The Big Boost

Next level groeien en ondernemen vanuit rust, focus en een persoonlijke strategie met 1:1 coaching.

Jouw bedrijf loopt, maar jij voelt dat er méér in zit.

Schaal op met jouw bedrijf door middel van ijzersterke marketing, strategie maar bovenal mindset. Die driehoek is góud waard en maakt jou een magneet voor de allerleukste klanten.

Pak de focus, optimaliseer en groei door. Als bedrijf én als persoon. We werken 1-op-1 aan want de standaard programma’s ben jij ontgroeid.

Tijd om dat niet alleen te dromen, maar ook echt te doen! Hier help ik jou tijdens The Big Boost persoonlijk bij.

Jij bent coach of dienstverlener en jouw bedrijf loopt. Máár: jij voelt dat er meer in zit.

Jouw eerst droom is uitgekomen: je kan (lekker) van jouw bedrijf leven. Je draait zo’n 30 à 40K per jaar, of misschien zelfs al meer.

Jij snapt het ondernemersspel, want je hebt met de huidige aanpak al een mooie omzet. Maar dit is ontstaan uit toevalligheden, of bestaat nog teveel uit uurtje-factuurtje. Het komt voort uit: ‘gewoon doen en proberen’, maar die strategie heeft z’n plafond bereikt.

En dat zorgt voor een kriebel en misschien wat spanning op z’n tijd.

Jij wilt méér. Opschalen, minder tijd, meer winst en vrijheid. Jij wilt jouw volledige potentieel benutten. Eindelijk die droomresultaten.

Het loopt ‘wel lekker’ is voor jou niet (meer) genoeg.

Je ziet andere ondernemers keihard groeien én genieten van hun geld en vrijheid.

Doordat je die mooie resultaten ziet, geloof je dat het ook voor jou mogelijk is.

Maar iets houdt jou tegen om door jouw plafond heen te breken. 

En dat ‘iets’: dat is waar ik je mee help.

Gelukkig_Gezond_05-08-20 (met filter Aqua)-15

Tessa van Hal – Gelukkig Gezond met Tessa

"Toen ik startte met Marieke had ik nauwelijks omzet. Nu heb ik gemiddeld 10 nieuwe klanten per maand en heb ik een wachtlijst."

Voordat ik met Marieke aan de slag ging voelde ik dat ik er klaar voor was en ik wist ergens wel dat het me zou gaan lukken.. maar hoe? De kleine chaoot in mij zorgde ervoor dat er geen structuur was in mijn bedrijf.

Nu ben ik het meest trots dat ik eindelijk volledig mijn gevoel kan volgen en 100% voor mijn eigen bedrijf kan gaan. Ik voelde aan alles dat ik mezelf en mijn bedrijf klein hield. Mijn eigen energie is veranderd. Ik ben een introvert persoon en zal niet zo snel zeggen ‘Hey kijk mij eens shinen’ maar ik voelde ineens dat ik dat moest doen. Ik ontmoete nieuwe mensen en zag overal kans liggen. Is het mijn investering waard geweest? In 1 woord ja! Wat heeft het mij gebracht? Inzicht, rust, structuur en een helder plan en meer droomklanten!!

Ik begrijp als geen ander wat jij nu voelt en verlangt. Jij...

Stel je eens voor dat je het waar gaat maken…
Het is duidelijk dat dat (diep van binnen) is wat jij wilt. 
En ik weet zeker dat het ook weggelegd is voor jou.

Als dit écht is wat je wilt, dan heb je anders te kijken naar jouw bedrijf:

Ik zie het continu gebeuren. De dromen zijn er, de ambitie is er. Maar..

Je blijft teveel vasthouden aan ‘hoe het hoort’ in plaats van dat je gaat staan voor waar je écht in gelooft, bang om af te wijken.

Je blijft aanrommelen met losse ideeën of loopt compleet vast in jouw perfectionisme. Het maakt onzeker.

Je hebt zoveel te bieden, maar jouw ideale klant voelt en ziet het nog niet. Daardoor draai je nog niet jouw gewenste omzet, werk je nog niet met die áller leukste klant en ben je continu bang om door de mand te vallen.

Je pakt je eigen kansen en waarde nog niet in én dat zie je terug op jouw bankrekening.

Ik geloof dat juist als jij durft op te vallen door het anders te doen, 

door jezelf te zijn, 

misschien zelfs eerst jezelf te overwinnen, 

en dat te combineren met ijzersterke marketing en strategie,

je écht gaat opvallen, bij jouw ideale klant.

Wanneer je jouw passie combineert met deze aanpak heb je alles in huis om die droombusiness te runnen waarin jij vrijheid ervaart: in je bedrijf, financieel én jouw persoonlijke leven.

Even voorstellen

Ik ben Marieke! En als je mij een beetje kent weet je dat ik naast marketing en business gék ben op lekker eten, CrossFit én alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. 

Nadat ik 6 jaar heb gewerkt als marketeer, voor prachtige namen als Jumbo en Centraal Beheer en intensieve marketing traineeships heb gevolgd. Besloot ik te gaan ondernemen, met als missie: zoveel mogelijk ondernemers helpen het bedrijf van hun dromen te laten runnen met een strategie die écht bij ze past.

Dit doe ik niet alleen met marketing en strategie maar ook mindset.

Ik heb zelf ervaren dat hoe jij naar jezelf kijkt, in de wereld staat én hoe je je gedraagt álles zegt over het eindresultaat van jouw bedrijf én dus je leven. Daarvoor heb ik vele boeken verslonden, maar ook geïnvesteerd in trainingen van o.a. Kim Munnecom, Sanny Verhoeven en Cosmic Life.

Alles wat ik leerde over marketing én mindset heb ik steeds weer gecombineerd en toegepast in mijn bedrijf. Mét resultaat:

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 2,5 én verdrievoudigde ik mijn winst. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit strategie, marketing én mindset. Die driehoek is GOUD waard en maakt jou een magneet voor de leukste klanten.

Ben jij klaar om in de actie modus te gaan en die mentale, persoonlijke én financiële vrijheid te claimen? Het lijkt me geweldig om je te mogen helpen.

"Na 3 maanden coaching is er al veel veranderd. Mijn mindset met stip op 1. Ik doe dingen die ik voorheen never nooit had gedaan! Én mijn omzet gaat dit jaar zelfs x 2,5!

Als ik naar de afgelopen periode kijk, dan ben ik vooral trots op hoe ik mijn mindset veranderd heb. Na de coaching is er veel veranderd. Mijn mindset met stip op 1. Daarbij natuurlijk ook mijn aanbod. Marieke is een hele kundige & behulpzame vrouw, die écht het allerbeste met je voor heeft. Tijdens de 1:1 coachingcalls heeft ze alle aandacht voor je. Maar buiten deze calls staat ze ook altijd voor je klaar!

Ik zou het programma aan iedereen aanbevelen die graag wil groeien. Ik ga dit jaar zelfs x 2,5 met mijn omzet!

FAB_115

Fabienne Verberne – FabFit

Ben jij klaar voor:

In het Big Boost Programma daag ik je uit - én help ik je - om met jouw bedrijf dat plafond te doorbreken, naar het vrije leven waar jij naar verlangt.

In 6 maanden help ik jou met:

» Dromen en doelen: De plannen waar je al maanden of jaren tegen op ziet of over fantaseert realiteit maken.

» Accountability & Maatwerk: We werken sámen. Ik ben jouw hulplijn, stok achter de deur en accountability partner. We sparren, ik moedig je aan én ik denk mee in jóuw bedrijf. 

» Focus & Prioriteiten: We gaan keuzes maken en je bouwt structureel áán jouw bedrijf.

» Marketing & Strategie: Het neerzetten van een strategie die bij jou, jouw bedrijf en ideale klant past. Vanaf het niveau waar je nu staat. En het vergroten van je marketingkennis en skills om te blijven groeien. Je leert strategieën,  technieken en systemen die jouw marketing next level brengen en veel tijd gaan besparen.

» Mindset: Zelfs met de beste strategie of het mooiste aanbod kan het zijn dat je bedrijf tóch niet zo loopt als jij zou willen. Daarom pakken we naast strategie en marketing ook mindset mee.

» Optimalisatie: Je leert hoe je iets beter maakt, in plaats van dat je opnieuw begint. We kijken naar wat je inzet en gaat veranderen. Je kunt denken aan alle online tools en opties zoals weggevers, funnels, adverteren, een goede website maken. Je weet wat er kan en hoe je het doet. Maar we houden het zo simpel als mogelijk.

» Verkopen aan de allerleukste klanten: Je komt in contact met de mensen die jij het liefste als klant wilt, dat geeft energie én brengt geld binnen, want zonder omzet geen succesvol bedrijf.

Je geeft jouw bedrijf een ENORME BIG BOOST met tools en kennis die voor de rest van jouw ondernemersleven super veel waard blijven.

Dit krijg je tijdens het Big Boost Programma

"Je wil écht vanuit je hart mensen helpen, dat merk je aan hoe jij werkt met je klanten!"

We waren echt maar wat aan het aanmodderen voordat we met Marieke besloten te gaan samenwerken. We hadden allemaal dingen gehoord die we ‘moesten’ doen: social media, funnels, adverteren, een goede website etc. Maar we hadden geen concreet plan en daardoor voelde alles te veel in ons hoofd. In vergelijking met onze situatie vóór dat we met Marieke gingen werken staat er nu echt een concreet plan. We weten onze doelgroep, onze producten staan en er lopen advertenties om meer naamsbekendheid om te bouwen. Een voorbeeld: We waren wat sceptisch over adverteren, maar zagen ook de waarde er van. Na 3 weken adverteren staan er 250 mensen in onze mailingslist die we van meer waarde kunnen voorzien: fantastisch!
Athina & Vincent
The Kefi Lifestyle

"Met Marieke heb je niet alleen een marketingstrateeg tot je beschikking, maar ook iemand die als het moet en de vinger op de zere plek legt."

Door de begeleiding van Marieke werd ik mij bewust van een aantal blindspots. Ik wist wel dat ik die had, maar welke dat precies waren wist ik niet. Het kritisch blijven kijken naar mijn bedrijf en daarmee mijzelf dankzij Marieke heeft er ook voor gezorgd dat ik keiharde keuzes kon maken. Ik zeg keihard omdat dit betekende dat een gedeelte van mijn klanten hun abonnement opzei. Zij maakten ruimte voor mensen die wel bij mijn dienst passen.

Normaal zou ik zeggen: bij twijfel niet doen maar in dit geval vind ik dit anders. Met deze 1-op-1 coaching heb je niet alleen een marketingstrateeg tot je beschikking, maar ook iemand die de handen uit de mouwen steekt als het moet en de vinger op de zere plek legt. Daardoor had ik niet meer het gevoel dat ik het alleen maar alleen moest doen.
Allysia Machielsen
COOS

"Marieke helpt je echt met wat jíj nodig hebt. Dit vond ik heel fijn."

Een paar maanden geleden ben ik bij Marieke in haar 1-op-1 traject gestapt. Ik ben zelf (e-mail)marketeer, maar was op zoek naar een mede marketeer om te sparren over mijn bedrijf en hoe ik bepaalde dingen het beste aan kon pakken. Bij de loodgieter lekt het en dat was bij mij ook een beetje het geval. De sessies met Marieke hebben mij een hoop duidelijkheid gegeven. Aan het begin was dat veel op strategie, later gingen we lekker hands-on aan de slag met bijvoorbeeld advertenties. Fijn dat dit allebei mogelijk is in dit traject! Ze helpt je echt met wat jíj nodig hebt. Dit vond ik heel fijn. Qua communicatie is Marieke heel duidelijk en open. Ik had het gevoel altijd terecht te kunnen bij haar met vragen en ze gaf altijd even enthousiast antwoord. Heel fijn persoon om mee samen te werken! 😊
Marissa Reijngoud
The E-mailclub

The Big Boost past bij jou als..

De eerste maand is al lifechanging:

"Marieke is enthousiast en heeft ontzettend veel waardevolle kennis. Ze is professioneel en heeft echt wat te bieden. "

Ik zocht structuur en strategie, eerst denken waarom en daarna pas in de uitvoering overgaan. Het voelde alsof ik maar wat aanrommelde met marketing. Er is nu een goede basis gelegd. Marieke is enthousiast en heeft ontzettend veel waardevolle kennis. Ze is professioneel en heeft echt wat te bieden. Ze biedt structuur én kennis. We hebben nu heel duidelijk onze ideale klant. We focussen met onze strategie ook alleen daarop en dat zorgde er al heel snel voor dat we de juiste klant binnen krijgen.
Ilse
bbb health boutique

"Je werkt heel persoonlijk: het is geen one size fits all"

Marieke leerde me ook dat sometimes.. ‘less is more’ (moeilijk voor een burlesque danseres), maar oh zo waar! Als je alles wilt doen, dan doe je of niks, of niet alles even goed. Ik kan nu gemakkelijker de prioriteiten herkennen en de andere ideeën ‘parkeren’. Werk veel productiever en voel me veel meer ontspannen als ik aan mijn ‘marketing to do’ denk. Er is een alle overkoepelende strategie! Ik heb heel helder wat mijn doelen zijn en hoe ik daar kan komen. (en een groot deel daarvan is al gedaan en behaald, yes!
Dieuwke
Eliza Kama
Marketing is niet mijn sterkste kant, maar waar ik eerst dacht ik kan dit nooit, ik snap er niks van en wil er eigenlijk ook niks van weten. Nu heb ik zoveel geleerd in de afgelopen 3 maanden en nu ik de resultaten al zo snel zie, geeft het me veel energie. Ik begrijp wat ik doe en wat ik moet doen om klanten aan te trekken en waarom ik dingen doe. Dat geeft voldoening als je dan ziet dat het echt werkt ook! Dat was me zonder Marieke niet gelukt.
Eveline
Healthy Habits by Eveline

Ben je enthousiast helemaal onderaan deze pagina beland?

Dan weet jij net als ik dat je actie mag gaan ondernemen. 

Jij wilt meer, jouw bedrijf loopt, maar jouw dromen zijn groter. Ik weet zeker dat jij alles al in je hebt om hier een groot succes van te maken. Je hebt alleen nog wat praktische hulp nodig en vooral inzicht in alle kansen en mogelijkheden die er nog voor jou liggen omdat je vast zit in je eigen hoofd en mogelijkheden! Ik kan je hier bij helpen.

Ben je benieuwd naar die kansen? Plan hier onder direct een vrijblijvende match call met mij. We bespreken waar je staat, waar je heen wilt, wat je nu in de weg staat en welke kansen ik voor je zie. We bespreken samen of The Big Boost goed bij jou past. 

Veelgestelde vragen

Je bent al even ondernemer, maar je voelt dat er meer in zit. Je weet ongeveer wat je moet doen, maar hoe je het echt voor jou laat werken: dat is de vraag. Verder heb je soms mentale blokkades waardoor je niet de stappen zet die je diep van binnen graag wilt zetten. Je zit vast in jouw eigen hoofd en ideeën, maar weet: daarbuiten zit mijn groei.

De investering van het traject deel ik met je in onze match call als we een match zijn en ik zeker weet dat ik je hierbij kan helpen!

Ja, in overleg is dit te regelen.

We beginnen met een match call. Hier heb ik iedere maand een aantal plekken voor vrijgemaakt in mijn agenda. 

Is er een match? Dan bepalen we samen de exacte startdatum. 

×
×

Winkelmand