we met Marieke gingen werken staat er nu echt een concreet plan. We weten onze doelgroep, onze producten staan en er lopen advertenties om meer naamsbekendheid om te bouwen. Een voorbeeld: We waren wat sceptisch over adverteren, maar zagen ook de waarde er van. Na 3 weken adverteren staan er 250 mensen in onze mailingslist die we van meer waarde kunnen voorzien: fantastisch!
Athina & Vincent
The Kefi Lifestyle

"Marieke helpt je echt met wat jíj nodig hebt. Dit vond ik heel fijn."

Een paar maanden geleden ben ik bij Marieke in haar 1-op-1 traject gestapt. Ik ben zelf (e-mail)marketeer, maar was op zoek naar een mede marketeer om te sparren over mijn bedrijf en hoe ik bepaalde dingen het beste aan kon pakken. Bij de loodgieter lekt het en dat was bij mij ook een beetje het geval. De sessies met Marieke hebben mij een hoop duidelijkheid gegeven. Aan het begin was dat veel op strategie, later gingen we lekker hands-on aan de slag met bijvoorbeeld advertenties. Fijn dat dit allebei mogelijk is in dit traject! Ze helpt je echt met wat jíj nodig hebt. Dit vond ik heel fijn. Qua communicatie is Marieke heel duidelijk en open. Ik had het gevoel altijd terecht te kunnen bij haar met vragen en ze gaf altijd even enthousiast antwoord. Heel fijn persoon om mee samen te werken! 😊
Marissa Reijngoud
The E-mailclub

Enthousiast onderaan deze pagina belandt?

Dan weet jij net als ik dat je actie mag gaan ondernemen. Jij wilt meer, jouw bedrijf loopt, maar jouw dromen zijn groter. 

Ik weet zeker dat jij alles al in je hebt om hier een groot succes van te maken. Je hebt alleen nog wat praktische hulp nodig en vooral inzicht in alle kansen en mogelijkheden die er nog voor jou liggen omdat je vast zit in je eigen hoofd en mogelijkheden! Ik kan je hier bij helpen.

Ben je benieuwd naar die kansen? Plan hier dan direct een vrijblijvende match call met mij. We bespreken waar je staat, waar je heen wilt, wat je nu in de weg staat en welke kansen ik voor je zie. We bespreken samen of mijn 1:1 mentoring goed bij jou past.

PS: deze sessie is geschikt voor ondernemers die al ca 4K per maand draaien. Sta je daar nog niet? Lees dan even verder op deze pagina, ook daar kun je een call plannen.

×
×

Winkelmand