1:1 marketing & business mentor traject

Persoonlijke en strategische 1:1 coaching naar meer omzet, tijd en voldoening als dienstverlener of coach.

Wat zou het voor jou betekenen als jij én het geld én de tijd hebt voor alles wat je wilt?

Als je groeit op een tijdloze manier: meer omzet terwijl je uren mindert. Zodat er meer tijd overblijft voor jóu.

Als je geen slaaf meer bent meer van je agenda met eindeloze consulten achter elkaar of tarieven op basis van vergoedingen.

Als je klanten helpt op het level en de manier waar je steeds naar hebt verlangd. Wat zorgt voor héle tevreden klanten en meer persoonlijke rust en voldoening.

Als je het ondernemerschap ervaart zoals het bedoeld is: work hard, play harder.

En wat als ik je vertel dat het voor jou mogelijk is?

Ik geloof dat jij met een slimme en tijdloze strategie en de juiste ondernemers mindset kan blijven opschalen en bouwen aan een toekomstbestendig bedrijf, zonder omzetplafond op basis van jouw tijd. Dat zorgt voor focus en rust. 

Zodat jij de vrijheid van het ondernemerschap gaat ervaren zoals het bedoeld is.  

Nu en in de toekomst. 

ALS COACH/DIENSTVERLENER HEB Jij AL EEN FIJN BEDRIJF OPGEBOUWD,

Je draait al minimaal 4 of 5K per maand. Daar ben je trots op, maar..
het kan beter vind je. Jij gaat niet alleen áán van meer omzet of winst, je wilt vooral ook genieten van tijd om te doen wat je wilt met dat geld. Je wilt en-en.

Slim groeien is daarom belangrijk voor jou. Je merkt dat de ambitie en dromen die jij hebt, niet passen bij de manier waarop je jouw bedrijft nu runt. 

Aan de ene kant kriebelt het om meer omzet te halen, aan de andere kant zou je graag wat meer rust en tijd voor jezelf ervaren en minder uren maken voor een fijne omzet.

Je wilt jouw klanten helpen op de allerbeste en meest kwalitatieve manier. 
Liever een handvol klanten op hoog level verder helpen dan als een lopende band heel veel klanten bedienen op de standaard wijze die energie slurpt. Voldoening staat namelijk ook hoog op jouw lijstje.

Als ik een gokje mag wagen:

Jij fantaseert weleens over een online traject of het afstappen van losse consulten of verkopen van heel veel kleine pakketten. Maar je wordt ook overmeesterd door gedachten als: “Wat gebeurt er als ik me anders in de markt ga zetten dan mensen van mijn ‘soort’ gewend zijn?”.

Toch voel je dat het tijd is voor een andere aanpak, een aanpak die jou dient. 

Met andere woorden: je bent op zoek naar een manier om jouw bedrijf zo tijdloos en toekomstbestendig mogelijk te maken. 
Je wilt je inzetten voor langetermijnsucces op een manier die is vol te houden en waarin je eindelijk de vrijheid van het ondernemerschap ervaart. In geld, tijd én voldoening. Niet alleen nu, maar jaar na jaar.

Maar iets houdt jou tegen, je bent er nog niet over uit hóe. 

En dat wil ik je laten zien. 

"Toen ik startte met Marieke had ik nauwelijks omzet. Nu heb ik gemiddeld 10 nieuwe klanten per maand en heb ik een wachtlijst."

Voordat ik met Marieke aan de slag ging voelde ik dat ik er klaar voor was en ik wist ergens wel dat het me zou gaan lukken.. maar hoe? Nu ben ik het meest trots dat ik eindelijk volledig mijn gevoel kan volgen en 100% voor mijn eigen bedrijf kan gaan. Ik voelde aan alles dat ik mezelf en mijn bedrijf klein hield. Mijn eigen energie is veranderd. Ik ben een introvert persoon en zal niet zo snel zeggen ‘Hey kijk mij eens shinen’ maar ik voelde ineens dat ik dat moest doen. Ik ontmoete nieuwe mensen en zag overal kans liggen. Is het mijn investering waard geweest? In 1 woord ja! Wat heeft het mij gebracht? Inzicht, rust, structuur en een helder plan en meer droomklanten!!

Tessa van Hal – gelukkig gezond met tessa

Ik gun jou óók die doorbraak

Ik geloof namelijk dat je ongelooflijk succesvol kan zijn in jouw branch, zonder dat je consult na consult moet af werken, afhankelijk bent van vergoedingen of een overvolle agenda. Het kan zoveel gemakkelijker. En óók zoveel leuker 😉

Ik gun jou meer tijd om te genieten, te ondernemen vanuit rust. Omdat dat betekent dat je geweldige resultaten behaald, in minder tijd.

En dat voelt lekker, lees maar eens:

Even voorstellen

Hi, ik ben Marieke Plant. Naast dat ik gek ben op koken, lekkere etentjes en CrossFit help ik ondernemers zoals jij groeien.

Dit doe ik niet alleen met marketing en strategie, maar ook mindset. Omdat ik geloof dat hoe jij naar jezelf kijkt, in de wereld staat én hoe je je gedraagt álles zegt over het eindresultaat van jouw bedrijf én dus je leven. 

Alles wat ik leerde over marketing én mindset heb ik steeds weer gecombineerd en toegepast in mijn bedrijf. Mét resultaat:

In mijn tweede jaar als ondernemer ging mijn omzet ruim x 3 én verviervoudigde ik mijn winst. Een resultaat dat ook voor mijn klanten niet vreemd is!

Dat is precies wat ik jou ook gun. Ik kan je alles vertellen over marketing, maar daag je ook uit om te groeien als persoon. Zodat je leert hoe het steeds beter kan! Altijd vanuit strategie, marketing én mindset. Die driehoek is GOUD waard en maakt jou een magneet voor de leukste klanten.

Ben jij klaar om in dit aan te pakken en die mentale, persoonlijke én financiële vrijheid te claimen? Het lijkt me geweldig om je te mogen helpen.

"Je wil écht vanuit je hart mensen helpen, dat merk je aan hoe jij werkt met je klanten!"

We waren echt maar wat aan het aanmodderen voordat we met Marieke besloten te gaan samenwerken. We hadden allemaal dingen gehoord die we ‘moesten’ doen: social media, funnels, adverteren, een goede website etc. Maar we hadden geen concreet plan en daardoor voelde alles te veel in ons hoofd. In vergelijking met onze situatie vóór dat we met Marieke gingen werken staat er nu echt een concreet plan. We weten onze doelgroep, onze producten staan en er lopen advertenties om meer naamsbekendheid om te bouwen. Een voorbeeld: We waren wat sceptisch over adverteren, maar zagen ook de waarde er van. Na 3 weken adverteren staan er 250 mensen in onze mailingslist die we van meer waarde kunnen voorzien: fantastisch!
Athina & Vincent
The Kefi Lifestyle

Dit kun je verwachten in mijn exclusieve 1:1 Mentor traject

» Dromen & Doelen behalen: De plannen waar je al tijden over fantaseert realiteit maken. In tijd, geld, plezier, maar het liefst allemaal.

» Accountability: Je gaat bergen verzetten door een stevige stok achter de deur om te gaan doen wat nodig is.

» Eerlijkheid: Iemand die de vinger op de zere plek legt en je bewust maakt van patronen. Dat vind je fijn, want je weet: alleen zo kun je groeien.

» Focus: We gaan keuzes maken en je bouwt structureel áán jouw bedrijf.

» Strategie: We maken een tijdloos plan voor jouw bedrijf. Geen standaard riedeltje, maar maatwerk op basis van jouw dromen en doelen.

» Marketing: Je leert strategieën,  technieken en systemen die jouw marketing next level brengen en veel tijd gaan besparen. Zo simpel mogelijk.

» Mindset: Zelfs met de beste strategie of het mooiste aanbod kan het zijn dat je bedrijf tóch niet zo loopt als jij zou willen. Door middel van coaching op maat groei je als ondernemer en persoon.

» Optimalisatie: Een plan is niet genoeg. Groei ontstaat wanneer je start met optimaliseren. We schaven bij en verbeteren waar kansen liggen.

Kortom: volledige focus op een aanpak die voor jou werkt.

We plakken niet klakkeloos een 0 achter jouw tarief en ik adviseer ook niet zomaar iedereen ‘om er gewoon een online aanbod bij te maken voor extra inkomen’. We gaan voor win-win. Een aanpak waarmee jij én geld én tijd hebt voor alles wat je wilt bereiken, maar óók  waarmee je jouw klanten op de allerbeste manier helpt zodat zij je voor altijd dankbaar zijn (en dus weer aanbevelen). Een blik op de toekomst. Maatwerk dus.

"Met Marieke heb je niet alleen een marketingstrateeg tot je beschikking, maar ook iemand die als het moet de vinger op de zere plek legt."

Allysia Machielsen – COOS

Het mentor traject past bij jou

Wanneer je je herkent in wat je leest op deze pagina én:

Zij gingen jou voor:

Kun je jezelf voorstellen wat er allemaal voor jou verandert als je investeert in dit traject? Volle focus, ondersteuning, nieuwe kansen en onvoorwaardelijke persoonlijke begeleiding. Een half jaar lang.

"Na 3 maanden coaching is er al veel veranderd. Mijn mindset met stip op 1. Ik doe dingen die ik voorheen never nooit had gedaan! Én mijn omzet gaat dit jaar zelfs x 2,5!​

Marieke is een hele kundige & behulpzame vrouw, die écht het allerbeste met je voor heeft. Tijdens de 1:1 coachingcalls heeft ze alle aandacht voor je. Maar buiten deze calls staat ze ook altijd voor je klaar! Ik zou het programma aan iedereen aanbevelen die graag wil groeien. Ik ga dit jaar zelfs x 2,5 met mijn omzet!

Fabienne Verberne – Fabfit

Enthousiast onderaan deze pagina beland?

Dan weet jij, net als ik, dat je direct actie mag ondernemen. Jij wilt meer, jouw bedrijf loopt, maar jouw dromen zijn groter. 

Ik weet zeker dat jij alles al in je hebt om hier een groot succes van te maken. Je hebt alleen nog wat praktische hulp nodig en vooral inzicht in alle kansen en mogelijkheden die er nog voor jou liggen omdat je vast zit in je eigen hoofd en mogelijkheden! Ik kan je hier bij helpen.

Ben je benieuwd naar die kansen? Plan hier dan direct een vrijblijvende match call met mij. We bespreken waar je staat, waar je heen wilt, wat je nu in de weg staat en welke kansen ik voor je zie. We bespreken samen of mijn 1:1 mentoring goed bij jou past.

Veel gestelde vragen over het mentortraject

Je bent al even ondernemer, maar je voelt dat er meer in zit. Je weet ongeveer wat je moet doen, maar hoe je het echt voor jou laat werken: dat is de vraag. Verder heb je soms mentale blokkades waardoor je niet de stappen zet die je diep van binnen graag wilt zetten. Je zit vast in jouw eigen hoofd en ideeën, maar weet: daarbuiten zit mijn groei.

De eerste stap naar het 1:1 traject is een persoonijke match call. Ik vind het belangrijk dat jij en ik allebei overtuigd zijn dat ik jou kan helpen. Zodra het daar over eens zijn deel ik de investering met je. De meeste ondernemers vinden het trouwens meevallen 😉

Ja, in overleg is dit te regelen.

We beginnen met een match call. Hier heb ik iedere maand een beperkt aantal plekken voor vrijgemaakt in mijn agenda. 

Ik vind het belangrijk dat je de allerbeste en persoonlijkste begeleiding krijgt. Daarom werk ik met een select aantal ondernemers. Dat betekent dat we snel kunnen schakelen en je op korte termijn kan starten. 

Dus is er een match? Dan bepalen we samen de exacte startdatum.