Gratis 3-delige Online Training

Bouw een succesvol bedrijf

In deze videoreeks laat ik jou als coach, trainer of dienstverlener heel concreet zien:

✓ hoe je in 3 stappen een succesvol bedrijf bouwt.

✓ wat de meest gemaakte fouten zijn bij het starten van een bedrijf en wat jij beter kan doen.

✓ wat er nodig is om (je eerste) klanten te krijgen.

✓ hoe je vervolgens verder bouwt om keer op keer meer klanten te krijgen.

En natuurlijk leg ik uit hoe je dat doet.

Dit kan je verwachten

✓ 3 korte, to the point video’s die je kan bekijken waar & wanneer jij wil

✓ totale tijdsbesteding van 20 minuten

✓ je krijgt meteen na inschrijving toegang tot de video’s

✓ en helemaal gratis!

"Heb jij behoefte aan een helder, duidelijk en makkelijk toepasbaar marketingplan, heb je geen verstand van marketing, maar wil je wel je bedrijf laten groeien en doen waar jij goed in bent? Dan kan ik je Marieke zeker aanbevelen!
Tessa van Hal
Leefstijlcoach
"Marieke is enthousiast en heeft ontzettend veel waardevolle kennis. Ze is professioneel en heeft echt wat te bieden. Ze biedt structuur én kennis."
Ilse van de Steege
Eigenaresse bbb health boutique Delft
"Als jij door de bomen het bos niet meer ziet en graag wil werken aan je marketing ben je bij Marieke op het juiste adres."
Fabienne Verberne
Orthomoleculair therapeut

Even Voorstellen

Hi, ik ben Marieke Plant. Naast dat ik gek ben op koken, lekkere etentjes en CrossFit help ik ondernemers zoals jij groeien.

Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring in het marketingvak. Ik mocht werken voor kleine bedrijven, een marketing agency en grote merken als Jumbo en Centraal Beheer.

Alles wat ik leerde over marketing én mindset heb ik steeds weer gecombineerd en toegepast in mijn bedrijf. Mét resultaat:

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 3 én verviervoudigde ik mijn winst. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit strategie, marketing én mindset. Die driehoek is GOUD waard en maakt jou een magneet voor de leukste klanten.

In deze video reeks leer ik je de belangrijkste basiselementen voor een succesvol bedrijf dat keer op keer groeit. En waar jij écht blij van wordt.

×
×

Winkelwagen