Het Big Boost Programma

Groeien en ondernemen vanuit rust, focus en strategie met 1:1 coaching.

Jij bent klaar om te groeien, je weet dat er meer in zit, maar hoe je dat praktisch voor elkaar krijgt? Daar loop je regelmatig op vast. Je verlangt naar een ervaren sparringspartner en een stevige stok achter de deur.

The Big Boost is hét persoonlijke marketing coaching traject voor ondernemers die niet meer met losse flodders willen schieten, maar focus zoeken.

Je wordt 5 maanden lang intensief door mij begeleid. Ik motiveer, inspireer, help en leer je jouw droombedrijf te realiseren met een praktische marketingstrategie die bij je past. 

Je wéét dat er meer in zit, jij wilt groeien.

Maar je herkent jezelf ook in één of meer van deze dingen:

Jij bent klaar om te doen wat nodig is om jouw bedrijf die dikke boost te geven. Maar een stok achter de deur en sparringpartner: die kun je wel gebruiken.

Dan is dit voor jou. Lees even verder!

Klaar voor een flinke boost?

Je bent gestart met je bedrijf. Je zit bomvol passie en vakkennis. Het liefste help je zoveel mogelijk mensen, je zou zó graag doorgroeien. 

Je ziet andere ondernemers toffe dingen opzetten en leuke klanten binnenhalen. Maar het lukt jou nog niet om aan die knoppen te draaien die je groei gaan opleveren.

Je probeert weleens wat, maar vervalt snel weer en laat die leuke ideeën weer los als je bedenkt hoeveel werk het is, het resultaat achterblijft of als je simpelweg niet weet hóé je het allemaal moet doen.

Je weet dat er zoveel meer in zit en wilt niet meer aanmodderen. Je wilt steeds weer leuke klanten krijgen die jij zo goed kan helpen.

Je bent klaar voor focus, groei en een aanpak die bij jou past. Klaar voor een Big Boost!

Stel je eens voor dat je de stress en frustratie rondom het aantrekken van nieuwe klanten of marketing kan loslaten. Dat je vanuit rust, focus en structuur gaat werken. Zonder losse flodders, zonder steeds opnieuw te beginnen. 

Ben jij klaar voor:

In het Big Boost Programma daag ik je uit - én help ik je - om samen te blijven bouwen en optimaliseren zodat jouw bedrijf gaat groeien naar het niveau waar jij naar verlangt.

In 5 maanden ga jij aan de slag met:

  • Het neerzetten van een strategie die bij jou, jouw bedrijf en ideale klant past. Vanaf het niveau waar je nu staat.
  • De plannen waar je al maanden of jaren tegen op ziet realiteit maken.
  • Focus opbouwen in het structureel werken en bouwen aan jouw bedrijf.
  • Het vergroten van je marketingkennis en skills om te blijven groeien.
  • Het leren van technieken en systemen die jouw marketing next level brengen en veel tijd gaan besparen.
  • Alle online tools en opties zoals weggevers, funnels, adverteren, een goede website maken. Je weet wat er kan en hoe je het doet.
  • Je komt in contact met de mensen die jij het liefste als klant wilt.

Je geeft jouw bedrijf een ENORME BIG BOOST met tools en kennis die voor de rest van jouw ondernemersleven super veel waard blijven.

Dit krijg je tijdens het Big Boost Programma

De investering voor het Big Boost Programma is €2797  exclusief btw. Betalen in 5 termijnen is zonder meerkosten mogelijk*.

Per september zijn er weer een beperkt aantal plekken vrij om te starten. Wil je zeker zijn van een start in september? Plan dan nu je kennismaking vrijblijvend in!

Geschikt voor (pre)starters?

Ja, het programma is zeker geschikt voor (pre)starters die hun bedrijf en marketing vanaf het begin af aan goed willen opbouwen vanuit structuur en strategie. Het startpunt bepalen we samen en onder mijn intensieve begeleiding ga je aan de slag met het bouwen van jouw bedrijf en marketingstrategie met een Big Boost!

Ook interessant voor de ervaren ondernemer?

Jazeker! The Big Boost past heel goed bij een onderneming die klaar is voor een volgende stap. We starten vanuit het level waar jij nu staat. Op ieder niveau is professionaliseren mogelijk (en soms ook hoog nodig). Wil je jouw bedrijf dus letterlijk een boost naar het volgende level geven? Dan is het Big Boost Programma zéker geschikt voor jou.

Als ik naar de afgelopen periode kijk, dan ben ik vooral trots op hoe ik mijn mindset veranderd heb. Voorheen werd mij vaak verteld dat dingen niet mogelijk waren, dat er al zo veel mensen zijn die hetzelfde doen. Maar dankzij Marieke ben ik hier compleet anders naar gaan kijken. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik flink gegroeid ben. Ik durf groter te denken, en zie ook mijn waarde in!

Na 3 maanden coaching is er veel veranderd. Mijn mindset met stip op 1. Daarbij natuurlijk mijn gehele aanbod. Inzichten omtrent marketing. Ik heb een mini-magazine gemaakt en ben bezig met het schrijven van een Health Switch. Dit zijn dingen die ik voorheen never nooit had gedaan!

Marieke is een hele kundige & behulpzame vrouw, die écht het allerbeste met je voor heeft. Tijdens de 1:1 coachingcalls heeft ze alle aandacht voor je. Je hebt zelf ook inbreng in wat je het belangrijkste vind. Maar buiten deze calls staat ze ook altijd voor je klaar!

Ik zou het programma aan iedereen aanbevelen die graag wil groeien. Graag inzichten krijgt van iemand die niet te dichtbij staat. Het levert je veel op! Als jij door de bomen het bos niet meer ziet en graag wil werken aan je marketing ben je bij Marieke op het juiste adres. Zelf vind ik het ook heel prettig dat ze affiniteit heeft met voeding / leefstijl. Ze weet waar ze over praat.
Fabienne
Fab Fit
We waren echt maar wat aan het aanmodderen voordat we met Marieke besloten te gaan samenwerken. We hadden allemaal dingen gehoord die we ‘moesten’ doen: social media, funnels, adverteren, een goede website etc. Maar we hadden geen concreet plan en daardoor voelde alles te veel in ons hoofd. In vergelijking met onze situatie vóór dat we met Marieke gingen werken staat er nu echt een concreet plan. We weten onze doelgroep, onze producten staan en er lopen advertenties om meer naamsbekendheid om te bouwen. We waren wat sceptisch over adverteren, maar zagen ook de waarde er van. Na 3 weken adverteren staan er 250 mensen in onze mailingslist die we van meer waarde kunnen voorzien: fantastisch!

"Je wil écht vanuit je hart mensen helpen en dat merk je aan hoe jij werkt met je klanten!"
Athina & Vincent
The Kefi Lifestyle
Voordat ik met Marieke aan de slag ging voelde ik dat ik er klaar voor was en ik wist ergens wel dat het me zou gaan lukken.. maar hoe? De kleine chaoot in mij zorgde ervoor dat er geen structuur was in mijn bedrijf. Voorheen rommelde ik maar een beetje aan met mijn marketing nu weet ik wat ik aan het doen ben, waarom ik doe wat ik doe en het allerbelangrijkste voor WIE ik het doe! Samen met Marieke brachten we mijn klantenreis in kaart en kwam ik erachter wie mijn droomklanten nou eigenlijk zijn. Want zeg nou zelf, niet iedere betalende klant is ook ECHT jouw droomklant. Doordat ik weet voor ik het doe trek ook echt alleen maar die leuke gemotiveerde klanten aan. Toen ik startte met Marieke had ik voorzichtig ingezet op 3 tot 4 nieuwe klanten per maand. Nu heb ik gemiddeld 10 nieuwe klanten per maand en heb ik een wachtlijst.
Tessa
Gelukkig Gezond met Tessa
Marieke leerde me ook dat sometimes.. ‘less is more’ (moeilijk voor een burlesque danseres), maar oh zo waar! Als je alles wilt doen, dan doe je of niks, of niet alles even goed. Ik kan nu gemakkelijker de prioriteiten herkennen en de andere ideeën ‘parkeren’. Werk veel productiever en voel me veel meer ontspannen als ik aan mijn ‘marketing to do’ denk. Er is een alle overkoepelende strategie! Ik heb heel helder wat mijn doelen zijn en hoe ik daar kan komen. (en een groot deel daarvan is al gedaan en behaald, yes!
Dieuwke
Eliza Kama
Marketing is niet mijn sterkste kant, maar waar ik eerst dacht ik kan dit nooit, ik snap er niks van en wil er eigenlijk ook niks van weten. Nu heb ik zoveel geleerd in de afgelopen 3 maanden en nu ik de resultaten al zo snel zie, geeft het me veel energie.

Ik begrijp wat ik doe en wat ik moet doen om klanten aan te trekken en waarom ik dingen doe. Dat geeft voldoening als je dan ziet dat het echt werkt ook! Dat was me zonder Marieke niet gelukt.
Eveline
Healthy Habits by Eveline
Ik zocht structuur en strategie, eerst denken waarom en daarna pas in de uitvoering overgaan. Het voelde alsof ik maar wat aanrommelde met marketing. Er is nu een goede basis gelegd. Marieke is enthousiast en heeft ontzettend veel waardevolle kennis. Ze is professioneel en heeft echt wat te bieden. Ze biedt structuur én kennis. We hebben nu heel duidelijk onze persona's voor ogen, onze ideale klant. We focussen ook alleen daarop en dat zorgt er nu al voor dat we de juiste klant binnen krijgen.
Ilse
bbb health boutique

Even voorstellen!

De afgelopen 6 jaar heb ik op verschillende plekken gewerkt als marketeer. Totdat ik besloot om voor mijzelf te beginnen met als missie: zoveel mogelijk ondernemers helpen met een marketingstrategie die écht bij ze past. Want hoe vaak doe je wel niet iets omdat je denkt dat het zo hoort, maar past het toch niet bij je (en werkt het dus niet)?

Er is helaas geen toverpil die je ineens bakken met klanten bezorgd. Zelfs als marketing expert ervaar ik dat voor mijn eigen bedrijf! Er bestaat geen ‘one size fits all’ plannetje waarmee je gelijk een top omzet draait. Ik weet dat het frustrerend is, hoe boos of verdrietig het je soms maakt. Maar ik weet gelukkig ook dat het anders kan!

Als jij er klaar voor bent, dan help ik je graag om klanten te krijgen op een manier die bij jou past.

Ik help mijn klanten door intensief samen te werken aan een aanpak waarmee jij eindelijk continu genoeg klanten binnenhaalt om lekker te leven van jouw bedrijf. Maar nog belangrijker: je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit een positieve energie en mindset.

Ben jij klaar om in de actie modus te gaan en resultaat te zien? Dan is deze persoonlijke marketing coaching iets voor jou. Het lijkt me geweldig om je te mogen helpen.

Veelgestelde vragen

Eigenlijk voor iedereen met de ambitie om te groeien, of je nu start of al even onderweg bent. De coaching is persoonlijk en pas ik dus aan op de fase waar jij nu in zit.

Als starter is het programma geschikt als je gelijk een goede basis wilt neerzetten en daar begeleiding bij wilt. Wil je liever zelfstandig aan de slag dan kun je een kijkje nemen bij mijn Boost Your Business programma

Ben je al een tijdje ondernemer. Loopt het wel maar mag het beter, toffer, professioneler of efficiënter? En heb je behoefte aan iemand die je helpt om stappen te bepalen, met je kan sparren en je nieuwe dingen leert en inspireert? Dan is het Big Boost Programma voor jou!

De investering van het traject is op dit moment €2797 exclusief btw. Elke ronde bekijk ik de prijs opnieuw. Het kan dus zijn dat het de volgende keer duurder is.

Ja, je kunt zonder extra kosten in 5 termijnen betalen. 

In september zijn er weer een aantal plekken vrij. Wil je zeker zijn van een start in september? Plan dan je kennismaking nu in!

Is er een match? Dan bepalen we samen de exacte startdatum. 

De trainingen, handleidingen, tutorials en andere middelen kun je nog een jaar inzien.

×
×

Winkelmand