1:1 Intensive strategie traject

Jij mag misschien niet klagen van jezelf. Je verdient misschien net genoeg om van te leven. Maar toch, je voelt aan ALLES dat er meer in zit. Misschien niet alleen in omzet, maar juist ook in fun, vrije tijd, genieten.

Jij wilt van nét genoeg, naar méér dan genoeg. Tijd, geld, energie. Om te genieten van je bedrijf én leven. 

Klinkt dit je bekend in
de oren?

Jij wilt van nét genoeg, naar méér dan genoeg. Om te genieten van je bedrijf én leven.

Het voelt soms als een gebrek aan kennis, maar hoe vaak lees jij écht iets nieuws?

Diep van binnen gaat het over de spanning op de acties die daadwerkelijk impact maken en de onzekerheid die daar omheen hangt.

Terwijl je verlangt naar genieten, groei, passie en energie.

Het is mijn missie om jou te helpen van prima en comfortabel NAAR een leven creëren zonder grenzen in tijd, energie, geld.

Als ik jou zo mag inschatten denk je soms stiekem ‘ik mag niet klagen'.

Maar tegelijk heb je ook het gevoel dat je niet alles uit je leven en je bedrijf haalt. Je draait al minimaal 4 of 5K per maand. Daar ben je trots op, maar..

Je bent alleen nog aan het zoeken naar de hoe en wat het verschil maakt voor jou. 

Jij wilt weer opnieuw plezier halen uit je bedrijf. De strategie en plannen volgens het boekje loslaten en unieke stappen ontdekken die bij je passen. 

Je bent benieuwd naar nieuwe kansen om je bedrijf rendabeler en winstgevender te maken en zoekt helderheid over je aanbod en de strategie die daarbij hoort. Je wilt het slim aanpakken, maar daarbij niet alleen je hoofd, maar ook je hart gebruiken.

Je verlangt naar ondersteuning bij het ondernemen op jouw tempo, van iemand die eerlijk en oprecht met je is. 

Je zoekt naar een mooie mix van strategie implementeren én ondernemen op gevoel. 

En bij dit alles is het belangrijk voor je dat het past bij wie jij bent en wat echt belangrijk is voor jou. 

Geen gouden bergen, maar samen dedicated werken aan jouw doelen. Dat is wat dit mentorship is. De real deal.

Te veel ondernemers streven naar de droom van een ander: jij ook?

Om mij heen zie ik zoveel vrouwen die prachtige doelen stellen, maar ze vaak niet behalen óf niet tevreden zijn over hun resultaat. Dit kan komen door een verkeerde aanpak, maar komt nog veel vaker door een disbalans in strategie, business én wie jij werkelijk bent en wat JOUW verlangens zijn. Te veel vrouwen jagen de dromen van anderen na, gevangen in de bubbel die we online zien.

Want het is nu eenmaal een feit dat een online cursus niet bij iedereen past, hoe strategisch het ook klinkt. Of dat je helemaal niet gemaakt bent voor het geven van trainingen en veel liever gewoon zelf je vak uitvoert. Ik noem even twee voorbeelden, maar het is 9/10 de reden waardoor ondernemen zwaar voelt. Die disbalans van wie jij bent, jouw business strategie, jouw marketing.

En daar wil ik met je aan werken.

 

In 5 maanden gaan we voor meer balans waardoor er ruimte ontstaat voor rust én groei! Dit doe ik met een unieke mix van NLP (persoonlijk werk), business strategie en marketing implementatie. 

Along the way help ik je met verschillende tools om de beste ondernemer naar boven te halen die in je zit én bouwen we aan een solide strategie. Helemaal op maat.

Dit is wat je krijgt

  • Live kick-off op locatie (of in een online call indien gewenst) waarin we verwachtingen naar elkaar uitspreken, jouw dromen en doelen bepalen en checken met wat jij diep van binnen werkelijk wilt. Deze sessie is bedoelt om samen een geweldige start te hebben en duidelijk te krijgen wat jij wilt bereiken en in welke grote lijnen we dat gaan doen. De basis wordt hier gelegd.
  • 5 maanden begeleiding van Marieke
  • Iedere 2 weken een call: We wisselen strategiesessies af met mindsetwerk en focusmomenten om jouw prioriteiten en to do’s scherp te krijgen.
  • Voxer support 24/5: je kunt mij berichten met al je vragen, struggles en nieuwe ideeën.
  • Onbeperkt feedback op bijvoorbeeld teksten, website, socials of andere marketing uitingen.
  • Bonus: Je krijgt toegang tot al mijn online programma’s en trainingen.

De investering voor het traject is 7777,- en is te betalen in 1, 3 of 6 termijnen.

mijn Methode

Jij wilt én én. Een goedlopende business én leven zonder grenzen van tijd, geld en energie.

Dat vraagt om acties die groei én balans creëren. Ik sta aan je zijde in al deze stappen waarin je grote business, marketing én persoonlijke groei doormaakt.

We mixen livesessies met online privécoaching en schakelen snel met Whatsapp. 24/5, want tijd voor plezier en ontspanning is ook belangrijk.

Verwacht praktische stappen, maar ook ruimte voor innerlijk werk.

Toen ik startte met Marieke had ik nauwelijks omzet. Nu heb ik gemiddeld 10 nieuwe klanten per maand en heb ik een wachtlijst.

Voordat ik met Marieke aan de slag ging voelde ik dat ik er klaar voor was en ik wist ergens wel dat het me zou gaan lukken.. maar hoe? Nu ben ik het meest trots dat ik eindelijk volledig mijn gevoel kan volgen en 100% voor mijn eigen bedrijf kan gaan. Ik voelde aan alles dat ik mezelf en mijn bedrijf klein hield. Mijn eigen energie is veranderd. Ik ben een introvert persoon en zal niet zo snel zeggen ‘Hey kijk mij eens shinen’ maar ik voelde ineens dat ik dat moest doen. Ik ontmoete nieuwe mensen en zag overal kans liggen. Is het mijn investering waard geweest? In 1 woord ja! Wat heeft het mij gebracht? Inzicht, rust, structuur en een helder plan en meer droomklanten!!

Tessa van Hal – gelukkig gezond met tessa

de werkwijze

01| GOALS & DREAMS

Tijdens een live ontmoeting (optioneel online) deepdiven we in jouw dromen, doelen en waar je nu staat.  We nemen ook mee wat voor jou persoonlijk belangrijk is in het leven én welke dingen je tot nu toe in de weg stonden om jouw doelen te bereiken.

02| PLAN & FOCUS

Tussen jou en jouw droombusiness (en leven!) staan concrete acties. We maken een masterplan voor jouw groei en zorgen dat je focust op de acties die écht impact maken.

We checken wekelijks in, hebben iedere 3 weken een intensive call en je krijgt onbeperkt feedback en support.

03| IMPLEMENT & GROW

Van week tot week zet je de stappen die er toe doen. Je implementeert en we sparren continu hoe het beter kan. Marketing, sales én in de rol stappen die jij wilt leven. Want je dromen beginnen bij het handelen als díe versie van jou.

Ik gun jou óók die doorbraak en deze te verwachten resultaten:

Massive groei

De resultaten die je gaat lezen hebben het bewezen: jouw bedrijf gaat groeien. Meer vrijheid, plezier, omzet en de leukste klanten.

Rust en vertrouwen

Alles voelt kloppend. Je weet wie je bent, wat je te doen staat en doet dit vol vertrouwen. De 2.0 versie van jou pakt door vanuit vertrouwen. Alles is zoals het moet zijn.

Sterke marketing & sales

Jouw marketing en sales staan als een huis. We implementeren alleen wat bij jou past en voor jou werkt. Je weet hoe je test en optimaliseert, zo groei je keer op keer.

En dat voelt lekker, lees maar eens:

Even voorstellen

Business en marketing mentor en NLP master en 10+ jaar marketing ervaring.

Ik heb 150+ vrouwelijke dienstverleners geholpen te groeien met hun bedrijf op een manier die ze in staat stelt grenzeloos te leven op het gebied van tijd, geld en energie.

En dit is wat ik doe:

Ik help jou als vrouwelijke dienstverlener los te breken ‘hoe het hoort’ en een bedrijf te bouwen dat duurzaam groeit in succes, plezier, omzet. Je draait omzet, denkt soms ‘ik mag niet klagen’. Maar je wéét dat er meer in zit. Jij wilt van net genoeg, naar méér dan genoeg.

Dit doe ik met een mix van marketing en business strategie, persoonlijke ontwikkeling en mindsetwerk. 

Geen one-size-fits-all, maar jouw unieke succesformule.


Je wil écht vanuit je hart mensen helpen, dat merk je aan hoe jij werkt met je klanten!

We waren echt maar wat aan het aanmodderen voordat we met Marieke besloten te gaan samenwerken. We hadden allemaal dingen gehoord die we ‘moesten’ doen: social media, funnels, adverteren, een goede website etc. Maar we hadden geen concreet plan en daardoor voelde alles te veel in ons hoofd. In vergelijking met onze situatie vóór dat we met Marieke gingen werken staat er nu echt een concreet plan. We weten onze doelgroep, onze producten staan en er lopen advertenties om meer naamsbekendheid om te bouwen. Een voorbeeld: We waren wat sceptisch over adverteren, maar zagen ook de waarde er van. Na 3 weken adverteren staan er 250 mensen in onze mailingslist die we van meer waarde kunnen voorzien: fantastisch!
Athina & Vincent
The Kefi Lifestyle

Dit kun je verwachten in mijn exclusieve 1:1 Mentor traject

» Dromen & Doelen behalen: De plannen waar je al tijden over fantaseert realiteit maken. In tijd, geld, plezier, maar het liefst allemaal. En niet geheel onbelangrijk, je ontdekt wat echt bij jou past. 

» Accountability: Je gaat bergen verzetten door een stevige stok achter de deur om te gaan doen wat nodig is.

» Eerlijkheid: Iemand die de vinger op de zere plek legt en je bewust maakt van patronen. Dat vind je fijn, want je weet: alleen zo kun je groeien.

» Focus: We gaan keuzes maken en je bouwt structureel áán jouw bedrijf.

» Strategie: We maken een tijdloos plan voor jouw bedrijf. Geen standaard riedeltje, maar maatwerk op basis van jouw dromen en doelen.

» Marketing: Je leert strategieën,  technieken en systemen die jouw marketing next level brengen en veel tijd gaan besparen. Zo simpel mogelijk.

» Mindset: Zelfs met de beste strategie of het mooiste aanbod kan het zijn dat je bedrijf tóch niet zo loopt als jij zou willen. Door middel van coaching op maat groei je als ondernemer en persoon.

» Optimalisatie: Een plan is niet genoeg. Groei ontstaat wanneer je start met optimaliseren. We schaven bij en verbeteren waar kansen liggen.

Kortom: volledige focus op een aanpak die voor jou werkt.

We plakken niet klakkeloos een 0 achter jouw tarief en ik adviseer ook niet zomaar iedereen ‘om er gewoon een online aanbod bij te maken voor extra inkomen’. We gaan voor win-win. Een aanpak waarmee doet waar je blij van wordt, maar óók waarmee je jouw klanten op de allerbeste manier helpt zodat zij je voor altijd dankbaar zijn (en dus weer aanbevelen). Een blik op de toekomst. Maatwerk dus.

Met Marieke heb je niet alleen een marketingstrateeg tot je beschikking, maar ook iemand die als het moet de vinger op de zere plek legt.

Allysia Machielsen – COOS

Mijn meNtoring is voor jou

Wanneer je je herkent in wat je leest op deze pagina én:

Dit traject past niet bij je als je:

  • Iemand zoekt die alleen de kar voor jou gaat trekken of jou op sleeptouw moet nemen. 
  • Je achterover wilt leunen op de weg naar succes.
  • Niet bereid bent om dingen (opnieuw) te testen en het ondernemerschap niet kan zien als een spel met nieuwe levels om te ontdekken.

Zij gingen jou voor:

Kun je jezelf voorstellen wat er allemaal voor jou verandert als je investeert in dit traject? Volle focus, ondersteuning, nieuwe kansen en onvoorwaardelijke persoonlijke begeleiding. Vier maanden lang.

"Na 3 maanden coaching is er al veel veranderd. Mijn mindset met stip op 1. Ik doe dingen die ik voorheen never nooit had gedaan! Én mijn omzet gaat dit jaar zelfs x 2,5!​

Marieke is een hele kundige & behulpzame vrouw, die écht het allerbeste met je voor heeft. Tijdens de 1:1 coachingcalls heeft ze alle aandacht voor je. Maar buiten deze calls staat ze ook altijd voor je klaar! Ik zou het programma aan iedereen aanbevelen die graag wil groeien. Ik ga dit jaar zelfs x 2,5 met mijn omzet!

Fabienne Verberne – Fabfit

Enthousiast onderaan deze pagina beland?

Dan weet jij, net als ik, dat je direct actie mag ondernemen. Jij wilt meer, jouw bedrijf loopt, maar jouw dromen zijn groter. 

Ik weet zeker dat jij alles al in je hebt om hier een groot succes van te maken. Je hebt alleen nog wat praktische hulp nodig en vooral inzicht in alle kansen en mogelijkheden die er nog voor jou liggen omdat je vast zit in je eigen hoofd en mogelijkheden! Ik kan je hier bij helpen.

Ben je benieuwd naar die kansen? Plan hier dan direct een vrijblijvende match call met mij. We bespreken waar je staat, waar je heen wilt, wat je nu in de weg staat en welke kansen ik voor je zie. 

We bespreken samen of mijn 1:1 intensive goed bij jou past.

Veel gestelde vragen over het mentortraject

Je bent al even ondernemer, maar je voelt dat er meer in zit. Je weet ongeveer wat je moet doen, maar hoe je het echt voor jou laat werken: dat is de vraag. Verder heb je soms mentale blokkades waardoor je niet de stappen zet die je diep van binnen graag wilt zetten. Je zit vast in jouw eigen hoofd en ideeën, maar weet: daarbuiten zit mijn groei.

Het traject duurt 5 maanden, bij vakanties wordt het traject verlengd. De online academy blijft beschikbaar.

De eerste stap naar het 1:1 traject is een persoonijke match call. Ik vind het belangrijk dat jij en ik allebei overtuigd zijn dat ik jou kan helpen. Zodra het daar over eens zijn deel ik de investering met je. De meeste ondernemers vinden het trouwens meevallen 😉

Ja dit kan, je kunt kiezen voor 1, 3 of 6 termijnen.

We beginnen met een match call. Ik vind het belangrijk dat je de allerbeste en persoonlijkste begeleiding krijgt. Daarom werk ik met een select aantal ondernemers. Ik heb maandelijks één plek vrij om te starten met een 1-op-1 coaching. De start is dus op basis van beschikbaarheid. Plan een kennismaking in om te bespreken of dit traject bij je past, ik deel dan ook de mogelijke startdatum met je.

Plan dan vrijblijvend een kennismaking in! Je ontvangt een lijst met en aantal vragen zodat ik je tijdens ons gesprek ook beter kan adviseren.